Suomilimiitti lainaa joustavasti

Suomilimiitti lainaa joustavasti
Näyttökuva sivustosta:https://www.suomilimiitti.fi, sivuston kirjoittaja:J.W.-Yhtiöt Oy, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Suomilimiitti

  • Uusien Suomilimiitti-lainojen my√∂nt√§minen p√§√§ttyi toistaiseksi 31.8.2019

Lisää Top5Credits
‚ÜĎ mainos ‚ÜĎ

Suomilimiitti Arvostelu

Yleiskatsaus

  • M√§√§r√§: 10 ‚ā¨ ‚Äď 2 000 ‚ā¨
  • Er√§p√§iv√§: 12 kk
  • Ik√§: 18 + vuotta
  • Vahvistus: 15 minuutissa

Suomilimiitti takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
2 000 ‚ā¨ 12 kk 1 521.58 ‚ā¨ 3 521.58 ‚ā¨
Suomilimiitti laskin mainos

Esimerkki

Suomilimiitti on 2000 ‚ā¨ jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa k√§yt√∂ss√§. Ensimm√§inen nosto maksetaan asiakkaan tilille klo 8-22 v√§lisen√§ aikana. Hinnasto: nostokulu 15 %, nimellinen vuosikorko 106,8 %. 2000 euron lainalle todellinen vuosikorko on 163,97 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3521,58 ‚ā¨ mik√§li asiakas nostaa kerralla 2000 ‚ā¨ ja maksaa sen takaisin tasaer√§lyhennyksin 12 kk maksuajalla. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 p√§iv√§n kuluessa. Luotonantajana toimii J.W.-Yhti√∂t Oy, Aleksanterinkatu 17 B, 15110 Lahti.

Mikä on lainan sopivuus?

  • Uusien huonekkalujen hankkiminen
  • Lomamatka
  • Remontti
  • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Vakuudeton pikavippi on t√§ydellinen valinta puun takaa tulleisiin rahan tarpeisiin. Lainan hakeminen on helppoa sek√§ nopeaa. Pikavippi on nykyaikainen nopea pikalaina ilman vakuuksia ja takaajia. Pienlainaa hakiessa asiakkaan ei tarvitse tehd√§ niin kattavaa selvityst√§ taloustilanteesta kuin esimerkiksi asuntolainaa hakiessa. T√§m√§ ei kuitenkaan tarkoita, ett√§ asiakkaalle my√∂nnet√§√§n vippi ilman mit√§√§n selvityksi√§ h√§nen taloustilanteesta. Pikavippi ilman luottotietoja on kuitenkin mahdollinen.

Suomilimiitti usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Miten tavoitan asiakaspalvelun? Asiakaspalvelun tavoitat arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22, puhelinasiakaspalvelu 03 3399 3600, arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22, sähköpostiasiakaspalvelu asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi, arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22.
Mikä on PIN-koodi? PIN-koodi on Suomilimiitin asiakkaalle luoma kuusimerkkinen tunnus. PIN-koodin ja oman henkilötunnuksen avulla asiakas voi kirjautua sisään Suomilimiitin verkkopalveluun. PIN-koodi tulee aina säilyttää turvallisessa paikassa, eikä sitä saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Nordean verkkopankkiasiakkaat eivät valitettavasti voi pankin sopimusehtoihin perustuen käyttää PIN-koodia sisäänkirjautumiseen. Heidän tulee siis joka kerta käyttää verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta Suomilimiitin verkkopalveluun kirjautuessa.
Voinko hakea lainaa omilla/ tuttavan tiedoilla tuttavalleni/ perheenj√§senelle? Ei. Laina on tarkoitettu omaan henkil√∂kohtaiseen k√§ytt√∂√∂n ja hakiessa tulee k√§ytt√§√§ omia henkil√∂kohtaisia tietoja. √Ąl√§ my√∂sk√§√§n koskaan luovuta omia henkil√∂kohtaisia tietojasi kenellek√§√§n.

Suomilimiitti kokemukset ja keskustelu

Suomilimiitti kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Suomilimiitti info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Kyllä minulla on varaa maksaa heidän korkonsa, laskut on maksettu ajallaan." (Justus)
"Kiitos!" (Essi)

Onko Suomilimiitti huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys J.W.-Yhtiöt Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enint√§√§n 70 000 ‚ā¨ - Top5Credits.fi  Lis√§tietoja