Palveluntarjoaja

Rahoitustuotteiden vertailupalvelua hoitaa:

Yhteystiedot:

double technology s.r.o., Jaurisova 515/4, Praha ‚Äď Michle, 140 00, TŇ°ekki VAT: CZ08695717

Emme tarjoa mitään rahoitustuotteita, vaan olemme itsenäinen vertailupalvelu ja tiedon lähde. Jos sinulla on kysyttävää yksittäisestä tuotteesta, otathan suoraan yhteyden sen tarjoajaan, joka on aina mainittu tuotteen tiedoissa. Kuitenkin, jos sinulla on kysyttävää alustastamme tai löydät virheen tai paikkansa pitämättömän tiedon, otathan yhteyttä sähköpostitse info@coolrahoittaa.fi.

LemonyApps.com -tavaramerkkiä ylläpitää double technology s.r.o. Tämä uniikki tavaramerkki on hallussamme kaikilla liiketoiminta-alueilla.

Mikä LemonyApps on?

Viime vuosien aikana valtava määrä erilaisia rahoituspalveluita ja -tuotteita on perustettu ympäri maailmaa: lainoja, vakauttamispalveluita, vakuutustuotteita ja luottokortteja. Näiden tuotteiden markkinat ovat laajentuneet, ja perinteisten toimijoiden on täytynyt säädellä ehtojaan kasvavan kilpailun myötä.

Oli kuitenkin olemassa toinenkin ongelma ‚Äď kuinka tehd√§ valinta lukemattoman monen vaihtoehdon v√§lill√§? LemonyApps-teknologiayhti√∂ on olemassa vastatakseen t√§h√§n kysymykseen. Tarjoamme selke√§√§ ja l√§pin√§kyv√§√§ vertailupalvelua erilaisille rahoitustuotteille useilla eri kansainv√§lisill√§ markkinoilla.

Tsekeistä ja ympäri maailmaa

Aloitimme vuonna 2010 Tsekeistä ja laajenimme tasaisesti Slovakiaan, Puolaan, Espanjaan, Norjaan, Indonesiaan ja yli 25 muuhun maahan ympäri maailmaa.

Tavoitteenamme on tarjota käyttäjäystävällinen ja turvallinen ympäristö rahoituspalvelun tai -tuotteen hakemiseen ja asiakkaan ongelman tai tilanteen ratkaisuun.

Vertailemme ainoastaan todennettuja ja 100% luotettavia yrityksiä ja tuotteita, joihin analyytikkomme ovat tutustuneet huolellisesti. Tuote- ja yritystietojen lisäksi julkaisemme käyttäjien arvosteluja, usein kysyttyjä kysymyksiä ja havainnollistavia esimerkkejä. Näin olen sinun on aina mahdollista realistisesti vertailla sitä, kuinka paljon palvelu maksaa. Näin ollen voit välttää väärinymmärrykset ja vastikkeettomat kustannukset.

Miksi käyttää meidän palveluitamme?

Työskentelemme kaikissa maissa kokeneiden asiantuntijoiden ja kumppanien kanssa tarjotaksemme korkealaatuisia palveluita kaikilla toiminta-alueillamme.

  • Itsen√§isyys ‚Äď emme ty√∂skentele lainojen tai rahoituspalveluiden tarjoajien kanssa. Vertailemme kaikkia saatavilla olevia tuotteita ja palveluita itsen√§isesti ja arvioimme, ett√§ ne ovat luotettavia ja l√§pin√§kyvi√§.
  • 100% ilmainen ‚Äď Vertailupalvelumme k√§ytt√∂ ei maksa sinulle mit√§√§n. Emme itse tarjoa mit√§√§n rahoituspalveluita.
  • L√§pin√§kyvyys ‚Äď Tarkastelemme ja vertailemme kaikkia tuotteita taataksemme, ett√§ k√§ytt√§j√§ tiet√§√§ tarkalleen, kuinka paljon h√§n maksaa ja mist√§ h√§n maksaa. V√§lt√§mme yksinkertaisia ja pintapuolisia kaavoja ja harhaanjohtavia laskelmia.
  • Ei-sitova ‚Äď Vertailupalvelumme k√§ytt√∂ on t√§ysin sitoumuksetonta, eik√§ sinun tarvitse antaa meille mit√§√§n henkil√∂tietoja.

Miten vertailupalvelumme toimii?

Teemme yhteistyötä vain luotettujen ja luotettavien kumppaneiden kanssa. Tämän lisäksi kaikki palvelumme ovat käytössäsi täysin veloituksetta ja ilman rekisteröitymistä, ym.

Saat nähtäväksesi yleiskatsauksen saatavilla olevista tuotteista tai voit valita haluamasi kategorian. Sen jälkeen saat yleistiedot kaikista saatavilla olevista tarjouksista. Näet perustiedot, joita voit halutessasi laajentaa. Ei piilokuluja; jos haet rahoitustuotetta vertailutyökalumme kautta, maksat aina sen saman hinnan, jonka maksaisit suoraan tarjoajan kotisivuilta hakiessasi. Toiminnot rahoitetaan mainostulojen (Google AdSense) ja välittäjän komissiopalkkion (mainosverkostot) kautta.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka voin saada lainan tai toisen rahoitustuotteen?

Ehdot riippuvat tapauksesta. Tavallinen toimintatapa on aina kuvattuna sivustollamme ja tätä kautta voit aina klikata hakemuksen auki. Sivustomme kautta toiselle sivulle siirtyminen on aina täysin sitoumuksetonta. Palvelumme on täysin ilmainen ja maksat aina saman hinnan, jonka maksaisit saadessasi tarjouksen suoraan yritykseltä.

Miksi minun tulisi vertailla lainoja?

Lainojen ja muiden tuotteiden tarjonta on nykypäivänä niin laajamittaista, että vastaavan vertailun tekeminen manuaalisesti kestäisi päiväkausia. Sinun olisi luettava ja etsittävä tietoa valtavalta määrältä eri sivustoja. Me järjestelemme kaiken tärkeän tiedon yhdelle sivulle ja säästämme sekä sinun aikaasi että rahaasi.

Miten on mahdollista, että jotkut lainoista ovat ilmaisia?

Viime vuosien aikana trendi ilmaisesta ensilainasta on yleistynyt useiden tarjoajien kesken. Tämä totisesti tarkoittaa, ettet maksa ensimmäisestä lainastasi yhtään mitään. Kuitenkin, suurin osa näistä lainoista ovat summaltaan pieniä ja takaisinmaksuajaltaan lyhyitä. Sinun tulisi aina olla perillä takaisinmaksuajasta ja muista ehdoista, suorittaa maksut ajoissa ja valita tuote, johon sinulla on varaa.

Kuka voi hakea lainaa?

Ainoana yleissääntönä on ikä. 18 vuotta täytettyään kaikki voivat hakea suurinta osaa saatavilla olevista lainoista. Lainojen ehdot voivat kuitenkin vaihdella. Sinun on siis aina tarkistettava tietyn tuotteen yksilölliset vaatimukset.

kosketus: info@coolrahoittaa.fi