Lainojen yhdistäminen

    Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen

Usealla suomalaisella on monia päällekkäisiä lainoja: on autolainaa, asuntolainaa, opintolainaa, kulutusluottoa ja niin edelleen.

Lainahakemus
↑ mainos ↑

50 000 €
Lainasumma 500 € - 50 000 €
Korko 13,12 %
Eräpäivä 1 - 15 vuotta
Tietoa Hae lainaa
↑ mainos ↑

Esimerkki: Todellinen vuosikorko on 13,12 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 150 € ja esimerkkikorko 10,9 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 465 €, eli 216,93 €/kk. Todellinen vuosikorko 4,9-50%.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 50 000 €
 • Eräpäivä: 1 - 15 vuotta
 • Vahvistus 24 h

Lainaehdot

 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Yrityksesä

ScandiBankerin omistaa Rvnue Aps -niminen tanskalaisyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa. Lainahakemukset ja luottopäätökset ovat kuitenkin täysin suomenkielisiä ja palvelu turvallista, sillä EU:n rahoitusalan normit ja lainsäädäntö… Enemmän tietoa yrityksestä Salus Group Oy

Lainaa yhtiöltä 500 € korolla alkaen 13,12 % Hae lainaa
50 000 €
Lainasumma 1 000 € - 50 000 €
Korko 4,9 %
Eräpäivä 1 – 10 vuotta
Tietoa Hae lainaa
↑ mainos ↑

Esimerkki: 10 000 € 5 vuodelle, korko 12,6 %, tod. vuosikorko 14,9 % ja avausmaksu 95 €, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yht. 13 958 € eli 233 €/kk, 60 kuukauden ajan.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 50 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 10 vuotta
 • Vahvistus 15 minuutissa

Lainaehdot

 • Voit hakea Joustoluottoa, mikäli olet vähintään 23-vuotias
 • Sinulla on säännölliset tulot
 • Olet asunut pysyvästi Suomessa viimeiset 36 kuukautta
 • Eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintää
 • Voit täyttää lainahakemuksen verkkosivuillamme

Yrityksesä

Komplett Bank on norjalainen pankki, joka tarjoaa kulutusluotto- ja jälleenrahoituspalveluita ilman vakuuksia ja edullisin ehdoin. Komplett Bank on perustettu vuonna 2014 Norjan finanssivalvonnan toimiluvalla ja on Norjan pankkien… Enemmän tietoa yrityksestä Komplett Bank ASA

Lainaa yhtiöltä 1 000 € korolla alkaen 4,9 % Hae lainaa
40 000 €
Lainasumma 2 000 € - 40 000 €
Korko 8,9 %
Eräpäivä 6 – 120 kk
Tietoa Hae lainaa
↑ mainos ↑

Esimerkki: Kun lainasumma on 6 000 €, sopimusaika 5 vuotta ja korko 8,9 %, niin kuukausierä on 134 €. Sopimusmaksu 175 €, tilinhoitomaksu 9,5 €/kk ja KSL:n mukainen todellinen vuosikorko (APR) 14,26%. Takaisinmaksettava summa 8 026 €. Esimerkkilainan todellinen vuosikorko voi olla enintään (max APR) 32,03%. Lainojen minimi-takaisinmaksuaika on 6 kuukautta ja maksimi-takaisinmaksuaika on 120 kuukautta. Lainan korko määräytyy henkilökohtaisesti, tarkat tiedot löytyvät lainatarjouksesta.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 40 000 €
 • Eräpäivä: 6 – 120 kk
 • Vahvistus 15 minuutissa

Lainaehdot

 • Olet vähintään 22-vuotias Suomen kansalainen tai Suomessa vakituisesti asuva henkilö
 • Olet hoitanut raha-asiasi moitteetta eikä sinulla ole maksuhäiriöitä
 • Nettotulosi (palkka tai eläke) ovat lainahakemusta edeltävinä kuukausina vähintään 1200 €/kk
 • Yhteistä lainaa voi hakea jopa 40 000 € avo- tai aviopuolison kanssa

Yrityksesä

Bigbank perustettiin vuonna 1992 Tartossa, Virossa. Nyt Bigbank on monipuolisia palveluita tarjoava erikoispankki ja toimii Suomen ja Viron lisäksi Latviassa, Liettuassa, Espanjassa, Ruotsissa, Saksassa, Itävallassa ja Hollannissa. Enemmän tietoa yrityksestä Bigbank AS

Lainaa yhtiöltä 2 000 € korolla alkaen 8,9 % Hae lainaa
25 000 €
Lainasumma 2 000 € - 25 000 €
Korko 13 %
Eräpäivä 2 - 15 vuotta
Tietoa Hae lainaa
↑ mainos ↑

Esimerkki: Teemme luottotietojen tarkistuksen lainaa hakiessasi, jolloin selvitämme mm. lainasi Collector Bank AB:ssa ja muilla lainanantajilla takaisinmaksukykysi arvioimiseksi. Tilinhoitomaksu 3 €. Avausmaksu 60 €. Korko 9,90 % - 19,90 %. Lainan takaisinmaksuaika on vähintään 2 vuotta ja enintään 15 vuotta. Lainaesimerkki: 4000 euron lainalla, jonka lyhennysaika on 4 vuotta, luoton avausmaksu 60 €, laskutusmaksu 3 €/erä ja korko 13 %, todellinen vuosikorko on 16,54 %. Kuukausierien määrä 48 kuukautta ja kuukausierä 107,31 €. Esimerkin mukaisen luoton kustannukset 1354,88 € ja KSL:n mukainen luottohinta 5354,88 €.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 25 000 €
 • Eräpäivä: 2 – 15 vuotta
 • Vahvistus 24 h

Lainaehdot

 • Olet täyttänyt 20 vuotta
 • Sinulla on vakituiset tulot (palkkatulo tai eläke)
 • Vuositulosi ovat vähintään 15 000 euroa
 • Olet asunut Suomessa vähintään 24 kuukautta
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Sinulla ei ole avointa lainaa Collector Bank AB:ssa

Yrityksesä

Enemmän tietoa yrityksestä Collector Bank AB

Lainaa yhtiöltä 2 000 € korolla alkaen 13 % Hae lainaa

    Lainojen yhdistäminen

Lainasummasta ja elämäntilanteesta riippuen kaikkia lainoja ei ole aina järkevää, tai edes mahdollista, nostaa samasta pankista tai luottoyhtiöstä ja sen takia jokaista lainaa joutuu erikseen lyhentämään.

Yhden lainan lyhentäminen kerran kuukaudessa ei tuota suurtakaan vaivaa, mutta jos lainoja on useita, maksaminen käy jo työlääksi. Puhumattakaan siitä, että monet laskut voivat mennä sekaisin tai unohtua muiden maksulappujen sekaan viikoiksi. Jos monen lainan lyhentämistä haluaa helpottaa, lainat voi yhdistää, jolloin kuluttaja maksaa vain ja ainoastaan yhden lainalyhennyksen kuukaudessa, jolla lyhennetään kaikkia aikaisemmin otettuja luottosummia.

Miten lainojen yhdistäminen toimii?

Lainojen yhdistäminen on eräänlainen maksujärjestely, joka toimii lainojen lyhennysten yksinkertaistamisen lisäksi maksuajan pidentäjänä. Idea lainojen yhdistämisessä on, että asiakas hakee uuden lainan, joka on suuruudeltaan aiempien lainojen yhteenlaskettu summa. Lainan hakija lyhentää uudella lainasummalla kaikki aiemmat velat kokonaisuudessaan pois ja näin ollen lyhentää jatkossa vain yhtä lainaa.

On siis huomionarvoista, että lainojen yhdistäminen ei tarkoita sitä, että asiakkaan velat automaattisesti lyhentyvät uuden lainan nostamalla. Lainan hakija on siis itse velvollinen lyhentämään uudella luotolla vanhat lainat pois.

Kuka lainojen yhdistämisestä hyötyy?

Järjestely hyödyntää eniten sellaisia velallisia, joilla on vaikeuksia lyhentää aiempia lainojaan. Vaikka lainojen yhdistämisen myötä kuukausittainen lainojen maksamiseen menevä menoerä ei pienentyisikään, se voi tasata kuluja: jos esimerkiksi yksi laina on erääntymässä ja toista maksetaan isommissa erissä kahden kuukauden välein eikä kerran kuukaudessa, se voi tehdä pahan kolhun henkilökohtaiseen talouteen. Lainat yhdistämällä asiakas saa siis aiemmat velat kokonaisuudessaan kuitattua ja pystyy lyhentämään tasaisemmin yhdistettyä lainasummaa ja täten suunnittelemaan paremmin rahojen käyttöään.

Lainan tarjoajissa on eroja

Vaikka lainaa markkinoidaankin lainojen yhdistämisenä, kyseessä on kuitenkin vain yksi laina muiden joukossa. On hyvin pitkälti kiinni pankista tai rahoitusyhtiöstä, kuinka tiukasti vanhojen lainojen lyhentämisestä pidetään kiinni; jotkut rahoituspalvelut eivät vaadi käytännössä minkäänlaisia takuita hakijalta, että lainasumma menee kokonaisuudessaan tai edes osittain vanhojen velkojen lyhentämiseen. Toiset toimijat, useimmiten pankit, ovat puolestaan erityisen tarkkoja luoton käyttötarkoituksesta.

Lainan yhdistämisessä pankit ovat siis usein luotettavimmat ja edullisimmat vaihtoehdot, mutta pankeista on usein vaikeampaa saada lainaa kuin nopeilta, netissä toimivilta rahoitusyhtiöiltä. Etenkin, jos hakijalla on alla useita kalliita velkoja, pankit saattavat vaatia lainalle vakuuksia, jota taas rahoituslaitokset eivät tee. Rahoituslaitosten tarjoamien lainojen korot ja kulut ovat kuitenkin pääasiassa korkeammat. Aavistuksen korkeammat lainakulut ovat käytännössä kuitenkin parempi vaihtoehto kuin joutua rästikierteeseen ja maksuvaikeuksiin vanhojen velkojen vuoksi.

Lainahakemus
↑ mainos ↑

Artikkelit

Palveluntarjoaja

Lainavertailija Coolrahoittaa.fi:
Lemony trade s.r.o. LemonyApps
Prague, VAT: CZ29043026
Yhteystiedot
Yritys ei tarjoa mitään rahoituspalveluilta.

Tietoa sivustosta

Coolrahoittaa.fi Palvelumme avulla voit vertailla lainat helposti. Voit tehdä perusteellisen lainavertailun ja löytää parhaan mahdollisen lainan.

Yhteydenottolomake

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä ja vastaamme pian.

Mainos: 5000 € jatkuva luotto heti tilille - Nopea lainapäätös  Hae lainaa