Lainankilpailuttaja - Laina enintään 60 000 €

Lainankilpailuttaja - Laina enintään 60 000 €

Lainankilpailuttaja

 • Laina enintään 60 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
 • Vahvistus 15 minuutissa

Lainankilpailuttaja Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 500 € – 60 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
 • Ikä: 18 + vuotta
 • Vahvistus: 15 minuutissa

Lainankilpailuttaja takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
500 € 1 vuosi 76 € 576 €
800 € 1 vuosi 124 € 924 €
500 € 1 vuosi 76 € 576 €

Esimerkki

500 € lainassa 1 vuosi laina-ajalla korkokulut on 76 €, kokonaiskulut 576 €.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Lomamatka
 • Uusi auto
 • Kodin remontti
 • Juhlien järjestäminen

Yksityiskohdat

Lainankilpailuttaja on maksuton palvelu, joka auttaa asiakkaitaan vakuudettoman lainan haussa. Lainankilpailuttaja vertailee jopa 20 eri pankin ja rahoitusyhtiön tarjoukset maksuttomasti, helposti ja nopeasti. Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen perustuen asiakaskohtaiseen arvioon. Lainan tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,9% ja 50,5% välillä. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 ja 15 vuoden välillä. Lainasummaa voi hakea 2.000 € ja 60.000 € välillä.

Lainaa voi hakea joko yksin tai yhdessä puolison kanssa, eikä sen hakemiseen vaadita takaajia eikä vakuuksia. Lainojen kilpailuttaminen kannattaa, sillä voit säästää selvää rahaa lainan kuluissasi. Käyttämällä Lainankilpailuttajaa käyttämällä säästät myös rahaa, sillä Lainankilpailuttajan kautta tarjouksen pyytäminen vie keskimäärin noin 15 minuuttia - saat yli 20 eri lainantarjoajan tarjoukset, joihin tutustuminen erikseen veisi kohtuuttomasti aikaa

FAQ Lainankilpailuttaja

Kysymys Vastaus
Kuinka paljon palvelun käyttäminen maksaa? Palvelun käyttäminen ja lainatarjousten hakeminen on aina täysin maksutonta.
Kuka voi hakea lainaa palvelun kautta? Lainaa voivat hakea kaikki 18-vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla ole häiriöitä luottotietomerkinnöissään ja joilla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
Kuinka paljon voin hakea lainaa? Lainankilpailuttaja etsii lainatarjouksia 2000 € ja 60.000 € välille. Asiakas voi valita lainasumman omien tarpeidensa mukaan.

Lainankilpailuttaja kokemukset ja keskustelu

Lainankilpailuttaja kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Lainankilpailuttaja info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Tarvitsin autolainaa hieman reilut 10.000 euroa. Teen tällä hetkellä kahta työtä, joten minulla ei ollut hirveästi aikaa lainojen kilpailuttamiseen. Onneksi ystäväni suosittelivat minulle ilmaista Lainankilpailuttaja.fi palvelua, josta löysin nopeasti halvan autolainan." (Joni)
"Muutimme yhteen pitkäaikaisen poikaystäväni kanssa ja halusimme remontoida yhteisen asuntomme keittiötä. Ilman edullista ja joustavaa lainaa olisi remontti jäänyt tekemättä. Onneksi Lainankilpailuttaja.fi löysi meille todella edullisen remonttilainan." (Janna)

Onko Lainankilpailuttaja huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Salus Group Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Mainos: 5000 € jatkuva luotto heti tilille - Nopea lainapäätös  Hae lainaa