Lainan hakeminen

    Lainan hakeminen

Lainan hakeminen

Muistatko ne ajat, kun lainaa haettiin konttoreista vuoronumeron kanssa jonottamalla? Onneksi 2010-luvulla myös rahoitusalalla on tultu nykypäivään ja käytännössä kaikki yksityisasiakkaiden laina-asiat voi hoitaa pääosin kokonaan verkossa.

Lainahakemus
↑ mainos ↑

50 000 €
Lainasumma 500 € - 50 000 €
Korko 10,4 %
Eräpäivä 1 - 12 vuotta
Tietoa Hae lainaa
↑ mainos ↑

Esimerkki: 10 000€ 6 vuodelle, korko 10,4 %, tod. vuosikorko 10,91 %. Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€. Korkokulut 2744€ ja kokonaiskulut 12 744€ € eli 177 €/kk.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 50 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 12 vuotta
 • Vahvistus 24 h

Lainaehdot

 • Jos olet täyttänyt 18 vuotta
 • Jolla on suomalainen henkilöturvatunnus ja suomalainen pankkitili

Yrityksesä

Finance-Scandinavia toimii vuodesta aikojen yhteistyössä pankkeja ja rahoitusalan yrityksiä. He haluavat tarjota useita vaihtoehtoja, jotka ovat vähemmän korko ja helppoa ehdoilla. Koska yksinkertainen ja ilmainen palvelu ne palvelevat valtava määrä… Enemmän tietoa yrityksestä Eone Oy

Lainaa yhtiöltä 500 € korolla alkaen 10,4 % Hae lainaa
2 000 €
Lainasumma 100 € - 2 000 €
Korko 12,5 %
Eräpäivä 1 – 37 kk
Tietoa Hae lainaa
↑ mainos ↑

Esimerkki: 1 500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 162,86 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 2 436,61 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1 500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 2 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 37 kk
 • Vahvistus 24 h

Lainaehdot

 • Jos olet täyttänyt 20 vuotta ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Sinulla täytyy olla vakituinen osoite Suomessa
 • Säännölliset tulot, suomalainen pankkitili ja henkilötunnus

Yrityksesä

Top Finance Oy on luotettava, vakavarainen ja nopeasti kasvava yksityisessä omistuksessa oleva rahoitusyhtiö. Tarjoamme monipuolisia ja joustavia rahoitusratkaisuja yksityishenkilöille ja kotimaisille yrityksille käyttämällä apuna edistyksellistä… Enemmän tietoa yrityksestä Top Finance Oy

Lainaa yhtiöltä 100 € korolla alkaen 12,5 % Hae lainaa
70 000 €
Lainasumma 500 € - 70 000 €
Korko 10,4 %
Eräpäivä 1 - 15 vuotta
Tietoa Hae lainaa
↑ mainos ↑

Esimerkki: Lainaesimerkki: 10 000€ 6 vuodelle, korko 10,4 %, tod. vuosikorko 10,91 %. Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€. Korkokulut 2744€ ja kokonaiskulut 12 744€ € eli 177 €/kk.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 70 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
 • Vahvistus 24 h

Lainaehdot

 • Ikä: Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias
 • Tulot: Sinulla tulee olla yli 7 200 € vuositulot
 • Haettava lainamäärä: Voit hakea kauttamme lainaa 500 €:sta aina 50 000 € asti
 • Maksuhistoria: Sinulla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä
 • Vakuudet: Meiltä voit aina hakea lainaa ilman vakuuksia

Yrityksesä

Lainan hakeminen ja niiden vertailu sujuu Lendrin kautta käden käänteessä. Voit joko hakea uuden lainan mitä tahansa tarkoitusta varten, tai yhdistää vanhat lainasi ja säästää huomattavia summia lainakuluissasi joka kuukausi. Lendrin palvelu on… Enemmän tietoa yrityksestä Eone Oy

Lainaa yhtiöltä 500 € korolla alkaen 10,4 % Hae lainaa
2 000 €
Lainasumma 200 € - 2 000 €
Korko 4,25 %
Eräpäivä 1 kk - 2 vuotta
Tietoa Hae lainaa
↑ mainos ↑

Esimerkki: 1 000 € lainassa 1 kk laina-ajalla korkokulut on 42.50 €, kokonaiskulut 1 042.50 €.

Nopea tieto

Lainan omistus

 • Laina enintään 2 000 €
 • Eräpäivä: 1 kk – 2 vuotta
 • Vahvistus 24 h

Lainaehdot

 • Yleensä vaaditaan seuraavia asioita: vähintään 18 vuoden ikää
 • Ei saa olla maksuhäiriöitä
 • Omat verkkopankkitunnukset ja että asut Suomessa
 • Ikärajat vaihtelevat 18 vuodesta ylöspäin

Yrityksesä

Enemmän tietoa yrityksestä Guarantee Foundation

Lainaa yhtiöltä 200 € korolla alkaen 4,25 % Hae lainaa

    Lainan hakeminen

Asuntolainaa tai muuta suurempaa luottoa haettaessa käynti pankissa on silti yhä pakollinen, mutta lähinnä vain allekirjoitusten vuoksi.

Lainahakemuksen voi lähettää 24/7

Moderniin internet-aikakauteen kuuluu olennaisesti se, että asiat voi hoitaa juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii. Tämä pätee myös lainahakemuksiin. Enää ei tarvitse kävellä hattu kourassa pankin aulaan, vaikka sekin on vielä toki mahdollista, vaan lainapäätöksen saa jopa välittömästi suoraan puhelimeen.

Vaikka lainamarkkinat ovat hakijan näkökulmasta suoraviivaistuneet kovasti, lainan myöntämisen ehdot eivät ole juurikaan muuttuneet. Lainaa ei saa edelleenkään myöntää alaikäisille eikä sellaisille henkilöille, joiden luottotiedoissa on maksuhäiriömerkintä. Asiakkaiden tietojen tarkistaminen on vaan nykyään niin paljon helpompaa ja nopeampaa kuin vielä 10 vuotta takaperin, joten luottopäätöksetkin voidaan tehdä minuuttien sisällä hakemuksen lähettämisestä.

Mitä lainahakemus pitää sisällään?

Lainahakemuksesta tulee löytyä hakijan henkilötiedot, eli koko nimi, syntymäaika ja katuosoite. Näiden tietojen tulee olla 100 % oikein, sillä niiden perusteella tarkistetaan henkilön luottokelpoisuus. Peitenimellä tai anonyyminä lainan hakeminen ei siis onnistu, ainakaan Suomessa. Maamme lainsäädännön mukaan kaikkien Suomessa toimivien lainoja tarjoavien yritysten tulee tunnistaa asiakkaansa väärinkäytösten, veronkierron, rahanpesun ja muun rikollisen toiminnan estämiseksi.

Hakemukseen syötetään luonnollisesti myös haettu lainasumma ja suunniteltu takaisinmaksuaika. Lainasummat ja luottoehdot vaihtelevat lainantarjoajittain, eikä kaikki maksuajat ole välttämättä saatavilla kaikkiin luottosummiin. Joissain palveluissa on myös mahdollista usean henkilön hakea yhteistä lainaa, jolloin lainan saaminen hyvillä ehdoilla on todennäköisempää. Näissä tapauksissa vaaditaan molempien hakijoiden henkilötiedot.

Hae lainaa tarpeesi mukaan

Kaikkiin lainoihin liittyy aina kuluja ja korkoja, jotka kasvattavat takaisin maksettavaa lainasummaa. Siksi lainasumman on syytä olla aina mahdollisimman todenmukainen tarpeeseen nähden, eikä kannata maksaa ylimääräisestä. Moniin joustoluottoihin kuuluu, että asiakas saa lainapäätöksen tiettyyn maksimisummaan asti ja tuota lainaa voi nostaa hiljalleen pienissä erissä juuri sitä mukaa kun tarvii. Kulut ja korot maksetaan vaan nostetuista summista.

Lue lainaehdot!

Jos lataat tietokoneellesi uuden ohjelman, todennäköisesti klikkaat "olen lukenut ja hyväksynyt ohjelman käyttöehdot" -ruudun vilkaisemattakaan tekstiä. Lainahakemuksissa samaa taktiikkaa ei missään nimessä saa käyttää, sillä muutoin saatat tietämättäsi hyväksyä hyvin epäedullisia ja yksipuolisia lainaehtoja. Lainojen kulurakenne tulee aina avata luoton hakijalle lainahakemuksen yhteydessä, joten asiakas ei voi vedota tietämättömyyteen, mikäli myöhemmin syntyy kiistaa lainan reunaehdoista. Lainojen ja joustoluottojen kuluja säätelee kuitenkin erilaiset rahoitusalan lait, joten jos lainan hakija kokee maksavansa kohtuuttomia kuluja, kannattaa olla yhteydessä kuluttaja-asiamieheen.

Lainahakemus
↑ mainos ↑

Artikkelit

Palveluntarjoaja

Lainavertailija Coolrahoittaa.fi:
Lemony trade s.r.o. LemonyApps
Prague, VAT: CZ29043026
Yhteystiedot
Yritys ei tarjoa mitään rahoituspalveluilta.

Tietoa sivustosta

Coolrahoittaa.fi Palvelumme avulla voit vertailla lainat helposti. Voit tehdä perusteellisen lainavertailun ja löytää parhaan mahdollisen lainan.

Yhteydenottolomake

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä ja vastaamme pian.

Mainos: 5000 € jatkuva luotto heti tilille - Nopea lainapäätös  Hae lainaa