Lainamaailma - Laina enintään 70 000 €

Lainamaailma - Laina enintään 70 000 €

Lainamaailma

 • Laina enintään 70 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
 • Vahvistus 15 minuutissa

Ilmainen laina
↑ mainonta ↑

Lainamaailma Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 500 € – 70 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
 • Ikä: 18 + vuotta
 • Vahvistus: 15 minuutissa

Lainamaailma takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
500 € 1 vuosi 28 € 528 €
900 € 1 vuosi 48 € 948 €
4 000 € 1 vuosi 236 € 4 236 €
Lainamaailma laskin

Esimerkki

500 €/1 vuosi. Nimelliskorko 10,40%, Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 28 €, Kokonaiskulut 528 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Uusien huonekkalujen hankkiminen
 • Lomamatka
 • Remontti
 • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Laina on koroton ja nopea saada. Pääset seuraamaan hakemuksen käsittelyä Lainamaailma Online-palvelun kautta. Näet missä rahoitusyhtiöissä hakemus on käsittelyssä ja millä summilla. Ammattimaiset asiakaspalvelijat auttavat lainasi joka askeleen kanssa ja vastaanottavat toiveita ja kysymyksiä koskien lainaasi. Voit saada useita lainapäätöksiä jo muutamassa minuutissa. Lainamaailma Online-palvelussa voit vertailla saamiasi lainatarjouksia ja usein jopa hyväksyä kyseisen lainan sekä saada rahat tilillesi saman päivän aikana. Lainan hakeminen on täysin maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Sinulta ei veloiteta palvelumaksuja tai muita kuluja.

FAQ Lainamaailma

Kysymys Vastaus
Miten turvallista palvelun käyttö on? Lainamaailma.fi käyttää SSL –protokollaa, joka mahdollistaa yhteyden vahvan salaamisen www-selainohjelman ja käyttämiemme palvelinten välillä. Lainamaailma on 100% kotimainen palvelu, joka käsittelee lainahakemuksen tietoja korkeaa luottamuksellisuutta vaativalla tavalla. Tietoja käytetään lainan myöntämistä varten.
Miksi käyttää lainanvälittäjää? Lainanvälittäjät toimivat sinun eduksesi. Laaja yhteistyöverkostomme, johon kuuluu lukuisia luotettavia ja tunnettuja pankkeja sekä lainamyöntäjiä, tekevät sinulle aina parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Sen sijaan, että itse täyttäisit lukuisia lainahakemuksia eri sivustoilla, täytät sivustollamme ainoastaan yhden hakemuksen tavoittaaksesi kaikki merkittävimmät lainanmyöntäjät. Palvelun käyttäminen on sinulle täysin maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään. Saat nähtäväksesi useita eri tarjouksia, joista voit valita sinulle sopivimman – tai olla valitsematta yhtäkään. Kauttamme saat lainan varmemmin, nopeammin ja edullisemmin lähes aina.
Miksi kannattaa hakea lainaa yhdessä? Haku yhteishakijan kanssa useissa tapauksissa parantaa lainansaantimahdollisuuksia sekä mahdollistaa paremmat korko- ja lainaehdot. Yhteishakijasta puhuttaessa kyse on henkilöstä, joka on vastuussa lainasta yhteisvastuullisesti päähakijan kanssa. Yhteishakija on usein avio-/avopuoliso tai muu perheenjäsen. Yhteishakijan tiedot voi täyttää omaan kohtaansa hakemuksella samalla kun teet palvelussamme lainahakemuksen.

Lainamaailma kokemukset ja keskustelu

Lainamaailma kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Lainamaailma info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Elämäni ensimmäinen laina tuli haettua. Kivuton kokemus Lainamaailman kanssa." (Elli)
"Yhtiö on selkeästi panostanut ja parantanut tarjouksiaan. Minulla jäi hyvä maku." (Sakari)

Onko Lainamaailma huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Lainamaailma.fi todellakin tarjoaa näitä lainoja