Lainaa Virosta ilman luottotietoja

    Lainaa Virosta ilman luottotietoja

Suomalaisten rahalaitosten ohella joskus voi käydä mielessä, voiko hakea lainaa ulkomailta tai vaikkapa luottoa Virosta. Virossa on samaan tapaan pikavippejä tai muita pikalainoja tarjoavia yrityksiä, kuten Suomessakin. Yleisesti ottaen joustoluotot Virosta tai muut lainat Virosta ilman luottotietoja ovat tarkoitettu kuitenkin virolaisille itselleen.

Lisää rahoitu
↑ mainos ↑

Laina enintään 60 000 €
Paikka 1.

Rahoitu

mainos
Tyytyväisyys 5
60 000 €
Lainasumma 2 000 € - 60 000 €
Korko 4,5 %
Eräpäivä 1 - 15 vuotta
Tietoa Lisää
↑ mainos ↑

Esimerkki: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 60 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
 • Vahvistus 24 h

Lainaehdot

 • Jos olet täyttänyt 18 vuotta
 • Jolla on suomalainen henkilöturvatunnus ja suomalainen pankkitili

Yrityksesä

Rahoitu.fi on suomalainen palvelu, joka on perustettu palvelemaan suomalaisia kuluttajia. Palvelu auttaa asiakasta löytämään ja kilpailuttamaan parhaat mahdolliset lainat. Palvelun yhteistyökumppanit ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä… Enemmän tietoa yrityksestä Oy Salus Group Ab

Lainaa yhtiöltä 2 000 € korolla alkaen 4,5 % Lisäämainos
4 000 €
Lainasumma 1 € - 4 000 €
Korko 3 %
Eräpäivä 3 – 54 kk
Tietoa Lisää
↑ mainos ↑

Esimerkki: Ferratum Laina on 4 100 € - 20 000 € määräaikainen kertalaina, joka maksetaan takaisin kuukausittaisissa erissä sopimuksessa määrätyssä maksuajassa (1-10 vuodessa eli 12-120 erässä). Laina maksetaan asiakkaan tilille klo 7-23 välisenä aikana. Nimellinen vuosikorko on 9,95%. Lopullinen korko määräytyy hakijan tietojen ja tulojen mukaan. Todellinen kulut huomioiva vuosikorko on enintään 16,20 %. Lainasta peritään kuukausittain 9,90 € tilinhoitomaksu. Esimerkki lainan takaisinmaksusta 9 000 euron lainalle, jossa nimellinen vuosikorko on 9,95%: Lainan todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 12,74 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 13 363€, kun asiakas nostaa lainan 9000 € ja maksaa sen takaisin 84 kuukaudessa (yht. 7 vuotta) 159,08 € erissä. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa lainasopimus 14 päivän kuluessa. Luotonantajana toimii Ferratum Bank p.l.c., ST Business Centre, 120, The Strand, Gzira GZR 1027 Malta."

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 4 000 €
 • Eräpäivä: 3 – 54 kk
 • Vahvistus 24 tuntia

Lainaehdot

 • Uutena asiakkaana saat 50 tai 100 euroa viikoksi (7 päivää), 150 tai 200 euroa 15 päiväksi
 • Ja 250 tai 300 € kuukaudeksi (30 päivää)
 • Kun laina maksetaan ajallaan takaisin, on se täysin kuluton
 • Koroton-pikavippiä voi hakea 20-vuotta täyttäneet
 • Luottokelpoiset ja raha-asiansa hyvin hoitaneet henkilöt
 • Pyydämme asiakkaitamme tutustumaan huolella lainan ehtoihin
 • Koroton-laina ei sido muihin Ferratum-tuotteisiin tai –palveluihin

Yrityksesä

Ferratum Finland Oy on osa Ferratum Oyj:tä, joka on listattu Frankfurtin pörssin päälistalla. Ferratum on suomalainen rahoitusyhtiö  tavoitteenaan tarjota palveluita jotka ovat ”more than money to everyone”, enemmän kuin rahaa kaikille.… Enemmän tietoa yrityksestä Ferratum Bank p.l.c.

Lainaa yhtiöltä 1 € korolla alkaen 3 % Lisäämainos
60 000 €
Lainasumma 2 000 € - 60 000 €
Korko 4 %
Eräpäivä 1 – 15 vuotta
Tietoa Lisää
↑ mainos ↑

Esimerkki: 2 000 € lainassa 1 vuosi laina-ajalla korkokulut on 220 €, kokonaiskulut 2 220 €.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 60 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta

Lainaehdot

 • Voit hakea Joustoluottoa, mikäli olet vähintään 23-vuotias
 • Sinulla on säännölliset tulot

Yrityksesä

Enemmän tietoa yrityksestä Oem Nordic

Lainaa yhtiöltä 2 000 € korolla alkaen 4 % Lisäämainos

    Lainaa Virosta ilman luottotietoja

Eräät yritykset Virosta tarjoavat lainaa kuitenkin esimerkiksi terveydenhoitokulujen kattamiseen, sillä useat suomalaiset käyvät hoidattamassa erilaisia terveyteen liittyviä asioita itäisessä naapurimaassamme. Nämä toimivat samalla tavalla kuin kulutusluotot, joten ainakin tällä tavalla Viron pikalainat ovat myös suomalaisten saatavilla. 

Laina Virosta heti – vai sittenkin Suomesta?

On mahdollisuus siis saada laina heti Virosta, mutta kehotamme tutustumaan virolaisiin rahoituslaitoksiin, joilla on sivupiste Suomessa. Tällaisten rahoituslaitosten kanssa voit varmistua, että ne noudattavat Suomen lakeja ja ottavat huomioon Suomen nykyisen korkokaton, joka tuli voimaan syyskuussa 2019. Samoin ongelmatilanteiden käsittely on paljon helpompaa, jos yritys toimii virallisesti myös Suomessa. 

Ulkomaiset rahoituslaitokset eivät nekään halua ottaa riskejä, joten virolaiset rahoituslaitokset todennäköisesti tarkistavat hakijan iän, luottotiedot, kansalaisuuden ja muut tarvittavat tiedot, jotta ne voivat varmistua siitä onko lainan hakijalla takaisinmaksuun kykyä. Emme kannusta tai kehota siis hakemaan lainaa Virosta vain sillä perusteella, jos sinulla on luottotiedot menneet ja takataskussasi on maksuhäiriömerkintä. Jos sinulla ei ole enää puhtaat luottotiedot, mutta tarvitset lainaa, ota ennemmin yhteyttä Takuusäätiöön tai tarkista, onko kunnassasi käytössä sosiaalinen luotto

Suomen lait ja Virosta lainaa tarjoavat yritykset

Aluehallintovirasto valvoo luotonantajarekisterillään Suomessa toimivia luotonantajia, jotka tarjoavat kulutus- tai kuluttajaluottoja tai välittävät vertaislainoja. Rekisteröitymisvelvollisuus ei kuitenkaan koske Finanssivalvonnan valvomia lainanantajia ja maksupalveluiden tarjoajia, panttilainaajia, valtiota, kuntaa tai muuta julkisyhteisöä. Se ei myöskään koske elinkeinonharjoittajia, jotka myöntävät kulutusluottoja tuotteidensa ostamisen rahoittamiseksi tai “toiseen Euroopan talousalueeseen kuuluvaan valtioon sijoittautuneita elinkeinonharjoittajia, jotka tarjoavat kuluttajaluottoja tai välittävät vertaislainoja Suomessa tilapäisesti”.  

Coolrahoittaa auttaa myös etsimään erilaisia rahoituslaitoksia monen tyyppiseen lainan tarpeeseen. Osa Coolrahoittaa.fi:n esittelemistä rahoituslaitoksista ovat Virosta ilman luottotietoja, mutta niillä on toimipiste ja lupa harjoittaa luotonantamista myös Suomessa. 


Lainaa Virosta ilman luottotietoja luokitus: 4.5/5 yritykseltä 45 äänet.
Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

Palveluntarjoaja

Lainavertailija Coolrahoittaa.fi:
double technology s.r.o., VAT: CZ08695717
Yritys ei tarjoa mitään rahoituspalveluilta.

Tietoa sivustosta

Coolrahoittaa.fi Palvelumme avulla voit vertailla lainat helposti. Voit tehdä perusteellisen lainavertailun ja löytää parhaan mahdollisen lainan.

mainos: Laina enintään 60 000 € - Rahoitu.fi  Lisätietoja