Matkalaina - Laina enintään 60 000 €

Matkalaina - Laina enintään 60 000 €
Näyttökuva sivustosta:https://www.matkalaina.fi/, sivuston kirjoittaja:LVS Brokers Oy, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Matkalaina

  • Laina enintään 60 000 €
  • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
  • Vahvistus 24 h

Lisätietoja mainos

Matkalaina Arvostelu

Yleiskatsaus

  • Määrä: 100 € – 60 000 €
  • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
  • Ikä: 18 + vuotta
  • Vahvistus: 24 h

Matkalaina takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
100 € 1 vuosi 8 € 108 €
200 € 1 vuosi 16 € 216 €
1 000 € 5 vuotta 140 € 1 140 €
Matkalaina laskin mainos

Esimerkki

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Mikä on lainan sopivuus?

  • Lomamatka
  • Remontti
  • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Matkalaina on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa lainahakemuksesi jopa 25 eri pankin ja luotonantajan välillä. Saat lainapäätöksen heti, laina tulee tilillesi nopeasti ja näin pääset matkalle heti halutessasi. Matkalaina etsii sinulle sopivimman 100 € - 60.000 € suuruisen matkaluoton. Lainaa on mahdollista saada jopa 15 vuoden maksuajalle. Suunnitelmistasi riippuen voit hakea lainaa lyhyempää matkaa varten tai suurempaa lainaa vaikka kokonaisen maailmanympärimatkan tekemiseksi koko perheen voimin. Lainan tai osan siitä voi toki käyttää muuhunkin kuin matkailuun. Laina järjestyy ilman vakuuksia tai erillisiä takaajia. Lainan hakeminen ei maksa mitään, joten vielä tarjouksen lähetettyäsikin voit miettiä ja vertailla vaihtoehtoja rauhassa. Matkalainan kautta haettava matkaluotto on yleensä edullisempi kuin matkatoimistojen omat osamaksusopimukset, joten palvelua kannattaa kokeilla ennen osamaksuun sitoutumista.

Matkalaina usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Kuinka pitkä maksuaika lainoilla on? Matkalainan kautta lainaa voi hakea jopa 15 vuoden maksuajalla.
Kuka voi hakea lainaa? Lainaa voi hakea yli 18-vuotias Suomen kansalainen, jolla on luottotiedot kunnossa.
Mihin tarkoitukseen lainaa voi hakea? Matkalainan lainat on tarkoitettu pääasiassa matkojen rahoittamiseen, mutta lainan voi totta kai käyttää osittain tai kokonaan muihinkin tarkoituksiin!

Matkalaina kokemukset ja keskustelu

Matkalaina kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Matkalaina info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Lainan hakeminen kävi helposti ja kätevästi." (Jaana)
"En loppujen lopuksi tarvinnutkaan lainaa, mutta palvelu vaikutti hyvältä ja varmasti harkitsen tulevaisuudessa." (Tanja)

Onko Matkalaina huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys LVS Brokers Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...