Ostosraha vippiä ilman vakuuksia alle vartissa

Ostosraha vippiä ilman vakuuksia alle vartissa
Näyttökuva sivustosta:http://www.ostosraha.fi/, sivuston kirjoittaja:OPR-Vakuus Oy, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Ostosraha

 • Laina enint√§√§n 3 000 ‚ā¨
 • Er√§p√§iv√§: 1 ‚Äď 3 vuotta
 • Vahvistus 10 minuutissa

Lisää Top5Credits
‚ÜĎ mainos ‚ÜĎ

Ostosraha Arvostelu

Yleiskatsaus

 • M√§√§r√§: 400 ‚ā¨ ‚Äď 3 000 ‚ā¨
 • Er√§p√§iv√§: 1 ‚Äď 3 vuotta
 • Ik√§: 20 ‚Äď 75 vuotta
 • Vahvistus: 15 minuutissa

Ostosraha takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
400 ‚ā¨ 1 vuosi 58.82 ‚ā¨ 458.82 ‚ā¨
1 000 ‚ā¨ 1 vuosi 147.04 ‚ā¨ 1 147.04 ‚ā¨
3 000 ‚ā¨ 3 vuotta 1 332 17 ‚ā¨ 4 332 17 ‚ā¨
Ostosraha laskin mainos

Esimerkki

2000 ‚ā¨ lainassa 3 vuoden laina-ajalla, todellinen vuosikorko on 28,9 %, huomioiden kaikki lainakustannukset. Lainan kuukausier√§ on 80,23 ‚ā¨, kuukausieri√§ 36 kpl ja takaisinmaksettava kokonaissumma 2888,11 ‚ā¨ (sis. lainanhoitopalkkion 6 ‚ā¨/kk). Lainan nimelliskorko on 19,9 %.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Uusien huonekkalujen hankkiminen
 • Lomamatka
 • Remontti
 • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Ostosraha on kulutusluotto jota voit hakea helposti verkkohakemuksella. Lainahakemukset käsitellään lainapalvelussa välittömästi ja pikalaina maksetaan lainanhakijan tilille heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Kun jätät lainahakemuksesi Ostosrahan lainapalveluun, saat lainapäätöksen noin 10 minuutissa ja rahat heti tilillesi.

Ostosraha usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Mitkä ovat lainan myöntämisen perusedellytykset? Ostosraha kulutusluotto myönnetään 20-75 vuotiaille Suomen kansalaisuuden omaaville yksityishenkilöille, jotka täyttävät lainaehtojemme luottokelpoisuusmääritelmän. Myönteinen luottopäätös mm. edellyttää, että luotonhakijalla on, Suomen kansalaisuus, henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, virallinen osoitetieto Suomessa, moitteettomat luottotiedot ja matkapuhelinnumero.
Voinko hakea lainaa omilla/tuttavan tiedoilla tuttavalleni/perheenj√§senelle? Ei. Laina on tarkoitettu omaan henkil√∂kohtaiseen k√§ytt√∂√∂n ja hakiessa tulee k√§ytt√§√§ omia henkil√∂kohtaisia tietoja.¬†√Ąl√§ my√∂sk√§√§n koskaan luovuta omia henkil√∂kohtaisia tietojasi kenellekk√§√§n.
Olen saanut tietooni, että nimissäni on tietämättäni haettu lainaa. Mitä teen? Mikäli nimissäsi on tehty petos tai epäilet henkilötietojesi joutuneen väärinkäytösten kohteeksi, ole viipymättä yhteydessä asiakaspalveluumme 020 741 2030 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@ostosraha.fi. Muista liittää viestiin yhteystietosi, jotta tavoitamme sinut antaaksemme asiassa lisäohjeita.

Ostosraha kokemukset ja keskustelu

Ostosraha kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Ostosraha info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Sain pikalainan sujuvasti." (Aisa)
"Hyvän valitsin lainanantajaksi ja suosittelen sinullekin." (Tero)

Onko Ostosraha huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys OPR-Vakuus Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enint√§√§n 70 000 ‚ā¨ - Top5Credits.fi  Lis√§tietoja