Ferratum antaa sinulle lainapäätöksen välittömästi

Ferratum antaa sinulle lainapäätöksen välittömästi
Näyttökuva sivustosta:https://www.ferratum.fi, sivuston kirjoittaja:Ferratum Bank p.l.c., kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Ferratum

 • Laina enint√§√§n 4 000 ‚ā¨
 • Er√§p√§iv√§: 3 ‚Äď 54 kk
 • Vahvistus 24 tuntia

Lisää Top5Credits
‚ÜĎ mainos ‚ÜĎ

Ferratum Arvostelu

Yleiskatsaus

 • M√§√§r√§: 1 ‚ā¨ ‚Äď 4 000 ‚ā¨
 • Er√§p√§iv√§: 3 ‚Äď 54 kk
 • Ik√§: 20 + vuotta
 • Vahvistus: 24 tuntia

Ferratum takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
4 000 ‚ā¨ 12 kk 576.59 ‚ā¨ 4 576.59 ‚ā¨
Ferratum laskin mainos

Esimerkki

Ferratum Laina on 4 100 ‚ā¨ - 20 000 ‚ā¨ m√§√§r√§aikainen kertalaina, joka maksetaan takaisin kuukausittaisissa eriss√§ sopimuksessa m√§√§r√§tyss√§ maksuajassa (1-10 vuodessa eli 12-120 er√§ss√§). Laina maksetaan asiakkaan tilille klo 7-23 v√§lisen√§ aikana. Nimellinen vuosikorko on 9,95%. Lopullinen korko m√§√§r√§ytyy hakijan tietojen ja tulojen mukaan. Todellinen kulut huomioiva vuosikorko on enint√§√§n 16,20 %. Lainasta perit√§√§n kuukausittain 9,90 ‚ā¨ tilinhoitomaksu. Esimerkki lainan takaisinmaksusta 9 000 euron lainalle, jossa nimellinen vuosikorko on 9,95%: Lainan todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 12,74 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 13 363‚ā¨, kun asiakas nostaa lainan 9000 ‚ā¨ ja maksaa sen takaisin 84 kuukaudessa (yht. 7 vuotta) 159,08 ‚ā¨ eriss√§. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa lainasopimus 14 p√§iv√§n kuluessa. Luotonantajana toimii Ferratum Bank p.l.c., ST Business Centre, 120, The Strand, Gzira GZR 1027 Malta."

Mikä on lainan sopivuus?

 • Uusien huonekkalujen hankkiminen
 • Lomamatka
 • Remontti
 • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Kun olet tarpeessa pienempään lainasummaan elämän eri tilanteissa, tämä on sinulle täydellinen pikavippi. Kyseessä olevan Koroton-lainahakemuksen teet muutamassa minuutissa ja lainapäätöksen saat välittömästi. Ferratumin laina ei sisällä yllättäviä kuluja tai sitoomuksia ja on turvallinen ja selkeä lainantakaaja. Asiakaspalvelumme tarjoaa sinulle ammattimaista apua 24 tuntia vuorokaudessa.

Ferratum usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Milloin asiakaspalvelu on avoinna? Ferratum Finland Oy:n asiakaspalvelu palvelee 24h vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä.Olemme tavoitettavaissa puhelimitse ja sähköpostilla lainaa hakiessa ja laskutukseen liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi sivuiltamme löytyy asiakaspalveluchat.   
Minulla ja puolisollani on yhteinen pankkitili. Minulla on avoin laina, Voiko puolisoni tästä huolimatta hakea lainaa samalle tilinumetolle? Puoliso ei voi hakea lainaa, sillä päällekkäisiä lainoja ei myönnetä samalle tilinumerolle. Puoliso voi hakea lainaa omalle tilinumerolle.
Voinko hakea lainaa toisen henkilön tilinumerolla? Tämä ei ole mahdollista. Henkilökohtainen pankkitili on edellytys sille, että laina voidaan myöntää.

Ferratum kokemukset ja keskustelu

Ferratum kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Ferratum info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Helposti ja nopeasti rahaa ja ei turhia kuluja kuten esimerkiksi takaisinmaksuveloitusta! Suosittelen lämpimästi kaikille joilla on akuutti rahantarve." (Opacus)
"Upea asiakaspalvelu!" (Aapo)

Onko Ferratum huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Ferratum Bank p.l.c. todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enint√§√§n 70 000 ‚ā¨ - Top5Credits.fi  Lis√§tietoja