Lainaaja - Laina enintään 60 000 €

Lainaaja - Laina enintään 60 000 €
Näyttökuva sivustosta:https://www.lainaaja.fi, sivuston kirjoittaja:Vertaislaina Oy, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Lainaaja

 • Laina enintään 60 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
 • Vahvistus 24 h

Lisää Top5Credits
↑ mainos ↑

Lainaaja Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 100 € – 60 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
 • Ikä: 18 + vuotta
 • Vahvistus: 24 h

Lainaaja takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
800 € 2 vuotta 286.96 € 1 086.96 €
1 000 € 2 vuotta 340.88 € 1 340.88 €
1 000 € 3 vuotta 520.28 € 1 520.28 €
Lainaaja laskin mainos

Esimerkki

Kokonaiskulut 1 000 € lainalle 3 vuotta maksuajalle 520.28 € maksuerin ovat yhteensä 1 520.28 €.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Uusien huonekkalujen hankkiminen
 • Lomamatka
 • Remontti
 • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Vertaislainoissa sekä lainanhakijat että sijoittajat ovat yksityishenkilöitä ja niistä käytetään myös nimitystä P2P laina (peer-to-peer). Näin yksityishenkilöt korvaavat pankkien toimintaa rahan lainaajina samoin kuin Airbnb korvaa hotelleja ja Uber takseja. Vertaislainat eivät ole pikavippien jatkumo, sillä rahaa lainaavina sijoittajina toimivat yksityishenkilöt yhtiön tai pankkien sijaan. Näin korot lainanhakijoille pysyvät huomattavasti pienempinä kuin pikavipeissä. Lainanhakijat saavat lainalleen pidemmän maksuajan, pienemmän korot sekä pienemmän kuukausierän ilman vakuuksia ja takaajia. Sijoittajat puolestaan saavat sijoitukselleen paremman koron, kun pankki jää lainaustoiminnan ulkopuolelle. Näin molemmat osapuolet hyötyvät.

Lainaaja usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Mitä minun pitää tehdä sijoittaakseni? Tee tili Lainaajaan. Siirrä tilille rahaa joko verkkomaksulla tai tilisiirrolla. Tee automaattiseen sijoitukseen asetukset tililtäsi tai valitse manuaalisesti lainahakemukset joihin haluat sijoittaa osiosta hakemukset.
Miten sijoittaminen toimii? Sijoittajat tekevät tarjouksia lainahakemuksiin automaattisen sijoittamisen avulla tai manuaalisesti. Kun hakemus täyttyy laina myönnetään hakijalle. Sijoittaja saa tililleen korkoa ja lyhennyksen takaisinmaksua kuukausittain.
Millainen lainakorkoni on? Sijoittajalle lainan nimelliskorko on korko, jonka sijoittaja määrittää automaattiseen sijoitukseen ja tehdessään tarjouksen lainahakemukseen. Lainanhakijalle nimelliskorkomuodostuu sijoittajien tekemien tarjousten painotettuna keskiarvona.

Lainaaja kokemukset ja keskustelu

Lainaaja kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Lainaaja info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Olin tyytyväinen. Kiitos." (Anonym)
"Suosittelen vertaislainaa." (Eeli)

Onko Lainaaja huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Vertaislaina Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enintään 70 000 € - Top5Credits.fi  Lisätietoja