Bondora lainaa turvallisesti jopa viideksi vuodeksi

Bondora lainaa turvallisesti jopa viideksi vuodeksi
Näyttökuva sivustosta:https://www.bondora.fi/, sivuston kirjoittaja:Bondora AS Suomen, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Bondora

 • Laina enintään 10 000 €
 • Eräpäivä: 3 – 6é kk
 • Vahvistus 15 minuutissa

Lisää Top5Credits
↑ mainos ↑

Bondora Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 500 € – 10 000 €
 • Eräpäivä: 3 – 60 kk
 • Ikä: 21 + vuotta
 • Vahvistus: 15 minuutissa

Bondora takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
3 110 € 60 kk 1 434.51 € 4 544.51 €
Bondora laskin mainos

Esimerkki

3 110 € laina 5 vuodeksi maksaa 73,91 € kuukaudessa. Tyypillinen vuosittainen korkotaso on 23,7 %. 5 vuoden ajalta maksettavaksesi tuleva kokonaissumma on 4 544,51 €, joka sisältää 763,51 € korkomaksuja (9 % kiinteällä korkoprosentilla) ja 561 euron hallinnointimaksun. Lisäksi veloitamme 110 € sopimusmaksun maksettuasi lainasi takaisin. 5 vuoden jälkeen kokonaisveloituksesi tulee 1 434,51 € jos lainaamasi summa on 3 110 €. Tarjoamme korkoprosentti vaihtelee lainoittain, minkä vuoksi pyydämme sinua lukemaan huolella palvelumme ehdot ja edellytykset. Voit myös konsultoida asiantuntijamme kanssa tarvittaessa.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Auto
 • Kodinkoneet
 • Lomamatka
 • Remontti

Yksityiskohdat

Bondora myöntää lainoja 500 € ja 10.000 € välillä. Lainoille voi hakea maksuaikaa 3-60 kuukaudelle ja lainan todellinen vuosikorko vaihtelee 21,67% ja 100,71% välillä. Bondoran järjestelmä laskee asiakkaiden henkilökohtaisten tietojen ja luottohistorian perusteella parhaan mahdollisen korkoprosentin. Jotta Bondora voi myöntää asiakkaalle lainaa, on asiakkaan oltava vähintään 18-vuotias, hänellä on oltava suomalainen pankkitili ja säännölliset tulot. Asiakkaalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää eikä historiaa uhkapeliriippuvuudesta. Lainaa voi hakea ympäri vuorokauden ja hakemuksen voi jättää joko verkossa, puhelimessa tai älypuhelimen kautta. Lainahakemuksen täyttämiseen kuluu alle minuutti ja alustavan lainatarjouksen saa hetkessä. Kaikki lainatarjoukset räätälöidään juuri hakijalle sopiviksi. Tämän jälkeen asiakkaalla on 72 tuntia aikaa tehdä päätös. Hakemuksen jättäminen ei velvoita mihinkään, ja ajan umpeuduttua hakemus peruutetaan automaattisesti. Jos taas hyväksyt tarjouksen, lainasumma siirtyy pankkitilillesi automaattisesti 3-5 arkipäivän kuluessa lainan valitsemisesta.

Bondora usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Kuinka kauan lainan hakeminen kestää? Lainahakemuksen täyttämiseen kannattaa varata noin 5-10 minuuttia. Hakemuksen lähettämisen jälkeen asiakas saa alustavan lainatarjouksen muutamassa minuutissa. Aikaa lainatarjouksen hyväksymiselle annetaan 72 tuntia.
Voinko hakea lainaa Bondorasta? Voit hakea lainaa Bondorasta, jos olet yli 18-vuotias, palkallisessa työsuhteessa ja sinulla ei ole luottotietomerkintöjä tai historiaa uhkapeliongelmista.
Mikä lainan vuosikorko on? Bondoran lainojen todellinen vuosikorko on 21,67% ja 100,71% välillä. Vuosikorko on korkein alle 2.000 € suuruisille lainoille.

Bondora kokemukset ja keskustelu

Bondora kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Bondora info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Hyvä yhtiö. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu. Kiitos Bondoralle!" (Sari)
"Mahtava palvelu. Sain järjestelylainan pankkitililleni parissa päivässä ilman mitään ongelmia." (Pete)

Onko Bondora huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Bondora AS Suomen todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enintään 70 000 € - Top5Credits.fi  Lisätietoja