Etua - Laina enintään 50 000 €

Etua - Laina enintään 50 000 €

Etua

  • Laina enintään 50 000 €
  • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
  • Vahvistus 15 minuutissa

Ilmainen laina
↑ mainonta ↑

Etua Arvostelu

Yleiskatsaus

  • Määrä: 2 000 € – 50 000 €
  • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
  • Ikä: 20 + vuotta
  • Vahvistus: 15 minuutissa

Etua takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
2 000 € 1 vuosi 124 € 2 124 €
3 000 € 1 vuosi 180 € 3 180 €
10 000 € 1 vuosi 608 € 10 608 €
Etua laskin

Esimerkki

Suuntaa-antava kuukausierä kyseisen suuruiselle lainan määrälle. KSL:n mukainen lainan todellinen vuosikorko on 11,6% ja lyhennys 125€/kk, kun lainan määrä on 10 000 euroa, laina-aika on 12 vuotta ja lainan nimelliskorko on 10%, avausmaksu 80 euroa ja tilinhoitomaksu 5 euroa/kk.

Mikä on lainan sopivuus?

  • Lomamatka
  • Remontti
  • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Kulutusluottopalvelu kilpailuttaa vaivattomasti ja maksutta vakuudettomat lainat. Lainan saanti on helppoa ja vaivatonta suuren kumppaniverkoston takia. Nopea hakemusten käsittelyaika takaa parhaan lainaratkaisun. On kyseessä sitten isompi remontti tai viikkorahan tarve, etua laina antaa yhdellä hakemuksella sinulle monta tarjousta joista valita paras mahdollinen tarpeesi mukaan.

FAQ Etua

Kysymys Vastaus
Voiko palvelua käyttää ilman henkilötunnusta? Ei voi. Kaikki pankit ja rahoitusyhtiöt tarvitsevat henkilötunnuksen ja muut yksilöivät tiedot lainanhakijasta luotonmyöntöprosessiinsa. Henkilötunnus on välttämätön asiakkaan tunnistamisessa. Pankkeja ja rahoitusyhtiötä valvova Rahoitustarkastus vaatii, että ennen jokaista asiakassuhteen alkamista asiakkaan henkilöllisyys on todennettava.
Minkä hintaista kulutusluottoa tai asuntolainaa Etuan palvelun kautta voi saada? Etuan kautta haettavien lainojen korot perustuvat kumppaneiden eli lainantarjoajien hinnoitteluun. Korot vaihtelevat lainan määrän ja asiakkaan maksukyvyn mukaan. Näet sinulle tarjottujen lainojen tarkat ehdot saamistasi lainatarjouksista. Voit tämän jälkeen rauhassa vertailla tarjouksia ja päättää, haluatko hyväksyä jonkun niistä.
Kuinka suuret kuukausikustannukset lainassani on? Kuukausikustannukset vaihtelevat lainantarjoajien ja erilaisten tuotteiden mukaan. Yleensä kulutusluotoissa maksetaan kuukausierää, joka muodostuu korosta, lyhennyksestä ja tilinhoitomaksusta. Asuntolainassa kuukausierä muodostuu niin ikään lyhennyksestä sekä koron osuudesta. Näet sinulle tarjottujen lainojen tarkat ehdot saamistasi lainatarjouksista.

Etua kokemukset ja keskustelu

Etua kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Etua info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Siis oli nopea tarjous ja johti hyvään tulokseen." (Orvokki)
"Etua on hyvä lainan antaja meille, jotka saamme kuukausittaisia tuloja." (Asta)

Onko Etua huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Freedom Etua Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja