Fellow Finance tarjoaa vertaislainaa helposti

Fellow Finance tarjoaa vertaislainaa helposti
Näyttökuva sivustosta:http://www.fellowfinance.fi, sivuston kirjoittaja:Fellow Finance Oyj, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Fellow Finance

 • Laina enintään 20 000 €
 • Eräpäivä: 2 – 7 vuotta
 • Vahvistus 15 minuutissa

Lisää Top5Credits
↑ mainos ↑

Fellow Finance Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 500 € – 20 000 €
 • Eräpäivä: 2 – 7 vuotta
 • Ikä: 20 – 75 vuotta
 • Vahvistus: 15 minuutissa

Fellow Finance takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
500 € 2 vuotta 52 € 552 €
1 500 € 2 vuotta 180 € 1 680 €
3 000 € 2 vuotta 408 € 3 408 €
Fellow Finance laskin mainos

Esimerkki

Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko laskettuna 7000 euron lainalle on 14,62%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9%:n koron lisäksi välityspalkkio 150€. Lainan tilinhoitomaksu on 12,5€/kk toisesta lainavuodesta alkaen. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 10471€.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Uusien huonekkalujen hankkiminen
 • Lomamatka
 • Remontti
 • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Lainan saat nopeasti ja joustavasti ilman vakuuksia ja takauksia. Kaikki lainan kulut kerrotaan sinulle selkeästi – ei ikäviä yllätyksiä. Lainan omistus sekä lainaehdot ovat selkeät sekä henkilötietosi ja verkkoasiointisi on suomalaisessa Fellow Financessa aina tietoturvallista. Valitse itsellesi sopivin laina ja kuukausittainen maksuerä näppärällä lainalaskurilla. Täytä lainahakemus netissä vaivattomasti ja nopeasti vain muutamassa minuutissa.

Fellow Finance usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Miten vertaislainapalvelu toimii? Fellow Finance -palvelu yhdistää ajasta ja paikasta riippumatta ne ihmiset, joilla on rahaa, niihin ihmisiin, jotka sitä tarvitsevat. Sekä lainanhakija että lainanantaja päättävät, millä ehdoin he ovat valmiita rahaa lainaamaan. Tarjoamme lainaamiseen selkeän ja helppokäyttöisen markkinapaikan jossa sekä lainanhakija että lainanantaja voivat itse päättää millä ehdoin he ovat valmiita rahaa lainaamaan. Fellow Finance tekee lainasopimuksen lainaajan ja sijoittajan välille, siirtää rahat lainanottajan tilille, hoitaa asiakaspalvelun sekä laskutuksen.
Kuka voi hakea lainaa? Fellow Financen Vertaislainapalvelussa välittämää vertaislainaa voi hakea ja nostaa vakituisesti Suomessa asuva 20–75-vuotias henkilö, jolla on suomalainen pankkitili, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja joka Fellow Financen suorittaman luottokelpoisuusarvion mukaan kykenee hakemansa lainan takaisinmaksamiseen. Lisäksi lainaa hakevalla täytyy olla hyväksymämme suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset tunnistautumiseen.
Kuinka paljon voin hakea lainaa? Lainaa voit hakea enintään 15.000 euroa. Lainaa hakiessasi sinulta varmistetaan tulotiedot, jotta maksuvarasi muiden säännöllisten menojen jälkeen riittää kattamaan myös hakemasi lainan lyhennykset.

Fellow Finance kokemukset ja keskustelu

Fellow Finance kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Fellow Finance info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Vertaislainassa voi hajauttaa riskiä ilman kustannuksia. Hyvä kokemus." (Asko)
"Vertaistoiminto on pelittänyt asiallisesti." (Veli-Matti)

Onko Fellow Finance huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Fellow Finance Oyj todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enintään 70 000 € - Top5Credits.fi  Lisätietoja