Lainaa ulkomailta

    Lainaa ulkomailta

Lainan hakeminen ulkomailta on tätä päivää, sillä ulkomaiset rahoituslaitokset toimivat jo nyt Suomessa. Todennäköisesti olet nähnyt niiden mainoksia eri medioissa, mutta niiden suomenkieliseltä kalskahtava nimi on antanut aihetta olettaa, että ne ovat kotimaisia. Tämä on yksi merkki siitä, että maailman globalisoituminen on tuonut mahdollisuuksia myös lainan ottoon muualta kuin suomalaisista pankeista.

Lisää rahoitu
↑ mainos ↑

Laina enintään 60 000 €
Paikka 1.

Rahoitu

mainos
Tyytyväisyys 5
60 000 €
Lainasumma 2 000 € - 60 000 €
Korko 4,5 %
Eräpäivä 1 - 15 vuotta
Tietoa Lisää
↑ mainos ↑

Esimerkki: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 60 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
 • Vahvistus 24 h

Lainaehdot

 • Jos olet täyttänyt 18 vuotta
 • Jolla on suomalainen henkilöturvatunnus ja suomalainen pankkitili

Yrityksesä

Rahoitu.fi on suomalainen palvelu, joka on perustettu palvelemaan suomalaisia kuluttajia. Palvelu auttaa asiakasta löytämään ja kilpailuttamaan parhaat mahdolliset lainat. Palvelun yhteistyökumppanit ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä… Enemmän tietoa yrityksestä Oy Salus Group Ab

Lainaa yhtiöltä 2 000 € korolla alkaen 4,5 % Lisäämainos
4 000 €
Lainasumma 1 € - 4 000 €
Korko 3 %
Eräpäivä 3 – 54 kk
Tietoa Lisää
↑ mainos ↑

Esimerkki: Ferratum Laina on 4 100 € - 20 000 € määräaikainen kertalaina, joka maksetaan takaisin kuukausittaisissa erissä sopimuksessa määrätyssä maksuajassa (1-10 vuodessa eli 12-120 erässä). Laina maksetaan asiakkaan tilille klo 7-23 välisenä aikana. Nimellinen vuosikorko on 9,95%. Lopullinen korko määräytyy hakijan tietojen ja tulojen mukaan. Todellinen kulut huomioiva vuosikorko on enintään 16,20 %. Lainasta peritään kuukausittain 9,90 € tilinhoitomaksu. Esimerkki lainan takaisinmaksusta 9 000 euron lainalle, jossa nimellinen vuosikorko on 9,95%: Lainan todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 12,74 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 13 363€, kun asiakas nostaa lainan 9000 € ja maksaa sen takaisin 84 kuukaudessa (yht. 7 vuotta) 159,08 € erissä. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa lainasopimus 14 päivän kuluessa. Luotonantajana toimii Ferratum Bank p.l.c., ST Business Centre, 120, The Strand, Gzira GZR 1027 Malta."

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 4 000 €
 • Eräpäivä: 3 – 54 kk
 • Vahvistus 24 tuntia

Lainaehdot

 • Uutena asiakkaana saat 50 tai 100 euroa viikoksi (7 päivää), 150 tai 200 euroa 15 päiväksi
 • Ja 250 tai 300 € kuukaudeksi (30 päivää)
 • Kun laina maksetaan ajallaan takaisin, on se täysin kuluton
 • Koroton-pikavippiä voi hakea 20-vuotta täyttäneet
 • Luottokelpoiset ja raha-asiansa hyvin hoitaneet henkilöt
 • Pyydämme asiakkaitamme tutustumaan huolella lainan ehtoihin
 • Koroton-laina ei sido muihin Ferratum-tuotteisiin tai –palveluihin

Yrityksesä

Ferratum Finland Oy on osa Ferratum Oyj:tä, joka on listattu Frankfurtin pörssin päälistalla. Ferratum on suomalainen rahoitusyhtiö  tavoitteenaan tarjota palveluita jotka ovat ”more than money to everyone”, enemmän kuin rahaa kaikille.… Enemmän tietoa yrityksestä Ferratum Bank p.l.c.

Lainaa yhtiöltä 1 € korolla alkaen 3 % Lisäämainos
60 000 €
Lainasumma 100 € - 60 000 €
Korko 6,26 %
Eräpäivä 1 - 15 vuotta
Tietoa Lisää
↑ mainos ↑

Esimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% - 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 60 000 €
 • Eräpäivä: 1 - 15 vuodeksi
 • Vahvistus 24 h

Lainaehdot

 • Olet täyttänyt 18 vuotta
 • Sinulla on vakituiset tulot (palkkatulo tai eläke)

Yrityksesä

Suomen Yhdistelylaina on lainantarjoaja, joka kilpailuttaa eri yhdistelylainat puolestasi. Palvelun kautta voit vertailla kymmeniä eri lainapalveluita täysin anonyyminä ja sitoutumatta mihinkään. Voit saada useita lainatarjouksia yhdellä… Enemmän tietoa yrityksestä LVS Brokers Oy

Lainaa yhtiöltä 100 € korolla alkaen 6,26 % Lisäämainos
60 000 €
Lainasumma 2 000 € - 60 000 €
Korko 4 %
Eräpäivä 1 – 15 vuotta
Tietoa Lisää
↑ mainos ↑

Esimerkki: 2 000 € lainassa 1 vuosi laina-ajalla korkokulut on 220 €, kokonaiskulut 2 220 €.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 60 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta

Lainaehdot

 • Voit hakea Joustoluottoa, mikäli olet vähintään 23-vuotias
 • Sinulla on säännölliset tulot

Yrityksesä

Enemmän tietoa yrityksestä Oem Nordic

Lainaa yhtiöltä 2 000 € korolla alkaen 4 % Lisäämainos

    Lainaa ulkomailta

Siirry artikkeliin

Miksi hakea ulkomailta lainaa

Miksi hakea lainaa ulkomailta, kerran Suomessakin on pankkeja? Esimerkiksi valinnanvapauden ja vaihtoehtojen vuoksi. Suomessa toimivat rahoituslaitokset joutuvat toimimaan Suomen lakien mukaan, joten ulkomaiset rahoituslaitokset ovat luotettavia siinä mielessä missä kotimaisetkin rahoituslaitokset.

Oletko koskaan ajatellut sitä, että monien tavallisten suomalaisten pankkien omistus on muualla kuin Suomessa? Näin on myös rahoituslaitosten kohdalla. Tärkeintä on kuitenkin se, että ne ja niiden sivukonttorit ovat hyväksyttyjä toimijoita Suomessa ja EU:ssa.

Vakuudettomat laina

Yleisesti ottaen ulkomailta haettavat ja saatavat lainat ovat niin sanotusti vakuudettomia lainoja. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan saamiseen ei tarvita omaisuutta tai erillisiä takaajia. Omaisuus lainan vakuutena on yleensä asunto, kesämökki tai tontti. Takaajat puolestaan ovat yleensä lähisukulaisia kuten vanhemmat tai sisarukset. Takaajina voi toki toimia kuka tahansa, vaikka hyvä ystävä. Vakuudettomissa lainoissa ei kuitenkaan tarvita tällaisia vakuuksia, vaan rahoituslaitokset tekevät itse päätökset hakijan taloudellisen tilanteen pohjalta, antavatko ne lainaa hakijalle ja minkä verran.

Päätökseen vaikuttavat tulot ja menot. Tuloja voivat olla palkkatulot tai vaikkapa työttömyyskorvaus tai eläke. Menoihin lasketaan yleensä vuokrat tai lainanlyhennyskulut kuukausittain sekä sähkö- ja vesimaksut, yhtiövastikkeet ja muut pakolliset menot. Usein kysytään myös muita pakollisia kuukausimenoja kuten ruoka, lääkkeet ja harrastukset. Menoja ovat myös edelliset lainat ja niiden kuukausierät. Tällä pyritään saamaan selville jotakuinkin hakijan tilanne, jotta jääkö tälle rahaa elämiskustannuksiin myös sen jälkeen, kun hän maksaa haettavaa lainaa pois kuukausittain.

Jos tilanne näyttää edelleen kohtuulliselta, ei vakuuksia tarvita lainan saamiseksi. Hakiessa lainaa, kannattaa laskea tulot ja menot mahdollisimman yksityiskohtaisesti ja antaa oikeat tiedot haettaessa. Väärien tietojen antaminen on paitsi kiellettyä, se myös voi kostautua lopulta, vaikka lainahakemus menisi läpi. Rahoituslaitosten yhtenä tehtävänä on varmistaa se, että lainanhakija todella pystyy maksamaan lainansa ilman vaikeuksia. 

Ylös ⬆️

Mahdolliset uhat lainan haussa ulkomailta

Vaikka ulkomaiset rahoituslaitokset toimivat Suomessa, ei niillä välttämättä ole asiakaspalvelu aivan niin kattavaa kuin täysin suomalaisilla rahoituslaitoksilla ja pankeilla. Jos tulee ongelmatilanteita, eivät asiat välttämättä suju kaikkein jouhevimmin. Tämä voi olla kuitenkin pieni haitta, sillä asiakaspalveluun riittää usein tarpeeksi auki oleva chat ja sähköposti. Samalla voi miettiä sitä, kuinka suomalaisten pankkien asiakaspalvelusta on viime vuosina karsittu, jolloin asiakaspalvelun taso voi olla lopulta aika lähellä toisiaan. 

Yksi mahdollinen haittapuoli voi olla juurikin suuremmissa epäselvyyksissä ja riitatilanteissa. Tällöin voi asian selvittäminen viedä enemmän aikaa, sillä ulkomaisen yrityksen lakimiehetkin ovat mitä todennäköisimmin ulkomailla. 

Ylös ⬆️

Mistä maista suomalaisten kannattaa hakea lainaa?

Kokemusten perusteella suomalaisille tarjotaan lainoja pohjoismaisilta yrityksiltä ja rahoituslaitoksilta. Monilla näistä rahoituslaitoksista on sivupiste Suomessa joten se mielessä pitäen ne ovat yleensä varsin luotettavia. Pohjoismaiden lisäksi Viro on kunnostautunut lainanantajana myös Suomessa. Oman turvallisuutesi vuoksi on aina paras hakea lainaa rahoituslaitoksesta, jolla on sivupiste Suomessa.

Varoitusmerkit epäluotettavasta lainanantajasta tai rahoituslaitoksesta

Rahoituslaitokset kilpailevat kovenevalla tahdilla lainanhakijoista, joten on luonnollista että markkinoille yrittää myös sellaisia yrityksiä, joiden luotettavuudesta ei ole tietoa tai se on kuluttajien kokemusten perusteella epämääräinen. 

Seuraaviin asioihin kannattaa kiinnittää huomio, vaikka ne eivät välttämättä päde jokaiseen rahoituslaitokseen. 

Ylös ⬆️

Yhteenveto lainan hakemisesta ulkomailta

Jos haet lainaa ulkomaiselta lainanantajalta, suosittelemme valitsemaan sellaisen yrityksen jolla on sivupiste Suomessa. Tämä helpottaa kaikkea kommunikointia niin jokapäiväisissä asioissa kuten eräpäivän muuttamisessa tai lyhennysvapaiden kuukausien sopimisessa. 

Jos joka tapauksessa aiot hakea lainaa muualta kuin Suomesta ja rahoituslaitokselta jolla ei ole sivukonttoria Suomessa, voi eteen tulla lainsäädännölliset asiat. Useimmat luotettavat rahoituslaitokset eivät lainaa maasta toiseen ilman niiden toimimista lainanhakijan maassa. Ja jos ne toimivat lainanhakijan maassa toisesta maasta käsin, kuinka voit mennä kuluttajana takuuseen siitä että kyseinen yritys on luotettava? Aivan, et voi. 

Hae lainaa Suomessa toimivilta yrityksiltä. Monet niistä ovat joka tapauksessa ulkomaisia pohjimmiltaan. Lainan saamiseen on tarpeeksi vaihtoja Suomessakin. 

Usein ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan. Monet suomalaiset kunnat auttavat velkojen maksussa sosiaalisen luoton avulla. Sosiaalinen luotto on tarkoitettu pienituloisille ja vähävaraisille, ja heille jotka eivät saa muuta kohtuuehtoista luottoa. Sosiaalisella luotolla yritetään estää ihmisiä ottamasta liian kalliiksi muodostuvia pikavippejä.

Ylös ⬆️


Lainaa ulkomailta luokitus: 4.5/5 yritykseltä 23 äänet.
Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

Palveluntarjoaja

Lainavertailija Coolrahoittaa.fi:
double technology s.r.o., VAT: CZ08695717
Yritys ei tarjoa mitään rahoituspalveluilta.

Tietoa sivustosta

Coolrahoittaa.fi Palvelumme avulla voit vertailla lainat helposti. Voit tehdä perusteellisen lainavertailun ja löytää parhaan mahdollisen lainan.

mainos: Laina enintään 60 000 € - Rahoitu.fi  Lisätietoja