Freedom Rahoitus - Laina enintään 50 000 €

Freedom Rahoitus - Laina enintään 50 000 €

Freedom Rahoitus

  • Laina enintään 50 000 €
  • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
  • Vahvistus 15 minuutissa

Ilmainen laina
↑ mainonta ↑

Freedom Rahoitus Arvostelu

Yleiskatsaus

  • Määrä: 500 € – 50 000 €
  • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
  • Ikä: 20 + vuotta
  • Vahvistus: 15 minuutissa

Freedom Rahoitus takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
500 € 1 vuosi 28 € 528 €
3 000 € 1 vuosi 168 € 3 168 €
10 000 € 6 vuotta 3 567 € 13 567 €
Freedom Rahoitus laskin

Esimerkki

Lainan kustannukset vaihtelevat luotonmyöntäjäkohtaisesti. Luoton ollessa esimerkiksi 10 000 € ja takaisinmaksuajan 6 vuotta on kuukausierä 183 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä. Lisäksi tulee avausmaksu 49 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 567 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,21 %.

Mikä on lainan sopivuus?

  • Uusien huonekkalujen hankkiminen
  • Lomamatka
  • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Onko sinulla unelma jonka toteuttamiseen tarvitset rahaa? Oletko esimerkiksi ostamassa autoa vai pohditko tekeväsi kotiisi isoja hankintoja tai remonttia? Kauttamme tavoitat yli kymmenen eri lainanmyöntäjää, joten meiltä löydät juuri sinulle sopivan lainaratkaisun. Palvelumme on sinulle täysin maksuton. Lähettämällä lainahakemuksen et sitoudu vielä mihinkään, vaan voit rauhassa tutustua saamiisi lainatarjouksiin ja päättää sen jälkeen minkä niistä hyväksyt.

FAQ Freedom Rahoitus

Kysymys Vastaus
Mitä tarkoittaa laina ilman vakuuksia? Laina ilman vakuuksia tarkoittaa, että lainaa varten ei tarvita omaisuutta vakuudeksi. 
Mikä on lainan takaisinmaksuaika? Freedom Rahoituksen kautta voit valita lainasi takaisinmaksuajaksi 1 – 15 vuotta. Valitsemasi takaisinmaksuaika vaikuttaa lainasi kuukausierän suuruuteen. Mitä pidemmän takaisinmaksuajan valitset, sitä pienempi on kuukausieräsi. Voit etsiä itsellesi sopivan takaisinmaksuajan sivuillamme olevan lainalaskurin avulla.
Voinko maksaa lainan pois nopeammin? Voit aina maksaa lainasi myös nopeammin kuin valitsemassasi takaisinmaksuajassa ilman lisäkuluja.

Freedom Rahoitus kokemukset ja keskustelu

Freedom Rahoitus kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Freedom Rahoitus info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Eikö Freedom Rahotuksella ole televisiomainoksiakin.. Olen käyttänyt jo aikapäiviä." (Asseri)
"Lämpimästi suosittelen kaikille." (Niilo)

Onko Freedom Rahoitus huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Freedom Rahoitus Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja