Lendo - Laina enintään 60 000 €

Lendo - Laina enintään 60 000 €
Näyttökuva sivustosta:https://www.lendo.fi, sivuston kirjoittaja:Lendo Oy, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Lendo

  • Laina enintään 60 000 €
  • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
  • Vahvistus 15 minuutissa

Lisää Top5Credits
↑ mainos ↑

Lendo Arvostelu

Yleiskatsaus

  • Määrä: 500 € – 60 000 €
  • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
  • Ikä: 20 + vuotta
  • Vahvistus: 15 minuutissa

Lendo takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
500 € 1 vuosi 16 € 516 €
1 000 € 1 vuosi 32 € 1 032 €
60 000 € 5 vuotta 7 800 € 67 800 €
Lendo laskin mainos

Esimerkki

500 € lainassa 1 vuosi laina-ajalla korkokulut on 16 €, kokonaiskulut 516 €.

Mikä on lainan sopivuus?

  • Uusien huonekkalujen hankkiminen
  • Lomamatka
  • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Jos tarvitset lainaa nopeasti, on pikalaina oikea lainaratkaisu. Lendon avulla sinun ei tarvitse turvautua kalliisiin pikavippeihin, sillä saat tarvittaessa vakuudetonta lainaa heti jo samana päivänä. Lendo välittämien pikalainojen takaisinmaksuajat ovat lisäksi joustavammat kuin normaalien pikavippien, jolloin voit maksaa pikalainan takaisin inhimillisemmällä aikataululla. Lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa tutustua saamiisi tarjouksiin ja päättää hyväksytkö ne.

Lendo usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Kuinka nopeasti saan lainan tililleni? Riippuen valitsemastasi pankista, lainan saaminen tilillesi saataa kestää muutamasta tunnista muutamaan päivään. Usein pienemmät lainasummat on mahdollista saada tilille nopeammin.
Voinko hakea lainaa mikäli minulla on luottohäiriömerkintä? Valitettavasti pankit eivät myönnä lainaa, mikäli asiakkaalla on luottohäiriömerkintä. TÄRKEÄÄ: Lendo ei voi vaikuttaa pankkien lainanmyöntöprosesseihin.
Voinko maksaa lainan takaisin nopeammin? Voit milloin tahansa maksaa lainan kokonaan pois tai lyhentää sitä nopeammin kuin alkuperäisessä sopimksessa on sovittu ilman lisäkuluja. Ota yhteyttä suoraan kyseiseen pankkiin saadaksesi apua.

Lendo kokemukset ja keskustelu

Lendo kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Lendo info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Sain rauhassa miettiä tarjoustani ja tuntui kuin yhtiö olisi oikeasti välittänyt asiakkaistaan." (Eino)
"Kyllä nyt täytyy vähän kehua yhtiötä. Parasta on lainan takaisinmaksun aikataulut, jotka sain melkeinpä itse päättää. Jo on hyvä juttu!" (Matias)

Onko Lendo huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Lendo Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enintään 70 000 € - Top5Credits.fi  Lisätietoja