Lainaa ulkomailta

    Lainaa ulkomailta

Lainaa ulkomailta

Tämän päivän globaali rahaliikenne mahdollistaa sen, että rahoituslaitosvaihtoehtoja ei tarvitse rajata ainoastaan suomalaisiin yrityksiin, kun lainan tarve iskee.

Lainahakemus
↑ mainos ↑

50 000 €
Lainasumma 500 € - 50 000 €
Korko 13,12 %
Eräpäivä 1 - 15 vuotta
Tietoa Hae lainaa
↑ mainos ↑

Esimerkki: Todellinen vuosikorko on 13,12 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 150 € ja esimerkkikorko 10,9 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 465 €, eli 216,93 €/kk. Todellinen vuosikorko 4,9-50%.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 50 000 €
 • Eräpäivä: 1 - 15 vuotta
 • Vahvistus 24 h

Lainaehdot

 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Yrityksesä

ScandiBankerin omistaa Rvnue Aps -niminen tanskalaisyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa. Lainahakemukset ja luottopäätökset ovat kuitenkin täysin suomenkielisiä ja palvelu turvallista, sillä EU:n rahoitusalan normit ja lainsäädäntö… Enemmän tietoa yrityksestä Salus Group Oy

Lainaa yhtiöltä 500 € korolla alkaen 13,12 % Hae lainaa
40 000 €
Lainasumma 2 000 € - 40 000 €
Korko 8,9 %
Eräpäivä 6 – 120 kk
Tietoa Hae lainaa
↑ mainos ↑

Esimerkki: Kun lainasumma on 6 000 €, sopimusaika 5 vuotta ja korko 8,9 %, niin kuukausierä on 134 €. Sopimusmaksu 175 €, tilinhoitomaksu 9,5 €/kk ja KSL:n mukainen todellinen vuosikorko (APR) 14,26%. Takaisinmaksettava summa 8 026 €. Esimerkkilainan todellinen vuosikorko voi olla enintään (max APR) 32,03%. Lainojen minimi-takaisinmaksuaika on 6 kuukautta ja maksimi-takaisinmaksuaika on 120 kuukautta. Lainan korko määräytyy henkilökohtaisesti, tarkat tiedot löytyvät lainatarjouksesta.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 40 000 €
 • Eräpäivä: 6 – 120 kk
 • Vahvistus 15 minuutissa

Lainaehdot

 • Olet vähintään 22-vuotias Suomen kansalainen tai Suomessa vakituisesti asuva henkilö
 • Olet hoitanut raha-asiasi moitteetta eikä sinulla ole maksuhäiriöitä
 • Nettotulosi (palkka tai eläke) ovat lainahakemusta edeltävinä kuukausina vähintään 1200 €/kk
 • Yhteistä lainaa voi hakea jopa 40 000 € avo- tai aviopuolison kanssa

Yrityksesä

Bigbank perustettiin vuonna 1992 Tartossa, Virossa. Nyt Bigbank on monipuolisia palveluita tarjoava erikoispankki ja toimii Suomen ja Viron lisäksi Latviassa, Liettuassa, Espanjassa, Ruotsissa, Saksassa, Itävallassa ja Hollannissa. Enemmän tietoa yrityksestä Bigbank AS

Lainaa yhtiöltä 2 000 € korolla alkaen 8,9 % Hae lainaa
60 000 €
Lainasumma 100 € - 60 000 €
Korko 11,76 %
Eräpäivä 1 - 15 vuotta
Tietoa Hae lainaa
↑ mainos ↑

Esimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% - 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 60 000 €
 • Eräpäivä: 1 - 15 vuodeksi
 • Vahvistus 24 h

Lainaehdot

 • Olet täyttänyt 18 vuotta
 • Sinulla on vakituiset tulot (palkkatulo tai eläke)

Yrityksesä

Suomen Yhdistelylaina on lainantarjoaja, joka kilpailuttaa eri yhdistelylainat puolestasi. Palvelun kautta voit vertailla kymmeniä eri lainapalveluita täysin anonyyminä ja sitoutumatta mihinkään. Voit saada useita lainatarjouksia yhdellä… Enemmän tietoa yrityksestä LVS Brokers Oy

Lainaa yhtiöltä 100 € korolla alkaen 11,76 % Hae lainaa
50 000 €
Lainasumma 1 000 € - 50 000 €
Korko 8,99 %
Eräpäivä 1 - 15 vuotta
Tietoa Hae lainaa
↑ mainos ↑

Esimerkki: 10.000 eur lainalla viidelle vuodelle 13,99% esimerkkikorolla (todellinen vuosikorko 16,51%) tulee kokonaiskustannuksesi 14.218 eur, mikä vastaa 238 eur kuukaudessa.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 50 000 €
 • Eräpäivä: 1 - 15 vuotta
 • Vahvistus 24 h

Lainaehdot

 • Ei maksuhäiriöitä
 • Vähintään 23 vuoden ikä
 • Suomen Väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta

Yrityksesä

Enemmän tietoa yrityksestä Norwegian Air Shuttle ASA

Lainaa yhtiöltä 1 000 € korolla alkaen 8,99 % Hae lainaa

    Lainaa ulkomailta

Juridisesti yksityishenkilöt ovat täysin vapaita hakemaan luottoa ulkomaisilta yrityksiltä ja moni suomalainen on niin jo tehnytkin – osa jopa tietämättäänkin.

Eikö suomalaisen kannattaisi ottaa lainaa suomalaiselta yritykseltä?

"Suosi suomalaista" on kaunis ajatus, mutta mitä rahoitusalaan tulee, lainan taustalla olevalla yrityksellä ei ole liiemmin väliä. Rahaliikenne on rajat ylittävää toimintaa joka tapauksessa ja yritysjärjestelyjen myötä usein rahoituslaitosten rahat valuvatkin lopulta ulkomaisille yrityksille. 100 % suomalaisia rahoituspalveluitakin toki löytyy, mutta ne ovat harvemmassa, mitä voisi luulla. Vaikka rahoitusyhtiön kotisivu olisikin kokonaan täydellisellä suomen kielellä kirjoitettu, voi lainan myöntävä ja/tai lainatarjouksia välittävä yhtiö ulkomaalainen. Tieto palvelun todellisesta kotimaasta löytyy yleensä vasta sivuston käyttöehdoista, joten on hyvinkin mahdollista, että ottamasi joustoluotto on peräisin ulkomaiselta yhtiöltä.

Miksi ulkomaisen palvelun valitseminen kannattaa?

Rahoitusta ja lainanmyöntämistä koskevat lainsäädännöt vaihtelevat maittain suurestikin, vaikka rahaliikenne onkin muutoin globaalia ja suhteellisen vapaata. Ikärajoissa ja luottokelpoisuuden määrittelemisessä on huimia eroja – esimerkiksi Tanskassa lainan saaminen on sangen helppoa ja siksi monen netissä toimivan rahoituspalvelun taustalla onkin juuri tanskalainen yritys. Lainaa voi siis saada kevyemmin perustein ulkomaalaiselta yhtiöltä, mutta myös lainojen ehdot voivat olla kotimaisia luottoja paremmat. Kannattaa kuitenkin muistaa, että useat ulkomaalaisten omistamat lainapalvelut ovat vain lainatarjousten välittäjäpalveluita, eivätkä varsinaisia lainanmyöntäjiä. Tällöin suomalainen käyttäjä voi saada niistä täsmälleen identtisiä lainatarjouksia kuin täysin kotimaisista kilpailutuspalveluista.

Mitä kannattaa ottaa huomioon, jos ottaa lainaa ulkomailta?

Euroopan unionin alueelta voi hakea lainaa melko turvallisin mielin, sillä pankki- ja rahoitustoiminta on EU:ssa tarkoin säädeltyä ja väärinkäytöksiin puututaan herkästi, mutta EU:n ulkopuolisia rahoituslaitoksia käytettäessä vastuu on täysin lainan ottajalla itsellään. Ellei ole 100 % varma, minkälaisiin lainaehtoihin on suostumassa, lainatarjous kannattaa käyttää alan asiantuntijan, esimerkiksi Finanssivalvonnan ekspertin kautta. Kannattaa myös huomioida, että mikäli luoton ehtojen tai takaisinmaksun kanssa tulee myöhemmin ongelmia, ulkomaisten yhtiöiden kanssa sopimuksen riitauttaminen vaatii paljon enemmän byrokratiaa ja aikaa kuin jos kyseessä olisi suomalainen rahoitusyhtiö.

Kumpi on edullisempi: suomalainen vai ulkomainen laina?

Kaikki lainatarjoukset ovat uniikkeja riippumatta niitä tarjoavien rahoitusyhtiöiden kotimaista. Ei siis voida johdonmukaisesti todeta, että kaikki ulkomaiset tai kaikki kotimaiset lainatarjoukset olisivat edullisempia kuin toiset. Laina kannattaa aina valita oman takaisinmaksusuunnitelman ja taloustilanteen mukaan ja mikäli lainan todellinen alkuperämaa kiinnostaa, se salapoliisityö täytyy tehdä jokaisen asiakkaan itse. Yleisesti ottaen ulkomailta otetut lainat ovat vähintään yhtä turvallisia kuin suomalaisetkin luotot.

Lainahakemus
↑ mainos ↑

Artikkelit

Palveluntarjoaja

Lainavertailija Coolrahoittaa.fi:
Lemony trade s.r.o. LemonyApps
Prague, VAT: CZ29043026
Yhteystiedot
Yritys ei tarjoa mitään rahoituspalveluilta.

Tietoa sivustosta

Coolrahoittaa.fi Palvelumme avulla voit vertailla lainat helposti. Voit tehdä perusteellisen lainavertailun ja löytää parhaan mahdollisen lainan.

Yhteydenottolomake

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä ja vastaamme pian.

Mainos: 5000 € jatkuva luotto heti tilille - Nopea lainapäätös  Hae lainaa