Lainaa Virosta ilman luottotietoja

    Lainaa Virosta ilman luottotietoja

Suomalaisten rahalaitosten ohella joskus voi käydä mielessä, voiko hakea lainaa ulkomailta tai vaikkapa luottoa Virosta. Virossa on samaan tapaan pikavippejä tai muita pikalainoja tarjoavia yrityksiä, kuten Suomessakin. Yleisesti ottaen joustoluotot Virosta tai muut lainat Virosta ilman luottotietoja ovat tarkoitettu kuitenkin virolaisille itselleen.

Lisää risicum
↑ mainos ↑

60 000 €
Lainasumma 2 000 € - 60 000 €
Korko 12,6 %
Eräpäivä 1 - 15 vuotta
Tietoa Lisää
↑ mainos ↑

Esimerkki: Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 60 000 €
 • Eräpäivä: 1 - 15 vuotta
 • Vahvistus 24 h

Lainaehdot

 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Yrityksesä

ScandiBankerin omistaa Rvnue Aps -niminen tanskalaisyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa. Lainahakemukset ja luottopäätökset ovat kuitenkin täysin suomenkielisiä ja palvelu turvallista, sillä EU:n rahoitusalan normit ja lainsäädäntö… Enemmän tietoa yrityksestä Salus Group Oy

Lainaa yhtiöltä 2 000 € korolla alkaen 12,6 % Lisäämainos
10 000 €
Lainasumma 4 000 € - 10 000 €
Korko 12,5 %
Eräpäivä 36 – 60 kk
Tietoa Lisää
↑ mainos ↑

Esimerkki: Vuotuinen nimelliskorko 19,40%, tilinhoitomaksu 11€/kk, Todellinen vuosikorko: 23,96% - 27,73%. Esimerkkilaina: kokonaiskulut 4000 euron 36 kuukauden luotolle ovat 5703,63 €. Laina-aika: min. 36kk, max. 84kk.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 10 000 €
 • Eräpäivä: 36 - 60 kk
 • Vahvistus 15 minuutissa

Lainaehdot

 • Olet 18 + vuotias
 • Sinulla on säännölliset tulot ja asut suomessa pysyvästi
 • Tarvitset rahaa arkeen tai juhlaan

Yrityksesä

Risicum perustettiin vuonna 2005 ja vuonna 2014 nimi muutettiin DFC Nordic Oy:ksi. DFC Nordic Oy on Suomen johtava kuluttajaluottoja, käyttöluottoja ja verkkokaupan rahoitusratkaisuja sekä saatavienhallintapalveluita tarjoava konserni, jonka… Enemmän tietoa yrityksestä Aurajoki Nordic Oy

Lainaa yhtiöltä 4 000 € korolla alkaen 12,5 % Lisäämainos

Ege

Ege 5
150 €
Lainasumma 50 € - 150 €
Korko 1,67 %
Eräpäivä 30 vuorokautta
Tietoa Lisää
↑ mainos ↑

Esimerkki: Esimerkki lainan kustannuksista: Luoton ollessa 100 € ja takaisinmaksuajan 30 vuorokautta, erään lisätään 5€ sopimusmaksu ja korko 1,67€. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 106,67€. Todellinen vuosikorko 20,00%.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 150 €
 • Eräpäivä: 30 vuorokautta
 • Vahvistus 24 h

Lainaehdot

 • EGE laina on jokaiselle vähintään 20-70 vuotiaalle
 • Luottokelpoiselle ja hyvin raha-asiansa hoitaneelle henkilölle
 • Vakuuksia tai takaajia ei tarvita, mutta edellytämme, että asiakkaillamme on säännöllisiä tuloja

Yrityksesä

Ege on yksityinen, lainaa ilman vakuuksia myöntävä yritys ja osa isompaa yritysryhmää. Olemme olleet alalla jo useita vuosia, käytännössä koko pikalaina-alan nykyisessä muodossa olemassa olon. Suomen markkinoille olemme tulleet vuoden 2009 alussa,… Enemmän tietoa yrityksestä Ege Finance Oy

Lainaa yhtiöltä 50 € korolla alkaen 1,67 % Lisäämainos

    Lainaa Virosta ilman luottotietoja

Eräät yritykset Virosta tarjoavat lainaa kuitenkin esimerkiksi terveydenhoitokulujen kattamiseen, sillä useat suomalaiset käyvät hoidattamassa erilaisia terveyteen liittyviä asioita itäisessä naapurimaassamme. Nämä toimivat samalla tavalla kuin kulutusluotot, joten ainakin tällä tavalla Viron pikalainat ovat myös suomalaisten saatavilla. 

Laina Virosta heti – vai sittenkin Suomesta?

On mahdollisuus siis saada laina heti Virosta, mutta kehotamme tutustumaan virolaisiin rahoituslaitoksiin, joilla on sivupiste Suomessa. Tällaisten rahoituslaitosten kanssa voit varmistua, että ne noudattavat Suomen lakeja ja ottavat huomioon Suomen nykyisen korkokaton, joka tuli voimaan syyskuussa 2019. Samoin ongelmatilanteiden käsittely on paljon helpompaa, jos yritys toimii virallisesti myös Suomessa. 

Ulkomaiset rahoituslaitokset eivät nekään halua ottaa riskejä, joten virolaiset rahoituslaitokset todennäköisesti tarkistavat hakijan iän, luottotiedot, kansalaisuuden ja muut tarvittavat tiedot, jotta ne voivat varmistua siitä onko lainan hakijalla takaisinmaksuun kykyä. Emme kannusta tai kehota siis hakemaan lainaa Virosta vain sillä perusteella, jos sinulla on luottotiedot menneet ja takataskussasi on maksuhäiriömerkintä. Jos sinulla ei ole enää puhtaat luottotiedot, mutta tarvitset lainaa, ota ennemmin yhteyttä Takuusäätiöön tai tarkista, onko kunnassasi käytössä sosiaalinen luotto

Suomen lait ja Virosta lainaa tarjoavat yritykset

Aluehallintovirasto valvoo luotonantajarekisterillään Suomessa toimivia luotonantajia, jotka tarjoavat kulutus- tai kuluttajaluottoja tai välittävät vertaislainoja. Rekisteröitymisvelvollisuus ei kuitenkaan koske Finanssivalvonnan valvomia lainanantajia ja maksupalveluiden tarjoajia, panttilainaajia, valtiota, kuntaa tai muuta julkisyhteisöä. Se ei myöskään koske elinkeinonharjoittajia, jotka myöntävät kulutusluottoja tuotteidensa ostamisen rahoittamiseksi tai “toiseen Euroopan talousalueeseen kuuluvaan valtioon sijoittautuneita elinkeinonharjoittajia, jotka tarjoavat kuluttajaluottoja tai välittävät vertaislainoja Suomessa tilapäisesti”.  

Coolrahoittaa auttaa myös etsimään erilaisia rahoituslaitoksia monen tyyppiseen lainan tarpeeseen. Osa Coolrahoittaa.fi:n esittelemistä rahoituslaitoksista ovat Virosta ilman luottotietoja, mutta niillä on toimipiste ja lupa harjoittaa luotonantamista myös Suomessa. 


Lainaa Virosta ilman luottotietoja luokitus: 4.5/5 yritykseltä 45 äänet.
Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

Palveluntarjoaja

Lainavertailija Coolrahoittaa.fi:
double technology s.r.o., VAT: CZ08695717
Yritys ei tarjoa mitään rahoituspalveluilta.

Tietoa sivustosta

Coolrahoittaa.fi Palvelumme avulla voit vertailla lainat helposti. Voit tehdä perusteellisen lainavertailun ja löytää parhaan mahdollisen lainan.

mainos: 5000 € jatkuva luotto heti tilille - Nopea lainapäätös  Lisätietoja