Laina-Portaali - Laina enintään 60 000 €

Laina-Portaali - Laina enintään 60 000 €
Näyttökuva sivustosta:http://laina-portaali.com/, sivuston kirjoittaja:Footy Gruppen ApS, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Laina-Portaali

  • Laina 60 000 €
  • Eräpäivä: 1-15 vuoden
  • Vahvistus 15 minuutissa

Lisää Top5Credits
↑ mainos ↑

Laina-Portaali Arvostelu

Yleiskatsaus

  • Määrä: 2 000 - 60 000 €
  • Eräpäivä: 1-15 vuoden
  • Ikä: 20 + vuotta
  • Vahvistus: 15 minuutissa

Laina-Portaali takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
10 000 € 5 vuotta 3 958 € 13 958 €
Laina-Portaali laskin mainos

Esimerkki

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%. Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 50.000 €.

Mikä on lainan sopivuus?

  • Ostaa uuden puhelimen
  • Maksaa vuokran
  • Varata kesäloman lentoliput

Laina-Portaali usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Miksi kuukausierä on todellisuudessa suurempi kuin laskurin ilmoittama arvio? Jokaisella luotonantajalla on omat ehtonsa lainalle, eikä Laina-Portaali puutu varsinaisten luottosopimusten sisältöön. Etusivun laskurin kuukausieräarvio on vain karkea arvio, joka perustuu keskimääräiseen kuukausierään valitulla lainasummalla ja takaisinmaksuajalla.
Voinko lyhentää lainani kerralla pois? Voit, ellei luotonantajan lainaehdoissa ole toisin mainittu.
Miksi lainahakemukseni hylättiin? Jos olet alle 20-vuotias tai sinulla on maksuhäiriömerkintä, myönteistä lainapäätöstä ei voida valitettavasti antaa.

Laina-Portaali kokemukset ja keskustelu

Laina-Portaali kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Laina-Portaali info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Äkillinen sairastuminen teki loven lompakkoon, mutta Laina-Portaalin avulla sain sairaalalaskut maksetuksi ajallaan." (Marko)
"Päästiin vihdoin tekemään pitkään odotettu Tallinnan-reissu. Muksut ja vanhemmat kiittävät!" (Elisa)

Onko Laina-Portaali huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Footy Gruppen ApS todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enintään 70 000 € - Top5Credits.fi  Lisätietoja