Lendr - Laina enintään 70 000 €

Lendr - Laina enintään 70 000 €
Näyttökuva sivustosta:http://lendr.fi, sivuston kirjoittaja:Eone Oy, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Lendr

 • Laina enintään 70 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
 • Vahvistus 24 h

Lisää Top5Credits
↑ mainos ↑

Lendr Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 500 – 70 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
 • Ikä: 20 + vuotta
 • Vahvistus: 24 h

Lendr takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
10 000 € 6 vuotta 2 744 € 12 744 €
Lendr laskin mainos

Esimerkki

Lainaesimerkki: 10 000€ 6 vuodelle, korko 10,4 %, tod. vuosikorko 10,91 %. Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€. Korkokulut 2744€ ja kokonaiskulut 12 744€ € eli 177 €/kk.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Lomamatka
 • Remontti
 • Uusien huonekalujen hankinta
 • Opintojen rahoitus

Yksityiskohdat

Lendrin kautta voit saada lainaa mihin tahansa tarkoitukseen, kuten asunnon remonttiin, uuteen autoon, opintojen rahoittamiseen, lomamatkaan tai yllättäviin menoihin. Voit myös hankkia lainan vanhojen lainojen uudelleenjärjestelyä varten pienemmällä korolla. Asiakas lähettää vain yhden lainahakemuksen, jonka Lendr toimittaa usealle lainantarjoajalle täysin maksutta. Hakemuksen lähettämisen jälkeen vastaanotat useita hyviä lainatarjouksia, joista voit hyväksyä itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun tai jättää tarjouksen kokonaan hyväksymättä. Lainan määrä vaihtelee 500 € ja 70 000 € välillä ja sitä voi hakea 1-15 vuoden maksuajalla. Lainan todellinen vuosikorko on 10,91%, jos lainaa haetaan 10 000 € ja sen maksuaika on 6 vuotta. Aloitus- ja kuukausikulut ovat 0€. Lainan hakijan on oltava vähintään 20-vuotias ja hänellä on oltava yli 7 200 € vuositulot. Hakijalla ei saa olla taustallaan luottotietohäiriöitä. Lainaa voi hakea myös ilman vakuuksia.

Lendr usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Kuinka paljon palvelun käyttäminen maksaa? Lendrin palvelun kautta hakemuksen lähettäminen ja tarjousten vastaanottaminen on täysin maksutonta.
Kuka voi hakea lainaa palvelun kautta? Lainaa voivat hakea kaikki 20-vuotta täyttäneet, joilla on virheetön luottohistoria ja säännölliset tulot.
Kuinka nopeasti minun on maksettava laina takaisin? Lendrin kautta maksuaikaa lainalle voi saada 1-15 vuotta.

Lendr kokemukset ja keskustelu

Lendr kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Lendr info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Hain lainaa suuremman asunnon hankintaa varten ja Lendrillä se onnistui. Kiitos avusta!" (Maisa)
"Halusin remontoida kesämökin, mutta tarvitsin tähän tarkoitukseen hieman lainaa. Kaikki sujui erinomaisesti." (Jukka)

Onko Lendr huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Eone Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enintään 70 000 € - Top5Credits.fi  Lisätietoja