Ege - Laina enint√§√§n 150 ‚ā¨

Ege - Laina enint√§√§n 150 ‚ā¨
Näyttökuva sivustosta:https://ege.fi/, sivuston kirjoittaja:Ege Finance Oy, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Ege

  • Laina enint√§√§n 150 ‚ā¨
  • Er√§p√§iv√§: 30 vuorokautta
  • Vahvistus 24 h

Lisää Top5Credits
‚ÜĎ mainos ‚ÜĎ

Ege Arvostelu

Yleiskatsaus

  • M√§√§r√§: 50 ‚Äď 150 ‚ā¨:
  • Er√§p√§iv√§: 30 vuorokautta:
  • Ik√§: 20 ‚Äď 70 vuotta:
  • Vahvistus: 24 h

Ege takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
100 ‚ā¨ 30 vuorokautta 6.67 ‚ā¨ 106.67 ‚ā¨
Ege laskin mainos

Esimerkki

Esimerkki lainan kustannuksista: Luoton ollessa 100 ‚ā¨ ja takaisinmaksuajan 30 vuorokautta, er√§√§n lis√§t√§√§n 5‚ā¨ sopimusmaksu ja korko 1,67‚ā¨. Lainan kokonaiskustannus on t√§ll√∂in 106,67‚ā¨. Todellinen vuosikorko 20,00%.

Mikä on lainan sopivuus?

  • Lomamatka
  • Remontti
  • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Pikavippi on helppo tapa järjestää joustoa henkilökohtaiseen taloudenhoitoon. Elämässä tulee aina tilanteita, joissa käytettävissä olevat rahat ja hankinnat eivät aikataulullisesti kohtaa. Esimerkiksi jokin kriittinen kotitalouden kone saattaa särkyä ja palkkapäivään on vielä viikkoja aikaa. Joskus pitkään suunniteltu ulkomaanmatka saattaa olla satojen eurojen tarjouksessa juuri tiettynä päivän, kaukana palkkapäivästä. Pikalaina voi näissä tapauksissa olla helpoin ja joustavin ratkaisu. Puhumattakaan yllättävistä sairastumisista, jolloin rahaa tarvitaan nopeasti esimerkiksi lääkkeisiin. Vaikka pikalainoja kritisoidaan siitä, että vuotuinen korko on korkea, niin vuotuinen korko ei kuitenkaan välttämättä ole oikea mittari. Jokaisessa lainassa on kiinteä kulu, joka maksetaan noston yhteydessä, oli kyse sitten pankin tai pikavippiyhtiön myöntämästä lainasta.

Ege usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Kauanko lainapäätöstä joutuu odottamaan? Hyväksyttyäsi lainaehdot hakemuksen yhteydessä saat alustavan lainapäätöksen välittömästi.
Voiko saada useamman kuin yhden lainan? Asiakkaalla voi olla kerrallaan avoinna useita lainoja. Uutta lainaa voi hakea oman henkilökohtaisen limiitin puitteissa, kunhan yksikään lainoista ei ole erääntynyt. Mikäli limiitti on täynnä tai laina on erääntynyt, niin uutta luottoa voi hakea kun edellinen on kokonaisuudessaan maksettu ja kirjautunut järjestelmäämme.
Milloin lainaa voi hakea? Lainahakemuksia otetaan vastaan 24 tuntia vuorokaudessa. Luottojen siirto tapahtuu ainoastaan asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Ege kokemukset ja keskustelu

Ege kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Ege info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Ege on mainio! Ei tarvinnut kauaa ressata yllättävän menon yllättäessä." (Tomi)
"Kiitos pikavippi!" (Simo)

Onko Ege huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Ege Finance Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enint√§√§n 70 000 ‚ā¨ - Top5Credits.fi  Lis√§tietoja