Fixura - Laina enintään 10 000 €

Fixura - Laina enintään 10 000 €
Näyttökuva sivustosta:https://www.fixura.fi, sivuston kirjoittaja:Fixura Ab Oy, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Fixura

 • Laina enintään 2 000 €
 • Eräpäivä: 2 – 5 vuotta
 • Vahvistus 15 minuutissa

Lisää Top5Credits
↑ mainos ↑

Fixura Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 1 000 € – 10 000 €
 • Eräpäivä: 2 – 5 vuotta
 • Ikä: 21 – 68 vuotta
 • Vahvistus: 15 minuutissa

Fixura takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
1 000 € 2 vuotta 224 € 1 224 €
2 000 € 2 vuotta 328 € 2 328 €
4 000 € 2 vuotta 536 € 4 536 €
Fixura laskin mainos

Esimerkki

Lainan lopullinen vuosikorko määräytyy hakijan luottoluokituksen ja valitsemien lainaehtojen perusteella. Laina-aika vaihtelee 2-5 vuoden välillä. Lainan nimelliskorko on 6-27% välillä. Todellinen vuosikorko vaihtelee 14,99% - 50,00% välillä. Esimerkki: Lainasumma 5 000 €, jonka laina-aika on 2 vuotta ja nimelliskorko 14%, tilinhoitomaksut 5,50€/kk, avausmaksu 375 €, ja välitysmaksu 200 €. Todellinen vuosikorko on tällöin 31,91% eli 253,90 €/kk ja erät yhteensä 6 093,54 €.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Uusien huonekkalujen hankkiminen
 • Lomamatka
 • Remontti
 • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Useita muita yhtiöitä edullisempi laina nopealla lainapäätöksellä. Kun haet lainaa omin ehdoin, varmistat itsellesi parhaat lainaehdot. Voit hakea vakuudetonta lainaa talouteesi sopivalla lainasummalla ja maksuajalla. Yhdistämme lainan tarpeessa olevat henkilöt heiDen kanssaan, jotka haluavat lainata rahojaan toisille. Kun haet edullista lainaa omien toiveidesi mukaan, lähetämme sinulle lainatarjouksen, jonka voit hyväksyä tai hylätä. Lainahakemuksen tekeminen ei siis vielä sido sinua nostamaan lainaa. Fixuran laina on aina edullinen ja turvallinen vaihtoehto.

Fixura usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Miksi minua ei hyväksytty lainanhakijaksi? Mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintä, emme valitettavasti voi antaa sinun hakea lainaa. Jos tiedät ettei sinulla ole merkintää, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja me tarkistamme asian. Kielteinen päätös voi johtua myös esimerkiksi seuraavista seikoista: et ole maksanut aikaisempaa Fixuran laskua ajoissa tai uutta Fixura-lainaa ei vielä voi hakea, tulosi eivät ole riittävän suuret menoihisi nähden, aikaisempi lainasi on osittain tai kokonaan perinnässä.
Miten maksan lainani takaisin? Lainallesi tehdään maksusuunnitelma valitsemallesi laina-ajalle. Kuukausierän suuruuden pystyt määrittelemään jo lainaa hakiessasi. Saat maksutiedot sähköpostiisi aina noin kaksi viikkoa ennen eräpäivää. Lainassasi on koko maksuajan sama viitenumero, joten voit helposti tehdä verkkopankkiisi valmiiksi maksupohjan säännöllistä kuukausimaksua varten. Voit myös, milloin tahansa tehdä lainaasi suuremman suorituksen. Ylimääräinen suoritus kohdistuu lainan pääomaan ja lyhentää laina-aikaa maksusuunnitelman loppupäästä. Kuukausieriä ei voi maksaa etukäteen.
Voinko maksaa lainani pois ennenaikaisesti? Lainanottaja saa toki maksaa lainan takaisin ennenaikaisesti. Pyydämme lainanottajaa ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme laskea hänelle oikean loppusumman.

Fixura kokemukset ja keskustelu

Fixura kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Fixura info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Fixurasta sain lainan jolla pystyin yhdistämään kaikki aiemmin otetut yhdeksi isommaksi lainaksi. Kiitos!" (Kiia)
"Fixura lainasi kun taas lainaaja.fi perui hakemuksen." (Kaleb)

Onko Fixura huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Fixura Ab Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enintään 70 000 € - Top5Credits.fi  Lisätietoja