Cashbuddy - Laina enintään 3 000 €

Cashbuddy - Laina enintään 3 000 €
Näyttökuva sivustosta:https://www.cashbuddy.fi, sivuston kirjoittaja:Cashbuddy Oy, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Cashbuddy

  • Cashbuddy Oy ei tällä hetkellä myönnä uusia luottoja

Lisää Top5Credits
↑ mainos ↑

Cashbuddy Arvostelu

Yleiskatsaus

  • Määrä: 1 000 – 3 000 €
  • Eräpäivä: 1 – 5 vuotta
  • Ikä: 20 + vuotta
  • Vahvistus: 15 minuutissa

Cashbuddy takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
1 000 € 1 vuosi 219 € 1 219 €
2 000 € 1 vuosi 579 € 2 579 €
3 000 € 1 vuosi 740 € 3 740 €
Cashbuddy laskin mainos

Esimerkki

1 000 € lainassa 1 vuosi laina-ajalla korkokulut on 219 €, kokonaiskulut 1 219 €.

Mikä on lainan sopivuus?

  • Uusien huonekkalujen hankkiminen
  • Lomamatka
  • Remontti
  • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Cashbuddy Oy ei tällä hetkellä myönnä uusia luottoja.

Cashbuddy tarjoaa lainaa nopeasti ja helposti sitä tarvitsevalle. Kyseinen laina on nopea vaihtoehto täyttämään lainatarve edullisella korolla. Lainahakemus on lyhyt ja helppo täyttää sekä lainapäätöksen saat heti! Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa kaikilla laitteilla, myös puhelimella tai tabletilla. Lainapäätöksen tekeminen on automatisoitu, joten käsittely tapahtuu jo lainan hakemisen aikana. Näin saat lainatarjouksen välittömästi. Lainasopimus allekirjoitetaan pankkitunnuksilla, joten lainan hakemisen ja sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen rahat ovat tililläsi jo saman vuorokauden sisällä Dansken Bankin asiakkaillemme sekä seuraavana arkipäivänä muiden pankkien asiakkaillemme.

Cashbuddy usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Onko lainan hakeminen helppoa? Olemme tehneet lainahakemuksen täyttämisen mahdollisimman helpoksi kaikilla laitteilla. Sivustomme on mobiiliystävällinen, joten hakemuksen täyttö sujuu helposti myös puhelimella tai tabletilla. Lainapäätöksen tekeminen on automatisoitu, joten käsittely tapahtuu jo lainan hakemisen aikana. Näin saat lainatarjouksen välittömästi. Lainasopimus allekirjoitetaan pankkitunnuksilla, joten lainan hakemisen ja sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen rahat ovat tililläsi jo saman vuorokauden sisällä Dansken Bankin asiakkaillemme sekä seuraavana arkipäivänä muiden pankkien asiakkaillemme.
Mitä vaaditaan lainan saamiseksi? Lainan vähimmäisvaatimuksena sinun tulee olla yli 20 vuotias, mutta kuitenkin alle 65 vuotta, sinulla ei saa olla maksuhäiriöitä sekä säännölliset kuukausitulot tulee olla vähintään 800 euroa (eläke/palkkatulo/muita tuloja). Työsuhteen luonteella tai kestolla ei ole merkitystä lainan myöntämisen suhteen eli työsuhteesi saa olla vakituinen, määräaikainen, koeajalla tai osa-aikainen. Pääomatuloa ei lasketa säännölliseksi tuloksi. Tarkistamme tulosi joten sinun tulee ladata tulotosite saamaasi lainatarjoukseen.
Mitä tarvitsen lainahakemuksen tekemiseksi? Lainahakemisen nopeuttamiseksi kannattaa varata muutama asia valmiiksi ennen lainan hakemista. Ennen lainahakemuksen täyttämistä on hyvä olla saatavilla oma IBAN muotoinen tilinumero, pankkitunnukset sekä PDF muodossa palkka- / eläkelaskelma tai puhelimella otettuna kuvana. Tarkistathan että tulotositteesta käy ilmi nimesi ja osoitteesi sekä se on selkeä sekä hyvin luettavissa.

Cashbuddy kokemukset ja keskustelu

Cashbuddy kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Cashbuddy info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Hyvin toimii!" (Tero)
"Cashbudy llä on kyllä ihan hyvä hinnat, yksi halvimpia vippifirmoja." (Marios)

Onko Cashbuddy huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Cashbuddy Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enintään 70 000 € - Top5Credits.fi  Lisätietoja