Bigbankilta saat halvalla pieniä lainoja

Bigbankilta saat halvalla pieniä lainoja
Näyttökuva sivustosta:https://www.bigbank.fi, sivuston kirjoittaja:Bigbank AS, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Bigbank

  • Laina enint√§√§n 50 000 ‚ā¨
  • Er√§p√§iv√§: 24 ‚Äď 120 kk
  • Vahvistus 15 minuutissa

Lisää Top5Credits
‚ÜĎ mainos ‚ÜĎ

Bigbank Arvostelu

Yleiskatsaus

  • M√§√§r√§: 3 100 ‚ā¨ ‚Äď 50 000 ‚ā¨
  • Er√§p√§iv√§: 24 ‚Äď 120 kk
  • Ik√§: 22 + vuotta
  • Vahvistus: 15 minuutissa

Bigbank takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
3 100 ‚ā¨ 24 kk 518.72 ‚ā¨ 3 618.72 ‚ā¨
5 000 ‚ā¨ 24 kk 776.56 ‚ā¨ 5 776.56 ‚ā¨
10 000 ‚ā¨ 30 kk 1 565.60 ‚ā¨ 11 565.60 ‚ā¨
Bigbank laskin mainos

Esimerkki

Esimerkkilaskelma: Kun lainasumma on 9 000 ‚ā¨, sopimusaika 5 vuotta ja korko 8,9 %, niin kuukausier√§ on 198,89 ‚ā¨. Sopimusmaksu 0 ‚ā¨, tilinhoitomaksu 12,5 ‚ā¨/kk ja KSL:n mukainen todellinen vuosikorko (APR) 12,4 %. Takaisinmaksettava summa 11 933,40 ‚ā¨. Esimerkkilainan todellinen vuosikorko voi olla enint√§√§n (max APR) 25,3 %. Lainojen takaisinmaksuaika on 24-120 kuukautta. Lainan korko m√§√§r√§ytyy henkil√∂kohtaisesti, tarkat tiedot l√∂ytyv√§t lainatarjouksesta.

Mikä on lainan sopivuus?

  • Lomamatka
  • Remontti
  • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Kulutusluotto jonka joustavat maksuajat tekev√§t siit√§ sopivan kokoisen juuri sinulle. Korko pysyy muuttumattomana koko laina-ajan, se on riippumaton yleisist√§ korkoheilahteluista. Jos et ole tyytyv√§inen lainaan, voit palauttaa lainasumman 60 p√§iv√§n sis√§ll√§ lainan my√∂nt√§misest√§ ‚Äď t√§ysin ilman kuluja!

Bigbank usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Mitä liitteitä hakemukseen tarvitaan? - Palkansaaja: viimeisin palkkalaskelma, josta ilmenee kolmen (3) edeltävän kuukauden tulot, eläkeläinen: eläkepäätös tai indeksikorotusilmoitus, yrittäjä: viimeisin henkilökohtainen verotuspäätös ja sen erittelyosa sekä yrityksesi viimeisin vahvistettu tilinpäätös, nopeutat hakemuksesi käsittelyä, kun lataat liitteen jo hakemuksen täyttämisen yhteydessä. Ota valokuva tai skannaa. Varmista, että kuvan/skannauksen laatu on riittävä ja sisältö on selvästi luettavissa. Hyväksymme PDF / jpg / jpeg -muodot. Voit lähettää asiakirjat myös sähköpostilla osoitteeseen liitteet@bigbank.fi.
Miten nopeasti saan lainasumman tililleni? Maksamme lainasumman saman arkipäivän aikana, kun allekirjoitettu lainasopimus liitteineen on saapunut ja olemme hyväksyneet sen. Lainasumma näkyy tililläsi 1-2 arkipäivän kuluessa.
En voi maksaa lyhennystä, mitä nyt? Tärkeintä on, että otat ajoissa yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme yhdessä etsiä tilanteeseesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Voit soittaa asiakaspalveluumme arkisin klo 9 ja 16.30 välillä tai jättää yhteydenottopyynnön osoitteeseen info@bigbank.fi.

Bigbank kokemukset ja keskustelu

Bigbank kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Bigbank info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Otin yhteislainan aviomieheni kanssa ja he tarjoavat siihen hyvät diilit." (Maarit)
"Kun otin lainan ja loppujen lopuksi en sitä tarvinnutkaan, sain sen palautettua ilman ongelmia. Kiitos!" (Helmi)

Onko Bigbank huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Bigbank AS todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enint√§√§n 70 000 ‚ā¨ - Top5Credits.fi  Lis√§tietoja