Lainaa maksuhäiriömerkinnästä huolimatta

    Lainaa maksuhäiriömerkinnästä huolimatta

Lainaa maksuhäiriömerkinnästä huolimatta

Kun ihminen menettää luottotiedot, lainan saaminen vaikeutuu huomattavasti. Maksuhäiriömerkinnästä huolimattakin on kuitenkin mahdollista saada luottoa, kunhan tietää, mistä lainaa hakee.

Lainahakemus
↑ mainos ↑

6 000 €
Lainasumma 100 € - 6 000 €
Korko 20,98 %
Eräpäivä 1 - 5 vuotta
Tietoa Hae lainaa
↑ mainos ↑

Esimerkki: Takaisinmaksuaika 1-5 vuotta. Lainan nimelliskorko riippuu lainasummasta ja on tällä hetkellä 19,20% yli 3000 euron lainoille, ja 26,40% 100 - 3000 euron lainoille. Ei muita kuluja. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 20,98% - 29,84%.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 6 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 5 vuotta
 • Vahvistus 24 h

Lainaehdot

 • Olet yli 22 vuotias
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Asut vakituisesti Suomessa
 • Sinulla on julkinen lanka- tai matkapuhelinliittymä

Yrityksesä

Halino tarjoaa lainauspalvelut 100-4000 euroa. Niissä on myös vaihtoehto suuremman lainan määrästä niille, joilla on yhteisyritys. Ihmiset, joilla yhteisyritys käyttää lomakkeen jopa 6000 euroa. Tarvitsee vain täyttää sähköisen lomakkeen ja saada… Enemmän tietoa yrityksestä TF Bank AB Suomen

Lainaa yhtiöltä 100 € korolla alkaen 20,98 % Hae lainaa
50 000 €
Lainasumma 500 € - 50 000 €
Korko 10,4 %
Eräpäivä 1 - 12 vuotta
Tietoa Hae lainaa
↑ mainos ↑

Esimerkki: 10 000€ 6 vuodelle, korko 10,4 %, tod. vuosikorko 10,91 %. Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€. Korkokulut 2744€ ja kokonaiskulut 12 744€ € eli 177 €/kk.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 50 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 12 vuotta
 • Vahvistus 24 h

Lainaehdot

 • Jos olet täyttänyt 18 vuotta
 • Jolla on suomalainen henkilöturvatunnus ja suomalainen pankkitili

Yrityksesä

Financium on auttaa ihmisiä saada laina helppoa yhdessä sovelluksessa. Tarvitsee vain täyttää lomakkeen ja lähettää sen. Saat hetken tarjouksia paras tilasi vähemmän muodollisesti. Financium tarjoaa tätä palvelua ilmaiseksi asiakkailleen. Enemmän tietoa yrityksestä Eone Oy

Lainaa yhtiöltä 500 € korolla alkaen 10,4 % Hae lainaa
70 000 €
Lainasumma 500 € - 70 000 €
Korko 10,4 %
Eräpäivä 1 - 15 vuotta
Tietoa Hae lainaa
↑ mainos ↑

Esimerkki: Lainaesimerkki: 10 000€ 6 vuodelle, korko 10,4 %, tod. vuosikorko 10,91 %. Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€. Korkokulut 2744€ ja kokonaiskulut 12 744€ € eli 177 €/kk.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 70 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
 • Vahvistus 24 h

Lainaehdot

 • Ikä: Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias
 • Tulot: Sinulla tulee olla yli 7 200 € vuositulot
 • Haettava lainamäärä: Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 50 000 € asti
 • Maksuhistoria: Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä
 • Vakuudet: Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia

Yrityksesä

Lainan hakeminen ja niiden vertailu sujuu Lendrin kautta käden käänteessä. Voit joko hakea uuden lainan mitä tahansa tarkoitusta varten, tai yhdistää vanhat lainasi ja säästää huomattavia summia lainakuluissasi joka kuukausi. Lendrin palvelu on… Enemmän tietoa yrityksestä Eone Oy

Lainaa yhtiöltä 500 € korolla alkaen 10,4 % Hae lainaa

    Lainaa maksuhäiriömerkinnästä huolimatta

Lähtökohtaisesti lainan saamiseksi vaaditaan, että hakijalla on säännölliset kuukausitulot, eli maksukykyä, riittävästi ikää sekä puhtaat luottotiedot. Käytännössä kuitenkin vain hakijan ikä on laillisesti ainoa rajoittava tekijä lainaa hakiessa, muut kriteerit ovat puhtaasti luottoyhtiöiden omia ehtoja lainan saamiseksi.

Miksi jotkut yhtiöt myöntävät lainaa, vaikka hakijalla on maksuhäiriömerkintä?

Lainabisnes on pankeille ja rahoituslaitoksille elintärkeä liiketoimi, joten lainan myöntäminen täysin maksukyvyttömille kuulostaa kannattamattomalta yrityksen näkökulmasta. Kaikki ihmiset eivät kuitenkaan tienaa tasaisesti yhtä suurta palkkaa joka kuukausi, vaan tulovirta voi olla hyvinkin epäsäännöllistä. Esimerkiksi keikka- ja osa-aikatyöläiset voivat tästä syystä joutua nostamaan kulutusluottoa kattaakseen arjen menojaan.

Yhtiöt, jotka myöntävät lainaa maksuhäiriömerkinnästä huolimatta, ovat pääosin erittäin vakavaraisia ja joustavia, sillä on olemassa aivan todellinen riski, että lainan hakija ei välttämättä koskaan pysty kokonaisuudessaan maksamaan lainaa takaisin. Elämäntilanteet vaihtelevat ja työelämä on pirstaloitunut kovin menneisiin vuosiin verrattuna ja siksi myös useat rahoitusyhtiöt ovat höllentäneet kriteereitään lainan myöntämiselle. Monet pienituloiset ja velkaantuneet kun ovat potentiaalisia, maksukyvyn omaavia asiakkaita maksuhäiriömerkinnästäkin huolimatta.

Milloin lainan ottaminen luottotiedottomana on järkevää?

Lähtökohta kaikessa lainanhakemisessa on, että luottoa ei koskaan kannata nostaa ellei sitä ole varaa maksaa takaisin. Joskus elämäntilanne vaan pakottaa nostamaan lainaa, vaikka takaisinmaksusuunnitelma ei olisikaan aukoton. Esimerkiksi auton rikkoutuminen tai yllättävä sairaalalasku voivat sotkea pienituloisen perheen talouden jopa kuukausiksi. Näissä erikoistapauksissa lainan hakemista kannattaakin harkita, jos toisena vaihtoehtona on syödä kaurapuuroa ja kynsiä seuraavat kolme viikkoa.

Lyhennyksen ehtoihin kannattaa tutustua äärimmäisen tarkoin lainatarjousta hyväksyttäessä. Lainan ehtoihin pitää tietysti aina perehtyä, mutta jos riskinä on, että lainaa ei pysty lyhentämään suunnitellusti, kannattaa selvittää etukäteen, kuinka toimitaan tilanteissa, jos lyhentäminen ei jonain kuukautena onnistu. Jotkut rahoitusyhtiöt ja pankit kyllä myöntävät maksuaikaan pidennystä, mutta jotkut yhtiöt vaativat saataviaan aina eräpäivään mennessä ilman poikkeuksia.

Lainan nostamisen riskit

Jos henkilön luottotiedoissa on maksuhäiriömerkintä, se on usein (mutta ei suinkaan aina) merkki laajemmista talousongelmista. Taustalla voi olla esimerkiksi äkillinen sairastuminen, pitkäaikaistyöttömyys, uhkapeliongelma tai oman yrityksen konkurssi. Joka tapauksessa lainan lyhentäminen voi olla ajoittain vaikeaa tai täysin mahdotonta. Silloin vaarana on ajautua velkakierteeseen tai pahimmassa tapauksessa ulosottojärjestelyihin.

Maksuhäiriömerkinnän omaavien tuleekin siksi punnita oma lainantarpeensa hyvin tarkoin. Jotkut kunnat ja kaupungit tarjoavat erilaisia lainamuotoja pahasti velkaantuneille ja luottotietonsa menettäneille, jotka ovat usein ehdoiltaan kuin rahoituslaitosten ja pankkien tarjoamat lainat.

Lainahakemus
↑ mainos ↑

Artikkelit

Palveluntarjoaja

Lainavertailija Coolrahoittaa.fi:
Lemony trade s.r.o. LemonyApps
Prague, VAT: CZ29043026
Yhteystiedot
Yritys ei tarjoa mitään rahoituspalveluilta.

Tietoa sivustosta

Coolrahoittaa.fi Palvelumme avulla voit vertailla lainat helposti. Voit tehdä perusteellisen lainavertailun ja löytää parhaan mahdollisen lainan.

Yhteydenottolomake

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä ja vastaamme pian.

Mainos: 5000 € jatkuva luotto heti tilille - Nopea lainapäätös  Hae lainaa