Etua - Laina enintään 60 000 €

Etua - Laina enintään 60 000 €
Näyttökuva sivustosta:https://www.etua.fi, sivuston kirjoittaja:Freedom Etua Oy, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Etua

  • Laina enintään 60 000 €
  • Eräpäivä: 1 – 18 vuotta
  • Vahvistus 15 minuutissa

Lisää Top5Credits
↑ mainos ↑

Etua Arvostelu

Yleiskatsaus

  • Määrä: 500 € – 60 000 €
  • Eräpäivä: 1 – 18 vuotta
  • Ikä: 20 + vuotta
  • Vahvistus: 15 minuutissa

Etua takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
500 € 1 vuosi 16 € 516 €
3 000 € 1 vuosi 132 € 3 132 €
10 000 € 1 vuosi 428 € 10 428 €
Etua laskin mainos

Esimerkki

Esimerkki: nimelliskorko 6,99 % ja todellinen vuosikorko 7,9 %, kun lainan määrä on 15 000 euroa, laina-aika on 10 vuotta (sis. avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5 €/kk). Laina-aika 1-18 vuotta. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,68% - 20% ja vuosittaiset muut kustannukset välillä 0 - 150€. Tarkat tiedot esitetään lainatarjouksessa.

Mikä on lainan sopivuus?

  • Lomamatka
  • Remontti
  • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Kulutusluottopalvelu kilpailuttaa vaivattomasti ja maksutta vakuudettomat lainat. Lainan saanti on helppoa ja vaivatonta suuren kumppaniverkoston takia. Nopea hakemusten käsittelyaika takaa parhaan lainaratkaisun. On kyseessä sitten isompi remontti tai viikkorahan tarve, etua laina antaa yhdellä hakemuksella sinulle monta tarjousta joista valita paras mahdollinen tarpeesi mukaan.

Etua usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Voiko palvelua käyttää ilman henkilötunnusta? Ei voi. Kaikki pankit ja rahoitusyhtiöt tarvitsevat henkilötunnuksen ja muut yksilöivät tiedot lainanhakijasta luotonmyöntöprosessiinsa. Henkilötunnus on välttämätön asiakkaan tunnistamisessa. Pankkeja ja rahoitusyhtiötä valvova Rahoitustarkastus vaatii, että ennen jokaista asiakassuhteen alkamista asiakkaan henkilöllisyys on todennettava.
Minkä hintaista kulutusluottoa tai asuntolainaa Etuan palvelun kautta voi saada? Etuan kautta haettavien lainojen korot perustuvat kumppaneiden eli lainantarjoajien hinnoitteluun. Korot vaihtelevat lainan määrän ja asiakkaan maksukyvyn mukaan. Näet sinulle tarjottujen lainojen tarkat ehdot saamistasi lainatarjouksista. Voit tämän jälkeen rauhassa vertailla tarjouksia ja päättää, haluatko hyväksyä jonkun niistä.
Kuinka suuret kuukausikustannukset lainassani on? Kuukausikustannukset vaihtelevat lainantarjoajien ja erilaisten tuotteiden mukaan. Yleensä kulutusluotoissa maksetaan kuukausierää, joka muodostuu korosta, lyhennyksestä ja tilinhoitomaksusta. Asuntolainassa kuukausierä muodostuu niin ikään lyhennyksestä sekä koron osuudesta. Näet sinulle tarjottujen lainojen tarkat ehdot saamistasi lainatarjouksista.

Etua kokemukset ja keskustelu

Etua kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Etua info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Siis oli nopea tarjous ja johti hyvään tulokseen." (Orvokki)
"Etua on hyvä lainan antaja meille, jotka saamme kuukausittaisia tuloja." (Asta)

Onko Etua huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Freedom Etua Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enintään 70 000 € - Top5Credits.fi  Lisätietoja