FoxyRahoitus - Laina enintään 60 000 €

FoxyRahoitus - Laina enintään 60 000 €

FoxyRahoitus

  • Laina enintään 60 000 €
  • Eräpäivä: 1 – 5 vuotta
  • Vahvistus 24 h

Ilmainen laina
↑ mainonta ↑

FoxyRahoitus Arvostelu

Yleiskatsaus

  • Määrä: 500 € – 60 000 €
  • Eräpäivä: 1 – 5 vuotta
  • Ikä: 18 + vuotta
  • Vahvistus: 24 h

FoxyRahoitus takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
10 000 € 5 vuotta 3 958 € 13 958 €
FoxyRahoitus laskin

Esimerkki

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%. Laina-ehdot lopullisessa lainatarjouksessa määräytyvät aina tapauskohtaisesti.

Mikä on lainan sopivuus?

  • Auton hankinta
  • Remontti
  • Matkailu

Yksityiskohdat

Foxyrahoituksen kautta voi hakea lainatarjouksia helposti 500 eurosta lähtien aina 50.000 euroon saakka. Takaisinmaksuaikaa voidaan myöntää jopa 10 vuoden ajaksi. Foxyrahoitus on lainasivusto, jonka kautta voi hankkia lainatarjouksia erilaisilta luottoja myöntäviltä tahoilta. Foxyrahoituksen kumppaneina toimii useita tuttuja rahoituslaitoksia ja pankkeja, jotka kaikki ovat kirjoilla Suomen luotonantajarekisterissä. Foxyrahoituksen kautta lainaa itselleen voi hakea yli jokainen 18-vuotias Suomen kansalainen, jonka luottotiedot ovat kunnossa. Hakijalla on oltava suomalainen pankkitili, verkkopankkitunnukset, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Foxyrahoitus lähettää lainahakemuksen eteenpäin sopiville yhteistyökumppaneille ja kilpailuttaa lainat niin, että jokaiselle hakijalle etsitään halvin ja tarpeisiin sopivin laina. Foxyrahoituksen tarjoamat palvelut ovat veloituksettomia, eivätkä sido asiakasta minkään lainan ottamiseen.

FAQ FoxyRahoitus

Kysymys Vastaus
Kuinka pitkä lainan maksuaika on? Lainaa voi saada jopa 10 vuoden maksuajalla.
Onko lainahakemuksen jättäminen sitovaa? Ei ole. Asiakas voi jättää hakemuksen ja myöhemmin päättää, tarttuuko mihinkään tarjouksista.
Onko hakijan oltava Suomen kansalainen? Kyllä. Lainaa voi hakea täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla ei ole luottotietohäiriöitä.

FoxyRahoitus kokemukset ja keskustelu

FoxyRahoitus kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with FoxyRahoitus info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Palvelu oli ennestään tuntematon, mutta toimi erinomaisesti." (Niina)
"Kiitos! Ei kielteistä sanottavaa." (Jari)

Onko FoxyRahoitus huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys FoxyRahoitus todellakin tarjoaa näitä lainoja