Suomilimiitti lainaa joustavasti

Suomilimiitti lainaa joustavasti

Suomilimiitti

 • Laina enintään 2 000 €
 • Eräpäivä: 12 kk
 • Vahvistus 15 minuutissa

Suomilimiitti Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 10 € – 2 000 €
 • Eräpäivä: 12 kk
 • Ikä: 18 + vuotta
 • Vahvistus: 15 minuutissa

Suomilimiitti takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
2 000 € 12 kk 1 521.58 € 3 521.58 €

Esimerkki

Suomilimiitti on 2000 € jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille klo 8-22 välisenä aikana. Hinnasto: nostokulu 15 %, nimellinen vuosikorko 106,8 %. 2000 euron lainalle todellinen vuosikorko on 163,97 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3521,58 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin tasaerälyhennyksin 12 kk maksuajalla. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 päivän kuluessa. Luotonantajana toimii J.W.-Yhtiöt Oy, Aleksanterinkatu 17 B, 15110 Lahti.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Uusien huonekkalujen hankkiminen
 • Lomamatka
 • Remontti
 • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Vakuudeton pikavippi on täydellinen valinta puun takaa tulleisiin rahan tarpeisiin. Lainan hakeminen on helppoa sekä nopeaa. Pikavippi on nykyaikainen nopea pikalaina ilman vakuuksia ja takaajia. Pienlainaa hakiessa asiakkaan ei tarvitse tehdä niin kattavaa selvitystä taloustilanteesta kuin esimerkiksi asuntolainaa hakiessa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että asiakkaalle myönnetään vippi ilman mitään selvityksiä hänen taloustilanteesta. Pikavippi ilman luottotietoja on kuitenkin mahdollinen.

FAQ Suomilimiitti

Kysymys Vastaus
Miten tavoitan asiakaspalvelun? Asiakaspalvelun tavoitat arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22, puhelinasiakaspalvelu 03 3399 3600, arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22, sähköpostiasiakaspalvelu asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi, arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22.
Mikä on PIN-koodi? PIN-koodi on Suomilimiitin asiakkaalle luoma kuusimerkkinen tunnus. PIN-koodin ja oman henkilötunnuksen avulla asiakas voi kirjautua sisään Suomilimiitin verkkopalveluun. PIN-koodi tulee aina säilyttää turvallisessa paikassa, eikä sitä saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Nordean verkkopankkiasiakkaat eivät valitettavasti voi pankin sopimusehtoihin perustuen käyttää PIN-koodia sisäänkirjautumiseen. Heidän tulee siis joka kerta käyttää verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta Suomilimiitin verkkopalveluun kirjautuessa.
Voinko hakea lainaa omilla/ tuttavan tiedoilla tuttavalleni/ perheenjäsenelle? Ei. Laina on tarkoitettu omaan henkilökohtaiseen käyttöön ja hakiessa tulee käyttää omia henkilökohtaisia tietoja. Älä myöskään koskaan luovuta omia henkilökohtaisia tietojasi kenellekään.

Suomilimiitti kokemukset ja keskustelu

Suomilimiitti kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Suomilimiitti info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Kyllä minulla on varaa maksaa heidän korkonsa, laskut on maksettu ajallaan." (Justus)
"Kiitos!" (Essi)

Onko Suomilimiitti huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys J.W.-Yhtiöt Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Mainos: 5000 € jatkuva luotto heti tilille - Nopea lainapäätös  Hae lainaa