BusinessCredit - Laina enintään 100 000 €

BusinessCredit - Laina enintään 100 000 €
Näyttökuva sivustosta:https://www.businesscredit.fi/, sivuston kirjoittaja:J.W.-Yhtiöt Oy, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

BusinessCredit

 • Laina enintään 100 000 €
 • Eräpäivä: 3 – 18 kk
 • Vahvistus 24 h

Lisää Top5Credits
↑ mainos ↑

BusinessCredit Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 1 000 – 100 000 €:
 • Eräpäivä: 3 – 18 kk:
 • Ikä: 18 + vuotta:
 • Vahvistus: 24 h

BusinessCredit takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
1 000 € 3 kk 213 € 1 213 €
2 000 € 3 kk 426 € 2 426 €
5 000 € 5 kk 960 € 5 960 €
BusinessCredit laskin mainos

Esimerkki

1 000 € lainassa 3 kk laina-ajalla korkokulut on 213 €, kokonaiskulut 1 213 €.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Investoinnit
 • Hankinta
 • Laajentuminen
 • Markkinointi

Yksityiskohdat

BusinessCreditin palvelu on tarkoitettu kaikille suomalaisille yrityksille, jotka tarvitsevat nopean yrityslainan esimerkiksi kasvaakseen tai rahoittaakseen uusia investointeja. Asiakkaita ovat yritykset koosta ja toimialasta riippumatta. Yrityslainan hinnoittelu on läpinäkyvä ja selkeä: kullekin lainasummalle myönnetään kiinteä toimituspalkkio, joka sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut. BusinessCredit ei siis veloita korkoja tai muita palkkioita erikseen! BusinessCreditin lainat ovat vakuudettomia, eikä niitä varten tarvitse kerätä tilinpäätösdokumentaatiota, joka pankkilainoihin tarvitaan. Tämä helpottaa prosessia huomattavasti. Kelpoisuusvaatimuksia on vain muutama: yrityksellä ei saa olla maksuhäiriöitä, lainan takaajalla ei saa olla maksuhäiriöitä, yrityksen vastuuhenkilöiden on oltava hyvämaineisia ja yrityksen on oltava kaupparekisterissä oleva suomalainen yritys. Hakemukset käsitellään arkipäivisin muutamassa tunnissa, ja laina siirretään asiakkaan tilille jo saman päivän aikana hyväksymisestä.

BusinessCredit usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Kuinka suuri yrityslainan korko on? BusinessCredit veloittaa pelkän toimitusmaksun, joka riippuu laina-ajasta ja lainasummasta, eikä erillisiä korkoja ole.
Kuka voi hakea lainaa palvelun kautta? Lainaa voivat hakea Suomen kaupparekisterissä yritykset, joilla ei ole maksuhäiriöitä ja joiden vastuuhenkilöt ovat hyvämaineisia.
Kuinka nopeasti minun on maksettava laina takaisin? Yritys voi hakea lainaa 3-18 kuukauden takaisinmaksuajalla.

BusinessCredit kokemukset ja keskustelu

BusinessCredit kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with BusinessCredit info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Tarvitsimme yrityslainaa uuden osaston perustamista varten. BusinessCreditin ratkaisu oli selkeä ja vastasi tarpeisiimme erinomaisesti." (Jukka)
"BusinessCredit oli kullanarvoinen apu yllättävän luottotappion kohdatessa. Kiitos." (Meri)

Onko BusinessCredit huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys J.W.-Yhtiöt Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enintään 70 000 € - Top5Credits.fi  Lisätietoja