SuomenYhdistelylaina - Laina enintään 60 000 €

SuomenYhdistelylaina - Laina enintään 60 000 €
Näyttökuva sivustosta:https://www.suomenyhdistelylaina.fi/, sivuston kirjoittaja:LVS Brokers Oy, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

SuomenYhdistelylaina

  • Laina enintään 60 000 €
  • Eräpäivä: 1 - 15 vuodeksi
  • Vahvistus 24 h

Lisätietoja mainos

SuomenYhdistelylaina Arvostelu

Yleiskatsaus

  • Määrä: 100 € – 60 000 €
  • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
  • Ikä: 18 + vuotta
  • Vahvistus: 24 h

SuomenYhdistelylaina takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
100 € 1 vuosi 8 € 108 €
1 000 € 1 vuosi 56 € 1 056 €
10 000 € 5 vuotta 3 050 € 13 050 €
SuomenYhdistelylaina laskin mainos

Esimerkki

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% - 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Mikä on lainan sopivuus?

  • Erillisten lainojen yhdisteleminen yhdeksi kokonaisuudeksi
  • Talouden helpottaminen
  • Koroissa säästäminen

Yksityiskohdat

Suomen Yhdistelylaina kilpailuttaa eri lainantarjoajat puolestasi. Yhdistelylainalla tarkoitetaan sitä, että vanhat, eri suuruiset ja eri koron omaavat lainat yhdistetään yhdeksi lainaksi. Tällöin lainan korko pienenee, eikä maksuja tarvitse tehdä enää usealle eri tasolle – maksat pois vain yhtä lainaa. Yleensä mitä pienempi laina on, sitä suurempi on sen korko. Yhdistettäessä lainat yhdeksi suuremmaksi kokonaisuudeksi säästää selvää rahaa joka kuukausi, kun korot pienenevät huomattavasti. Näin ollen oma talouden hallinta tulee helpommaksi ja edullisemmaksi. Näin säästät rahaa myös arjen muihin menoihin. Lainoja voi yhdistellä jopa 60.000 euron saakka. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 ja 15 vuoden välillä. Suomen Yhdistelylainan todellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % ja 50,5 %. Voit valita palvelun tarjoamista vaihtoehdoista itsellesi parhaan vaihtoehdon ja yhdistellä lainasi helposti ja luotettavasti.

SuomenYhdistelylaina usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Mitä hyötyä yhdistelylainasta on? Lainan korko pienenee, talouden hoito selkeytyy ja helpottuu ja kokonaisuudesta tulee yhtenäinen. Rahaa jää kuukausittain käyttöön enemmän, kun ei tarvitse maksaa useaa päällekkäistä korkoa.
Kuka voi hakea lainaa? Hakijan luottotietojen on oltava kunnossa ja hänellä on oltava säännölliset kuukausitulot. Hakijan on myös oltava täysi-ikäinen.
Kuinka suuren yhdistelylainan voin saada? Suomen Yhdistelylaina myöntää lainoja 60.000 € asti.

SuomenYhdistelylaina kokemukset ja keskustelu

SuomenYhdistelylaina kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with SuomenYhdistelylaina info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Yhdistelylaina pelasti talouden, kun kertyneistä pienemmistä lainoista ei ollut saada tolkkua." (Essi)
"Hyvä ja luotettava palveluL (Jari)

Onko SuomenYhdistelylaina huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys LVS Brokers Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...