Risicum tarjoaa korotonta ja kulutonta lainaa

Risicum tarjoaa korotonta ja kulutonta lainaa
Näyttökuva sivustosta:https://www.risicum.fi/, sivuston kirjoittaja:Aurajoki Nordic Oy, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Risicum

 • Laina enint√§√§n 10 000 ‚ā¨
 • Er√§p√§iv√§: 36 - 60 kk
 • Vahvistus 15 minuutissa

Lisää Top5Credits
‚ÜĎ mainos ‚ÜĎ

Risicum Arvostelu

Yleiskatsaus

 • M√§√§r√§: 4 000 ‚ā¨ ‚Äď 10 000 ‚ā¨
 • Er√§p√§iv√§: 36 ‚Äď 60 kk
 • Ik√§: 18 + vuotta
 • Vahvistus: 15 minuutissa

Risicum takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
4 000 ‚ā¨ 36 kk 1 724.36 ‚ā¨ 5 724.36 ‚ā¨
5 000 ‚ā¨ 36 kk 2 056.36 ‚ā¨ 7 056.36 ‚ā¨
10 000 ‚ā¨ 84 kk 9 415.72 ‚ā¨ 19 415.76 ‚ā¨
Risicum laskin mainos

Esimerkki

Vuotuinen nimelliskorko 19,40%, tilinhoitomaksu 11‚ā¨/kk, Todellinen vuosikorko: 23,96% - 27,73%. Esimerkkilaina: kokonaiskulut 4000 euron 36 kuukauden luotolle ovat 5703,63 ‚ā¨. Laina-aika: min. 36kk, max. 84kk.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Uusien huonekkalujen hankkiminen
 • Lomamatka
 • Remontti
 • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Laina on t√§ydellinen arjen pienten yll√§tysten t√§ytt√§miseen ja annetaan nuoremmillekin aikuisille. Jos tarvitset lainan nyt, sen saaminen k√§y k√§den k√§√§nteess√§. Lainaa haetaan turvallisen ja luotettavan nettihakemuksen kautta. Luottop√§√§t√∂ksen saat heti. Rahat maksetaan tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikana ma-pe kello 7-22 ja la-su 9-21. Rahojen siirto tilille kest√§√§ vain muutaman hetken. Kulutusluotto sopii hyvin v√§h√§n isompiiin ja pienempiin kertahankkintoihin.

Risicum usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Kuinka monta lainaa voi kerralla saada? Toistaiseksi voit saada vain yhden Risicumin Joustolainan tai Kulutusluoton.
Milloin saan lainapäätöksen? Kun käytät Instantor-palvelua tulotietojen antamiseen, niin saat lopullisen luottopäätöksen heti ja voimme siirtää rahat tilillesi. Jos Instantorin antamat tiedot eivät ole riittävät, lähtetämme sinulle tekstiviestin, jossa pyydämme lisäselvitystä. Jos et  käytä Instantoria, niin  saat alustavan lainapäätöksen välittömästi, mutta rahat siirretään tilillesi kun olet antanut selvityksen muulla tavoin. Lainahakemuksia otetaan vastaan 24 tuntia vuorokaudessa. Rahat maksetaan  tilille ma-pe kl 7-22 ja la-su 9-22.
Miksi tarvitsemme kopion palkkakuitistasi tai vastaavan tositteen? Laki vaatii meitä varmistamaan takaisinmaksukykysi. Kun käytät turvallista ja ilmaista Instantor-työkalua, niin sinun ei tarvitse lähettää erillistä selvitystä. Vastuullisena toimijana, aivan kuten pankitkin, haluamme myös itse varmistaa, että takaisnmaksukykysi on riittävä. Jos et käytä Instantoria, niin pyydämme sinua silloin vielä lähettämään kopion palkkakuitista tai tiliotteen viimeiseltä kolmelta kuukaudelta (yrittäjiltä pyydämme verotuspäätöstä ja eläkeläisiltä eläkepäätöksen lähettämistä.

Risicum kokemukset ja keskustelu

Risicum kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Risicum info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Alhaiset hinnat ja nopea palvelu." (Anonym)
"Sain juuri sitä mitä tilasin eikä tullut yllätyksiä tai piilokuluja." (Kia)

Onko Risicum huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Aurajoki Nordic Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enint√§√§n 70 000 ‚ā¨ - Top5Credits.fi  Lis√§tietoja