Rahoituslaitos - Laina enintään 60 000 €

Rahoituslaitos - Laina enintään 60 000 €
Näyttökuva sivustosta:https://rahoituslaitos.fi/, sivuston kirjoittaja:Suomen Verkkobonus Oy, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Rahoituslaitos

 • Laina enintään 60 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 20 vuotta
 • Vahvistus 24 h

Lisää Top5Credits
↑ mainos ↑

Rahoituslaitos Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 100 – 60 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 20 vuotta
 • Ikä: 18 + vuotta
 • Vahvistus: 24 h

Rahoituslaitos takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
100 € 1 vuosi 8 € 108 €
600 € 1 vuosi 12 € 612 €
2 000 € 5 vuotta 280 € 2 280 €
Rahoituslaitos laskin mainos

Esimerkki

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Nimelliskorko 4,19% - 20%, kulut 0 - 150€/ vuosi. Laina-aika 1-20v, lainasummat 100€ - 60000€.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Uusien huonekkalujen hankkiminen
 • Lomamatka
 • Remontti
 • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Rahoituslaitos.fi on palvelu joka etsii sinulle parhaan mahdollisen lainaratkaisun pienen vipin tai suuremman lainan tarpeeseen. Olemme riippumaton lainanvälittäjä ja edustamme useita lainaa myöntäviä yrityksiä. Kilpailuta lainat kauttamme ja etsimme juuri sinun tarpeisiin sopivan lainaratkaisun kaikkien edustamiemme lainojen joukosta. Saat yhdellä lainahakemuksella varmasti edullisimman tarjouksen joka on saatavilla. Enää sinun ei tarvitse etsiä kalliita luottoja netistä useista eri luottopalveluista. Lainan hakeminen kauttamme on helppoa ja hakemuksen täyttäminen vie vain hetken. Vain yhdellä hakemuksella saat valmiiksi kilpaillun ja edullisimman tarjouksen mikä tarpeeseesi parhaiten soveltuu.

Rahoituslaitos usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Onko lainapalvelu maksullinen? Rahoituslaitos.fi tarjoama lainapalvelu on ilmainen, eikä hakemuksen tekeminen maksa mitään. Hakemus välitetään useille eri yrityksille joiden valikoimasta valitaan sopivin laina juuri sinulle.
Milloin lainapäätöksen saa? Pienet pikalainat myönnetään käytännössä heti ja suuret rahasummat ovat käytössä myös usein jopa saman päivän aikana. Myönteiseen luottopäätökseen vaikuttaa useat eri asiat ja erot eri yritysten käytännöissä myöntää lainaa. Tämän vuoksi Rahoituslaitos.fi on erinomainen palvelu, koska lainahakemus menee useaan eri yritykseen.

Rahoituslaitos kokemukset ja keskustelu

Rahoituslaitos kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Rahoituslaitos info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Kätevä ja nopea." (Elina)
"Nopea ja helppo." (Anonym)

Onko Rahoituslaitos huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Suomen Verkkobonus Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enintään 70 000 € - Top5Credits.fi  Lisätietoja