Komplett Bank - Laina enintään 50 000 €

Komplett Bank - Laina enintään 50 000 €
Näyttökuva sivustosta:https://www.komplettbank.fi, sivuston kirjoittaja:Komplett Bank ASA, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Komplett Bank

 • Laina enintään 50 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 10 vuotta
 • Vahvistus 15 minuutissa

Lisää Top5Credits
↑ mainos ↑

Komplett Bank Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 1 000 € – 50 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 10 vuotta
 • Ikä: 23 + vuotta
 • Vahvistus: 15 minuutissa

Komplett Bank takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
10 000 € 5 vuotta 4 070 € 14 070 €
Komplett Bank laskin mainos

Esimerkki

12,60 %, tod.vuosikorko 15,33 %, 10 000 €/5 v, avausmaksu 45 €, tilinhoitopalkkio 8 €/kk, yht. 14 070 €, maksuerä 235 €/kk.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Uusien huonekkalujen hankkiminen
 • Lomamatka
 • Remontti
 • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Komplett Bankin Joustoluotto on aidosti joustava luotto, jota voit hakea ilman vakuuksia. Joustoluottomme eroaa markkinoilla tällä hetkellä tarjolla olevista jatkuvista luotoista siten, että siinä ei ole lyhennyspakkoa. Lyhennysvapaus tarkoittaa, että sinun ei tarvitse lyhentää Joustoluottoa joka kuukausi, vaan voit päättää takaisinmaksuaikataulusta itse. Laskutamme kuukausittain vain kertyneet korot ja kulut. Korkoa maksat vain nostamastasi luottomäärästä. Voit halutessasi maksaa myös enemmän kuin laskun vähimmäissaldon, jolloin ylimenevä osuus lyhentää luoton pääomaa. Voit milloin tahansa nostaa ja maksaa Joustoluottoa sinulle myönnetyn luottorajan puitteissa.

Komplett Bank usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Kuka voi hakea Joustoluottoa? Joustoluottoa voivat hakea kaikki 23 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat asuneet Suomessa viimeiset 36 kuukautta. Lisäksi tarkistamme, että lainan hakijan luottotiedot ovat kunnossa.
Kuinka pitkä laina-aika on Joustoluotossa? Kun otat Komplett Bankin Joustoluoton, et sitoudu kiinteään laina-aikaan. Voit päättää itse, milloin ja missä tahdissa maksat lainan takaisin. Lyhennyspakkoa ei ole ja lyhennysvapaiden kuukausien määrää ei ole rajoitettu. Riittää, että maksat kuukausittain vähimmäissumman, eli erääntyneet korot ja kulut.
Kuinka voin käyttää Joustoluottoa? Joustoluotto on aina käytössäsi annetun luottorajan puitteissa. Voit nostaa ja maksaa luottoa haluamallasi tavalla. Maksat korkoa vain käytössäsi olevasta luotosta. Luotossa ei ole ennalta määrättyä takaisinmaksuaikaa eikä lyhennyspakkoa. Riittää, että maksat kuukaudessa vähimmäissumman, joka koostuu edelliskuukauden koroista ja kuluista. Voit päättää itse, milloin maksat lainan takaisin.

Komplett Bank kokemukset ja keskustelu

Komplett Bank kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Komplett Bank info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Suosittelen Komplett Bank." (Anonym)
"Selkeä konsepti ja pidän lyhennysvapauden termeistä." (Lars)

Onko Komplett Bank huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Komplett Bank ASA todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enintään 70 000 € - Top5Credits.fi  Lisätietoja