Rahoitu - Laina enintään 60 000 €

Rahoitu - Laina enintään 60 000 €
Näyttökuva sivustosta:http://www.rahoitu.fi, sivuston kirjoittaja:Oy Salus Group Ab, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Rahoitu

 • Laina enintään 60 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
 • Vahvistus 24 h

Lisätietoja mainos

Rahoitu Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 2 000 – 60 000 €:
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta:
 • Ikä: 18 + vuotta:
 • Vahvistus: 24 h

Rahoitu takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
2 000 € 1 vuosi 328 € 2 328 €
10 000 € 1 vuosi 572 € 10 572 €
10 000 € 5 vuotta 3 958 € 13 958 €
Rahoitu laskin mainos

Esimerkki

Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Uusien huonekkalujen hankkiminen
 • Lomamatka
 • Remontti
 • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Rahoitu.fi-palvelu auttaa suomalaisia kuluttajia arjen erilaisissa yllättävissä tilanteissa. Palvelu vertailee erilaisia lainantarjoajia keskenään ja löytää yhdellä hakemuksella sinulle parhaiten sopivan lainan. Palvelu on nopea, turvallinen ja maksuton eikä hakemuksen jättäminen sido asiakasta mihinkään. Voit siis vertailla lainatarjouksia rauhassa ja päättää vasta myöhemmin, otatko lainaa vai et. Parhaan ratkaisun löytäminen voi yksin hakiessa olla uuvuttavaa, aikaa vievää ja hankalaa. Rahoitu.fi-palvelun käyttäminen kannattaa ihan jo omien hermojen säästämiseksikin! Lainaa on mahdollista saada 2000 eurosta aina 60.000 euroon asti. Kukin pankki käsittelee hakemuksesi ja arvioi kokonaistilanteen perusteella, kuinka paljon lainaa voidaan myöntää ja mikä sen koroksi määräytyy. Pankki käsittelee hakemuksen heti, kun allekirjoitukset ja mahdollisesti tarvittavat liitteet on toimitettu. Myönteisen luottopäätöksen tehtyään pankki maksaa lainasi yleensä välittömästi.

Rahoitu usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Kuinka pitkä lainan maksuaika on? Myönnetyn lainan maksuaika on 1-15 vuotta pankista ja asiakkaasta riippuen.
Mikä on korko? Korko eli lainan hinta eli pankin ottama palkkio myöntämästään lainasta. Korko on paitsi pankkikohtainen, myös asiakaskohtainen ja useimmiten sidottu vallitsevaan korkotasoon.
Miten nopeasti saan rahat? Tämä riippuu pankista, mutta useimmiten laina maksetaan heti positiivisen luottopäätöksen jälkeen.

Rahoitu kokemukset ja keskustelu

Rahoitu kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Rahoitu info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Kiitos siitä, että palvelu toimii luvatun mukaisesti." (Jenny)
"Upea valikoima erilaisia lainoja, melkein iski valinnanvaikeus." (Sami)

Onko Rahoitu huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Oy Salus Group Ab todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...