Lainaa24 - Laina enintään 70 000 €

Lainaa24 - Laina enintään 70 000 €

Lainaa24

 • Laina enintään 70 000 €
 • Eräpäivä: 1 - 15 vuotta
 • Vahvistus 15 minuutissa

Ilmainen laina
↑ mainonta ↑

Lainaa24 Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 500 € – 70 000 €
 • Eräpäivä: 1 - 15 vuotta
 • Ikä: 20 + vuotta
 • Vahvistus: 15 minuutissa

Lainaa24 takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
500 € 1 vuosi 29 € 529 €
1 000 € 1 vuosi 57 € 1 057 €
4 000 € 1 vuosi 229 € 4 229 €
Lainaa24 laskin

Esimerkki

70 000 €/1 vuosi. Nimelliskorko 4,50%, Todellinen vuosikorko 4,59%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 1 718€, Kokonaiskulut 71 718€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Uusien huonekkalujen hankkiminen
 • Lomamatka
 • Remontti
 • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Ilmainen lainapalvelu, missä hakemuksen täyttäminen on helppoa ja vaivatonta, eikä sido sinua mihinkään. Kyseisen lainan saaminen on nopeaa, reaaliaikaista sekä palvelumme läpinäkyvää turvataksemme luottamuksesi meihin. Täytettyäsi lainahakemuksen kokonaisuudessaan saat hetkessä useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan. On kyseessä sitten pieni laina arjen pyörittämiseen tai suurempi laina elämän isoihin yllätyksiin, me annamme sinulle valinnanvapauden valita sopivin tarjous ja nostaa laina jopa saman päivän aikana.

FAQ Lainaa24

Kysymys Vastaus
Mikä on lainanvälittäjä? Me, lainanvälittäjät, olemme sinua varten. Toimimme yhteistyössä lukuisten luotettavien ja tunnettujen rahoituslaitosten sekä luotonmyöntäjien kanssa. Näin pyrimme järjestämään sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Saat yhdellä lainahakemuksella monta lainatarjousta useilta eri pankeilta, eikä sinun tarvitse lähestyä jokaista erikseen. Voit seurata hakuprosessia ja lainatarjouksia reaaliajassa ja päättää itse, minkä lainan otat. Lainanvälittäjän kautta saat lainan yleensä varmemmin, nopeammin ja edullisemmin kuin hakiessasi itse lainaa yhdestä paikasta. Lainanvälittäjä saa palkkionsa lainanmyöntäjiltä.
Millä korolla saan lainaa? Lainan korko ja kulut määräytyvät kunkin Pankin ja lainanmyöntäjän omien määrityksiensä mukaan. Useimmat pankit määrittelevät korkonsa yksilöllisesti lainanhakijan mukaan. Korot ja lainasummat sekä takaisinmaksuajat vaihtelevat eri pankkien mukaan. Täytettyäsi lainahakemuksen ja saatuasi lainatarjoukset, näet eri lainanmyöntäjien korkotiedot. Pyrimme hakemaan sinulle lainatarjouksen parhailla mahdollisilla ehdoilla, jonka jälkeen voit itse valita, hyväksytkö lainan vai et.
Mitä hyötyä on lainojen yhdistämisellä? Lainaa24.fi -lainanvälityspalvelun kautta voit kätevästi yhdistää ja maksaa pois korkeakorkoiset pienlainat, kuten osamaksut, kulutusluotot tai pikavipit, aina 70 000 € asti. Kun lyhennät jatkossa vain yhtä lainaa, saat sille pidemmän takaisinmaksuajan sekä säästät merkittävästi koroissa ja lainanhoitokuluissa. Lisäksi sinun tarvitsee muistaa vain yksi eräpäivä ja kuukausierä.

Lainaa24 kokemukset ja keskustelu

Lainaa24 kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Lainaa24 info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Nopea ja kätevä palveluja." (Anonym)
"Nopea, selkeä ja kilpailuttava." (Laura)

Onko Lainaa24 huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Lainaa24.fi todellakin tarjoaa näitä lainoja