Lantti - Laina enintään 50 000 €

Lantti - Laina enintään 50 000 €

Lantti

 • Laina enintään 50 000 €
 • Eräpäivä: 5 kk - 15 vuotta
 • Vahvistus 15 minuutissa

Lantti Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 100 – 50 000 €:
 • Eräpäivä: 5 kk - 15 vuotta:
 • Ikä: 18 + vuotta:
 • Vahvistus: 15 minuutissa

Lantti takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
500 € 1 vuosi 117.97 € 617.97 €
10 000 € 5 vuotta 2 950 € 12 950 €

Esimerkki

Luoton ollessa 500 € ja takaisinmaksuajan 1 vuosi on kuukausierä 51.5 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 617,97 €. Todellinen vuosikorko 48.78%.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Uusien huonekkalujen hankkiminen
 • Lomamatka
 • Remontti
 • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Tarvitsetko lainaa? ”Pikavippi heti tilille” on yksi Suomen suosituimmista hakusanoista, mitä käytetään kun tili kumisee tyhjyyttään ja rahalle on tarvetta. Lantti auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainasumman. Nopea vahvistusaika ja erinomainen asiakaspalvelu tekevät Lantin käytöstä vaivatonta. Vaikka pikavippi on aihepiirinä suuri tabu ja monet sitä säännöllisesti hakevat henkilöt eivät halua myöntää olevansa pikavippiyhtiöiden asiakkaita, asiassa ei ole todellisuudessa mitään hävettävää – kyseessä on yksinkertaisesti nopea laina, jonka voi hakea netistä perinteisen pankin sijaan.

FAQ Lantti

Kysymys Vastaus
Mistä voin saada lainatarjouksia? Meidän kautta hakemuksesi lähtee yli 20 pankille ja rahoitusyhtiölle. Saat tiedon hyväksytyistä lainatarjouksista suoraan hakemusprosessin yhteydessä sekä sähköpostiisi. Kaikki hakemukset kilpailuttaa ja lainat välittää Lantin yhteistyökumppani Salus Group Oy. Laina nostetaan aina Salus Group Oy:n oma.rahoitu-palvelussa johon sinut ohjataan automaattisesti, jos hakemuksesi on hyväksytty ja saat lainatarjouksia.
Miksi käyttää Lantti.fi – palvelua eikä jotain muuta yritystä? Tee hakemus ja voit valita edullisimman ja sopivimman lainatarjouksen. Mukana yli 15 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Saat mahdollisuuden olla dialogissa useamman lainantarjoajan kanssa täyttämällä yhden hakemuksen. Näin voit saada huomattavasti edullisemman ja nopeamman lainan sekä säästää jopa tuhansia euroja lainan kuluissa. Kokenut asiakaspalvelumme auttaa sinua chatissa ja puhelimella.
Maksaako palvelun käyttö jotain? Palvelun käyttö on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit katsoa minkälaisia tarjouksia saat ja päättää sitten otatko lainaa vai et. Et sitoudu vielä mihinkään tekemällä hakemuksen.

Lantti kokemukset ja keskustelu

Lantti kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Lantti info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"En epäröinyt lainan hankintaa eikä sitä kadu." (Eero)
"Kiitos tästä palvelusta!" (Anonym)

Onko Lantti huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Summarum Media Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Mainos: 5000 € jatkuva luotto heti tilille - Nopea lainapäätös  Hae lainaa