Rahalaitos - Laina enintään 50 000 €

Rahalaitos - Laina enintään 50 000 €

Rahalaitos

  • Laina enintään 50 000 €
  • Eräpäivä: 1 – 12 vuotta
  • Vahvistus 15 minuutissa

Ilmainen laina

Rahalaitos Arvostelu

Yleiskatsaus

  • Määrä: 500 – 50 000 €:
  • Eräpäivä: 3 – 35 kk:
  • Ikä: 20 + vuotta:
  • Vahvistus: 15 minuutissa

Rahalaitos takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
500 € 1 vuosi 29 € 529 €
4 000 € 1 vuosi 229 € 4 229 €
50 000 € 1 vuosi 2 861 € 52 861 €
Rahalaitos laskin

Esimerkki

500 € lainassa 1 vuosi laina-ajalla korkokulut on 29 €, kokonaiskulut 529 €.

Mikä on lainan sopivuus?

  • Lomamatka
  • Remontti
  • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Palvelumaksuton Rahalaitos tarjoaa yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia eri pankeilta. Lainahakemuksen tekeminen on helppoa ja SSL-salauksella suojattua. Lainaa voit hakea joko yksin tai yhdessä. Yhdessä haettu laina parantaa sen saannin mahdollisuuksia. Rahalaitoksen avulla sinun on mahdollista helposti yhdistää ja maksaa pois korkeakorkoiset pienlainat kuten osamaksut, kulutusluotot tai pikavipit. Täytettyäsi lainahakemuksen, lainatarjoukset voidaan usein toimittaa sinulle jo saman päivän aikana.

FAQ Rahalaitos

Kysymys Vastaus
Maksaako lainan hakeminen Rahalaitoksen kautta? Kaikki Rahalaitos.fi palvelut ovat sinulle täysin maksuttomia. Emme veloita sinulta palvelumaksuja tai muitakaan kuluja.
Voin saada lainan ilman vakuuksia. Mitä se tarkoittaa? Laina ilman vakuuksia tai takaajia tarkoittaa, että et tarvitse hakemaasi lainaan minkäänlaista omaisuutta vakuudeksi. Et tarvitse myöskään toista henkilöä lainan takaajaksi.
Mitä hyötyä on lainojen yhdistämisellä? Rahalaitos.fi -lainanvälityspalvelun kautta voit kätevästi yhdistää ja maksaa pois korkeakorkoiset pienlainat, kuten osamaksut, kulutusluotot tai pikavipit, aina 50 000 € asti. Kun lyhennät jatkossa vain yhtä lainaa, saat sille pidemmän takaisinmaksuajan sekä säästät merkittävästi koroissa ja lainanhoitokuluissa. Lisäksi sinun tarvitsee muistaa vain yksi eräpäivä ja kuukausierä.

Rahalaitos kokemukset ja keskustelu

Rahalaitos kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Rahalaitos info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Sain lainatarjouksen vajaa tunnin sisällä hakemuksestani. Nopeaa toimintaa." (Antti)
"Suomalainen ja turvallinen palvelu." (Kirsti)

Onko Rahalaitos huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Eone Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja