Lainasto - Laina enintään 600 €

Lainasto - Laina enintään 600 €
Näyttökuva sivustosta:http://www.lainasto.fi, sivuston kirjoittaja:Lainasto Oy, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Lainasto

 • Laina enintään 600 €
 • Eräpäivä: 4 kk
 • Vahvistus 15 minuutissa

Lisää Top5Credits
↑ mainos ↑

Lainasto Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 300 – 600 €
 • Eräpäivä: 4 kk
 • Ikä: 18 + vuotta
 • Vahvistus: 15 minuutissa

Lainasto takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
300 € 4 kk 20.10 € 320.10 €
500 € 4 kk 31.25 € 531.25 €
600 € 4 kk 37.51 € 637.51 €
Lainasto laskin mainos

Esimerkki

Lainasumma 600 €, laina-aika 4 kk, nimellinen vuosikorko 19,90 %, todellinen vuosikorko 27,92 %, luotosta aiheutuvat kustannukset 37,51 €, jolloin takaisinmaksettavaksi kokonaissummaksi muodostuu 637,51 €.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Uusien huonekkalujen hankkiminen
 • Lomamatka
 • Remontti
 • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Luottamus syntyy pala kerrallaan. Meillä luottamus on syntynyt satojen tuhansien myönnettyjen luottojen ja vastaanotettujen sijoituksien myötä. Tästä luottamuksesta pidämme kiinni jokapäiväisessä toiminnassamme. Perinteinen pikavippi on hyvä valinta silloin, kun tiedät tarvitsevasi ainoastaan pienen lainan. Lainaston pikavipin ottaja pääsee nauttimaan hyvinstä eduista.

Lainasto usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Kuka voi hakea pikalainaa? Pikalainaa voi hakea jokainen yli 18-vuotias, vakituisesti Suomessa asuva, luotto- ja oikeustoimikelpoinen henkilö. Hakijalla tulee lisäksi olla joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.
Voinko muuttaa laskutuspäivää tai eräpäivää? NordCredit Joustoluotto -asiakkaana sinun on mahdollista muuttaa laskutuspäivää sekä siirtää eräpäivää enintään kahdella viikolla. Ennalta määritettyjen maksuaikataulujen mukaisissa pika- ja kulutusluotoissa tämä ei ole valitettavasti mahdollista. Laskutus- ja eräpäivän muutoksissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@lainasto.fi tai soittamalla numeroon 09 427 05044 (pvm/mpm).
Yhteystietoni ovat muuttuneet, pitääkö minun ilmoittaa siitä? Kyllä. Yhteystietomuutokset (osoite, puhelinnumero, sähköposti) tulee ilmoittaa asiakaspalveluumme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@lainasto.fi.

Lainasto kokemukset ja keskustelu

Lainasto kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Lainasto info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Olin tyytyväinen." (Anonym)
"Helppo ja nopea." (Antero)

Onko Lainasto huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Lainasto Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enintään 70 000 € - Top5Credits.fi  Lisätietoja