Credigo - Laina enintään 5 000 €

Credigo - Laina enintään 5 000 €
Näyttökuva sivustosta:https://www.credigo.fi/, sivuston kirjoittaja:Northmill Oy, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Credigo

 • Laina enintään 5 000 €
 • Eräpäivä: 2 – 10 vuotta
 • Vahvistus 15 minuutissa

Lisää Top5Credits
↑ mainos ↑

Credigo Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 500 € – 5 000 €
 • Eräpäivä: 2 – 10 vuotta
 • Ikä: 18 + vuotta
 • Vahvistus: 15 minuutissa

Credigo takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
500 € 2 vuotta 148 € 648 €
2 000 € 2 vuotta 192 € 2 592 €
5 000 € 2 vuotta 1 360 € 6 360 €
Credigo laskin mainos

Esimerkki

196 € (pääoma + korko + tilinhoitomaksu 9,90 €). Nimelliskorko: 19,95 %. Todellinen vuosikorko 26,55 %. Vuoden kokonaiskustannukset: 2 348 €. Laina-aika: 3 v. Ei muita kuluja.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Uusien huonekkalujen hankkiminen
 • Lomamatka
 • Remontti
 • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Pientä lainaa tarvitsevalle sopiva Credigo mahdollistaa nuorten aikuistenkin lainan saannin. Läpinäkyvä ja selkeä pikavippi ei sisällä lainkaan piilotettuja kustannuksia ja asiakaspalvelukin on ilmaista. Credigo antaa asiakkailleen pitkän takaisinmaksu ajan joka takaa asiakkaan taloudellisen turvan takaisinmaksunkin aikana. Lainan hyväksyminen on nopeaa ja edullista. Tarkista myös uudet pikavipit maksuhäiriöiselle.

Credigo usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Kuinka pikalaina toimii? Täytä verkkohakemus internetsivujemme kautta tai mikäli olet jo rekisteröitynyt palveluumme voit hakea lainaa myös tekstiviestillä nopeasti ja vaivattomasti. Hakemuksen tekemiseen menee vain muutama minuutti ja hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen siirrämme luoton tilillesi välittömästi.
Kenelle sitä myönnetään? Vippi voidaan myöntää 18 -vuotta täyttäneelle Suomen kansalaiselle, jolla on voimassa oleva henkilökohtainen matkapuhelinliittymä. Lainahakemuksen voit jättää kätevästi internetin kautta, tai tekstiviestillä. Luomalla henkilökohtaisen PIN koodisi, on pikavippi haku entistä helpompaa. Saat lainapäätöksen viipymättä, kun hakemuksen tiedot on tarkistettu.
Voinko hakea uutta lainaa? Voit hakea uutta lainaa, kun edellinen vippi on maksettu pois. Huomaa, että maksun kirjautumiseen voi mennä muutama päivä.

Credigo kokemukset ja keskustelu

Credigo kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Credigo info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Suosittelen Credigo." (Anonym)
"Valitsin Credigon sen takia, koska se on suomalainen ja luotettava." (Juho)

Onko Credigo huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Northmill Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enintään 70 000 € - Top5Credits.fi  Lisätietoja