Lainaamo - Laina enintään 20 000 €

Lainaamo - Laina enintään 20 000 €
Näyttökuva sivustosta:http://www.lainaamo.fi, sivuston kirjoittaja:Lainaamo Oy, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Lainaamo

  • Laina enintään 20 000 €
  • Eräpäivä: 2 - 10 vuotta
  • Vahvistus 15 minuutin

Lisää Top5Credits
↑ mainos ↑

Lainaamo Arvostelu

Yleiskatsaus

  • Määrä: 500 € – 20 000 €
  • Eräpäivä: 2 - 10 vuotta
  • Ikä: 20 + vuotta
  • Vahvistus: 15 minuutin

Lainaamo takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
500 € 2 vuotta 52 € 552 €
1 500 € 2 vuotta 252 € 1 752 €
5 000 € 2 vuotta 1 504 € 6 504 €
Lainaamo laskin mainos

Esimerkki

Laina on kertaluotto ja lainan korko määräytyy yksilöllisesti. Laskurin esimerkkilaina on laskettu tämän hetken korkotasojen keskikorolla. Todellinen vuosikorko laskettuna 10000 euron ja viiden vuoden lainalle on 18,89%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 15%:n koron lisäksi avausmaksu 150€. Lainan tilinhoitomaksu on 12,5€/kk toisesta lainavuodesta alkaen. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä on 14752,68€ koko laina-ajalta.

Mikä on lainan sopivuus?

  • Lomamatka
  • Remontti
  • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Lainaamolta löytyy useita eri lainatuotteita sinun tarpeisiisi. On sinulla sitten tulossa pienimuotoinen remontti tai suunnittelet kesälomamatkaa tämä laina on sinulle. Saat kertaluontoisen luoton, jonka voit sitten haluamallasi aikataululla maksaa takaisin. Lainaamon kulutusluotot ovat aina vakuudettomia luottoja. Tämä haetaan verkkopalvelussamme olevalla hakemuslomakkeella. Asiakaana saat lainapäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen – ilman mitään viiveitä. Vastuullisen luotonannon periaatteiden mukaisesti varmistamme jokaisen asiakkaan maksukyvyn huolellisesti ennen lainan lopullista myöntämistä.

Lainaamo usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Milloin voin hakea lainaani korotusta? Lainaan voit hakea korotusta, kun olet maksanut vähintään kolme maksuerää (ei koske lyhennysvapaita kuukausia) ja edellisen lainan nostamisesta on kulunut vähintään kaksi kuukautta. Korotusta voit hakea helposti kirjautumalla palveluun ja painamalla korota lainaa -nappia.
Miten laskut toimitetaan minulle? Saat lainaasi liittyvät laskut sähköpostitse haluamaasi osoitteeseen. Muistathan ilmoittaa meille, mikäli sähköpostiosoitteesi muuttuu. Mikäli maksuviivästysten takia joudumme lähettämään huomautuksia, niin ne toimitetaan sähköpostin lisäksi myös postitse. Pääset näkemään ja maksamaan laskusi myös kirjautumalla tilillesi verkkopalvelussamme.
Milloin laina maksetaan pankkitililleni? Hyväksyttyäsi tarjotun lainan ja varmennettuamme tulosi rahat maksetaan tilillesi arkisin aukioloaikanamme. Normaalisti saman päivän kuluessa.

Lainaamo kokemukset ja keskustelu

Lainaamo kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Lainaamo info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Kiitos avusta. Arvostan sitä." (Anonym)
"Nopeaa toimintaa ja ystävällinenpalvelu. Rahat tilillä neljässä tunnissa." (Antero)

Onko Lainaamo huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Lainaamo Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enintään 70 000 € - Top5Credits.fi  Lisätietoja