Omalaina - Laina enintään 60 000 €

Omalaina - Laina enintään 60 000 €

Omalaina

 • Laina enintään 60 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
 • Vahvistus 15 minuutissa

Ilmainen laina
↑ mainonta ↑

Omalaina Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 100 € – 60 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
 • Ikä: 18 + vuotta
 • Vahvistus: 15 minuutissa

Omalaina takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
100 € 1 vuosi 8 € 108 €
200 € 1 vuosi 16 € 216 €
1 000 € 1 vuosi 56 € 1 056 €
Omalaina laskin

Esimerkki

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% - 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Uusien huonekkalujen hankkiminen
 • Lomamatka
 • Remontti
 • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Olipa kyseessä yllättävä meno tai muu rahoituksen tarve, niin voit rahoittaa minkä tahansa tuotteen tai palvelun hankintoja hakemalla edullista lainaa. Lainan määrän saat valita laajasta skaalastamme omien tarpeittensa mukaiseksi. Joskus kodinkone tai elektroniikka hajoaa yllättäen ja rahaa on saatava nopeasti tilille, tarvitset rahaa yhtiölleen, lomamatkalle tai vaikka opiskeluun. Aina voi toki olla ajankohtaista uusia vanhaa, vaikka vanhakin olisi vielä ehjää.

FAQ Omalaina

Kysymys Vastaus
Miksi lainahakemukseni hylättiin? OmaLaina.fi kilpailuttaa lainahakemukset usean luotonantajan kesken. Luottopäätöksen tekee kuitenkin aina luotonantaja, joten emme voi vaikuttaa päätökseen tai tiedä syytä hylätylle lainahakemukselle. Usein negatiivinen luottopäätös johtuu siitä, että luotonantajan kriteerien perusteella tulosi eivät riitä lainan takaisinmaksuun.
Voinko saada lainaa ilman luottotietoja? Voit hakea lainaa, vaikka sinulla olisi maksuhäiriömerkintä. Luotonantajat eivät kuitenkaan yleensä anna sinulle lainatarjousta.
Mikä on OmaLaina.fin ikäraja? Lainaa voivat hakea kaikki vähintään 18-vuotiaat. Luotonantajilla on tämän lisäksi omia ikärajoitteita, jotka vaikuttavat luottopäätökseen.

Omalaina kokemukset ja keskustelu

Omalaina kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Omalaina info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Lainan hakeminen oli helppoa ja vaivatonta Omalainan kautta. Rahatkin sain jo tunnin päästä tililleni." (Maija)
"Tuo käsittääkseni toimii samalla tavalla kuin esim. Etua.fi tai Freedomrahoitus.fi. Rahat vaan saa nopeammin tilille Omalainasta." (Timo)

Onko Omalaina huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys LVS Brokers Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja