Laina Apteekki - Laina enintään 60 000 €

Laina Apteekki - Laina enintään 60 000 €
Näyttökuva sivustosta:https://laina-apteekki.fi, sivuston kirjoittaja:Oy Salus Group Ab, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Laina Apteekki

 • Laina enintään 60 000 €
 • Eräpäivä: 1 - 15 vuotta
 • Vahvistus 24 h

Lisää Top5Credits
↑ mainos ↑

Laina Apteekki Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 2 000 € – 60 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
 • Ikä: 18 + vuotta
 • Vahvistus: 15 minuutissa

Laina Apteekki takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
2 000 € 1 vuosi 328 € 2 328 €
5 000 € 1 vuosi 364 € 5 364 €
10 000 € 2 vuotta 1 064 € 11 064 €
Laina Apteekki laskin mainos

Esimerkki

Todellinen vuosikorko on 13,12 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 150 € ja esimerkkikorko 10,9 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 465 €, eli 216,93 €/kk. Todellinen vuosikorko 4,9-50%.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Uusien huonekkalujen hankkiminen
 • Lomamatka
 • Remontti
 • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Laina-Apteekki etsii puolestasi nopeasti edullisimmat vakuudettomat kulutusluotot. Voit vertailla yhdellä kertaa useampien lainojen korkoja ja ehtoja. Se tarjoaa apua suurempiinkin lainatarpeisiin. Lainahakemus avaa sinulle mahdollisuuksia mutta ei velvoita sinua mihinkään. Hakeminen on aina ilmaista, ja päätät itse, hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi lainatarjoukset. Mikäli lainatarjoukset eivät mistä tahansa syystä vastaisi toiveitasi, voit täysin vapaasti hylätä ne.

Laina Apteekki usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Mikä on mielestänne yksi tärkeimmistä huomioitavista asioista lainaa hankkiessa? Luotonmyöntäjä katsoo aina huolellisesti läpi hakemuksesi ja siinä olevien tietojen perusteella antaa sinulle joko myönteisen tai kielteisen luottopäätöksen. Siksi on tärkeää, että lainanhakijana kirjoitat kaikki tarvittavat tiedot hakemukseen ja että tiedot ovat oikein, sillä pankin luottopäätös perustuu kaikkeen sen vastaanottamaan tietoon sinusta. Kaikilla luotonmyöntäjillä on uniikki luotonkäsittelyprosessinsa.
Miten lainatarjoukset syntyvät? Luotonmyöntäjä katsoo aina huolellisesti läpi hakemuksesi ja siinä olevien tietojen perusteella antaa sinulle joko myönteisen tai kielteisen luottopäätöksen. Siksi on tärkeää, että lainanhakijana kirjoitat kaikki tarvittavat tiedot hakemukseen ja että tiedot ovat oikein, sillä pankin luottopäätös perustuu kaikkeen sen vastaanottamaan tietoon sinusta. Kaikilla luotonmyöntäjillä on uniikki luotonkäsittelyprosessinsa.

Laina Apteekki kokemukset ja keskustelu

Laina Apteekki kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Laina Apteekki info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Hei. Asiakaspalvelun autettua sain lainan hankittua. Kiitos." (Seila)
"Kiitos paljon lainasta!" (Anonym)

Onko Laina Apteekki huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Oy Salus Group Ab todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enintään 70 000 € - Top5Credits.fi  Lisätietoja