Ekstraluotto - Laina enintään 2 100 €

Ekstraluotto - Laina enintään 2 100 €
Näyttökuva sivustosta:http://www.ekstraluotto.fi/, sivuston kirjoittaja:J.W.-Yhtiöt Oy, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Ekstraluotto

  • Ekstraluoton myöntäminen uusille asiakkaille päättyi 1.9.2019 alkaen toistaiseksi.

Lisää Top5Credits
↑ mainos ↑

Ekstraluotto Arvostelu

Yleiskatsaus

  • Määrä: 10 € – 2 010 €
  • Eräpäivä: 30 päivää – 12 kk
  • Ikä: 21 + vuotta
  • Vahvistus: 15 minuutissa

Ekstraluotto takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
10 € 30 päivää 1.90 € 11.90 €
150 € 30 päivää 28.50 € 178.50 €
700 € 30 päivää 133 € 833 €
Ekstraluotto laskin mainos

Esimerkki

Minimi laina-aika on 1 kuukausi ja maksimi laina-aika on 101 kuukautta. Lainan voi maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Lainojen todellinen vuosikorko on vähintään 210,78 % ja enintään 706,42 %.

Mikä on lainan sopivuus?

  • Lomamatka
  • Remontti
  • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Vippi eli pikalaina on lyhytaikainen, vakuudeton kulutusluotto, jonka asiakas saa heti tililleen. Vipin suuruus on tyypillisesti viidenkymmenen ja tuhannen euron välillä. Lainan takaisinmaksuaika on nopea, keskimäärin noin vajaa kolme kuukautta. Laina sopii siis täydellisesti nopeasti rahaa tarvitsevalle. Ekstraluotolta asiakas saa käyttöönsä 2100 euron tililuoton, josta hän voi nostaa rahaa käyttöönsä tarpeidensa mukaisesti. Palvelumme on siis asiakkaalle huomattavasti kätevämpi käyttää kuin perinteinen kertaluontoinen vippi, koska mahdollisesti seuraavaa tarvittavaa pikalainaa ei tarvitse hakea erikseen.

Ekstraluotto usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Kuinka nopeasti rahat ovat tililläni? Seuraaviin pankkeihin tarjoamme reaaliaikaisen tilisiirron, jolloin rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa: Nordea, Osuuspankit, Danske Bank, Aktia, Paikalliset Osuuspankit ja Säästöpankit. Lainapalvelustamme riippumattomista syistä emme voi tällä hetkellä taata viiveettömiä tilisiirtoja S-Pankin tileille, mistä johtuen S-Pankin maksuja maksetaan päivittäin noin kello 9.00, 12.00, 15.00, 18.00 ja 21.00.
Miten maksan lainan takaisin? Lähetämme laskun sähköpostitse ja valitessanne myös postitse.
Miksi lainahakemukseni hylättiin? Seuraavassa yleisimpiä syitä lainahakemuksen hylkäämiseen: Väärin täytetty lainahakemus (virheellinen henkilötunnus, tilinumero jne.), virheelliset osoitetiedot, hakijalla on maksuhäiriöitä, negatiivinen maksuhistoria. Luotonantaja voi harkintansa mukaan ja erityistä syytä ilmoittamatta olla myöntämättä lainaa.

Ekstraluotto kokemukset ja keskustelu

Ekstraluotto kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Ekstraluotto info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Tuli yllättävä maksu ja Ekstraluotto auttoi heti." (Kenneth)
"Aluksi epäröin, mutta nyt suosittelen." (Arto)

Onko Ekstraluotto huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys J.W.-Yhtiöt Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enintään 70 000 € - Top5Credits.fi  Lisätietoja