FiksuRahoitus - Laina enintään 60 000 €

FiksuRahoitus - Laina enintään 60 000 €
Näyttökuva sivustosta:https://www.fiksurahoitus.fi, sivuston kirjoittaja:WebCube Oy, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

FiksuRahoitus

 • Laina enintään 60 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
 • Vahvistus 24 h

Lisää Top5Credits
↑ mainos ↑

FiksuRahoitus Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 2 000 € – 60 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
 • Ikä: 20 – 75 vuotta
 • Vahvistus: 24 h

FiksuRahoitus takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
2 000 € 1 vuosi 220 € 2 220 €
3 000 € 1 vuosi 156 € 3 156 €
10 000 € 1 vuosi 572 € 10 572 €
FiksuRahoitus laskin mainos

Esimerkki

Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Uusien huonekkalujen hankkiminen
 • Lomamatka
 • Remontti
 • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

FiksuRahoitus on kotimainen lainojen kilpailutuspalvelu, jonka avulla löydät helposti juuri sinulle soveltuvan rahoitusratkaisun. Kauttamme saat edullista lainaa, voit siis kilpailuttaa myös pienet lainat meidän maksuttomassa palvelussamme! Kauttamme tavoitat yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä. Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi! Lainatarjousten pyytäminen on aina maksutonta, eikä pelkkä lainatarjousten pyytäminen sido sinua mihinkään.

FiksuRahoitus usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Milloin voin lähettää lainahakemukseni? Voit täyttää ja lähettää oman lainahakemuksesi milloin vain. FiksuRahoitus ottaa lainahakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa ja seitsemän päivää viikossa.
Kuinka paljon palvelun käyttäminen maksaa? FiksuRahoituksen palvelujen käyttäminen on kaikille lainanhakijoille täysin maksutonta.
Onko välittämissänne lainoissa avausmaksuja? Välitämme lainatarjouspyynnöt eteenpäin usealle eri pankille ja rahoitusyhtiölle. Lainojen avausmaksut ovat nollasta eurosta ylöspäin, riippuen täysin siitä minkä lainantarjoajan lainatarjouksen hyväksyt. Lainatarjouksista näet erikseen kunkin lainantarjoajan tarjoaman lainan avauskulut.

FiksuRahoitus kokemukset ja keskustelu

FiksuRahoitus kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with FiksuRahoitus info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Nopea palvelu." (Anonym)
"Laina, jonka takia ei tarvitse stressata turhaan." (Kaisa)

Onko FiksuRahoitus huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys WebCube Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enintään 70 000 € - Top5Credits.fi  Lisätietoja