Nextrahoitus - Laina enintään 50 000 €

Nextrahoitus - Laina enintään 50 000 €

Nextrahoitus

 • Laina enintään 50 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
 • Vahvistus 15 minuutissa

Ilmainen laina
↑ mainonta ↑

Nextrahoitus Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 500 € – 50 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
 • Ikä: 20 + vuotta
 • Vahvistus: 15 minuutissa

Nextrahoitus takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
500 € 1 vuosi 40 € 540 €
1 000 € 1 vuosi 68 € 1 068 €
2 000 € 1 vuosi 124 € 2 124 €
Nextrahoitus laskin

Esimerkki

Lainan kustannukset vaihtelevat luotonmyöntäjäkohtaisesti. Luoton ollessa esimerkiksi 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 210 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä. Lisäksi tulee avausmaksu 49 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 12 950 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,27 %. Luotonmyöntäjien tarjoama todellinen vuosikorko vaihtelee 4,99–50,5 % ja laina-aika 1–15 vuoden välillä. Lainasummat ovat 500–50 000 €.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Lasten harrastusmaksuja
 • Talvirenkaiden oston
 • Joululahjashoppailut
 • Tietokoneen korjauksen

Yksityiskohdat

Nextrahoitus on kulutusluotto, joka sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai ammattiin katsomatta – riittää, kunhan hakija on täysi-ikäinen ja luottotiedot ovat kunnossa. Nextrahoitus myöntää lainaa 500 eurosta aina 50 000 euroon saakka ja asiakas itse saa aina valita itselleen sopivimmat luoton ehdot.

Luoton hakeminen on helppoa: mene osoitteeseen www.nextrahoitus.fi, täytä lähetä etusivun hakemus ja lähetä lomake. Tämän jälkeen saat luottotarjoukset jopa minuuteissa, riippuen haetun luoton summasta ja ehdoista. Nextrahoitus kilpailuttaa lainan usealla eri luotonantajalla ja hakijan tehtäväksi jää vaan valita tarjouksista paras.

FAQ Nextrahoitus

Kysymys Vastaus
Miten lainan saaminen voi olla niin nopeaa? Nextrahoitus tarjoaa kulutusluottoja, jotka eivät siis ole varsinaisia pankkilainoja sanan perinteisessä merkityksessä. Kulutusluotot ovat vakuudettomia, pieniä lainasummia, jotka maksetaan useimmiten muutamassa kuukaudessa pois.
Ovatko arkaluontoiset tietoni varmasti turvassa? Tietysti ovat. Suhtaudumme tietoturvaan vakavasti emmekä säilö asiakkaidemme tietoja missään servereillämme. Lainasopimukset tehdään asiakkaan ja luotontarjoajan välillä, Nextrahoitus toimii kuviossa vain välittäjänä.
Liittyykö luottoon piilokuluja? Ei. Kulutusluottojen kulu- ja korkorakenne on erilainen kuin perinteisissä pankkilainoissa, mutta Nextrahoituksen välittämissä lainoissa ei ole lainkaan piilokuluja tai "pienellä präntättyjä tekstejä", jotka tuottavat vain negatiivisia yllätyksiä myöhemmin.

Nextrahoitus kokemukset ja keskustelu

Nextrahoitus kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Nextrahoitus info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Lainan hakeminen kävi helposti ja nopeasti. Kiitos!" (Esa, 34)
"Olin aluksi skeptinen, mutta kun näin luoton ehdot listattuna tarjouksen alla, uskalsin nostaa lainan. Ja hyvä niin, rahat tulivat todellakin tarpeeseen!" (Miranda, 49)

Onko Nextrahoitus huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Freedom Rahoitus Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja