Risicum tarjoaa korotonta ja kulutonta lainaa

Risicum tarjoaa korotonta ja kulutonta lainaa

Risicum

 • Laina enintään 5 000 €
 • Eräpäivä: 3 - 52 kk
 • Vahvistus 15 minuutissa

Ilmainen laina
↑ mainonta ↑

Risicum Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 100 € – 50 000 €
 • Eräpäivä: 3 – 52 kk
 • Ikä: 18 + vuotta
 • Vahvistus: 15 minuutissa

Risicum takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
1 600 € 31 kk 882.83 € 2 482.83 €
Risicum laskin

Esimerkki

Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1600€:n nostetulle luotolle on 2482,83€, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 31:ssä kuukausittaisessa erässä käyttäen minimilyhennystä.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Uusien huonekkalujen hankkiminen
 • Lomamatka
 • Remontti
 • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Laina on täydellinen arjen pienten yllätysten täyttämiseen ja annetaan nuoremmillekin aikuisille. Jos tarvitset lainan nyt, sen saaminen käy käden käänteessä. Lainaa haetaan turvallisen ja luotettavan nettihakemuksen kautta. Luottopäätöksen saat heti. Rahat maksetaan tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikana ma-pe kello 7-22 ja la-su 9-21. Rahojen siirto tilille kestää vain muutaman hetken. Kulutusluotto sopii hyvin vähän isompiiin ja pienempiin kertahankkintoihin.

FAQ Risicum

Kysymys Vastaus
Kuinka monta lainaa voi kerralla saada? Toistaiseksi voit saada vain yhden Risicumin Joustolainan tai Kulutusluoton.
Milloin saan lainapäätöksen? Kun käytät Instantor-palvelua tulotietojen antamiseen, niin saat lopullisen luottopäätöksen heti ja voimme siirtää rahat tilillesi. Jos Instantorin antamat tiedot eivät ole riittävät, lähtetämme sinulle tekstiviestin, jossa pyydämme lisäselvitystä. Jos et  käytä Instantoria, niin  saat alustavan lainapäätöksen välittömästi, mutta rahat siirretään tilillesi kun olet antanut selvityksen muulla tavoin. Lainahakemuksia otetaan vastaan 24 tuntia vuorokaudessa. Rahat maksetaan  tilille ma-pe kl 7-22 ja la-su 9-22.
Miksi tarvitsemme kopion palkkakuitistasi tai vastaavan tositteen? Laki vaatii meitä varmistamaan takaisinmaksukykysi. Kun käytät turvallista ja ilmaista Instantor-työkalua, niin sinun ei tarvitse lähettää erillistä selvitystä. Vastuullisena toimijana, aivan kuten pankitkin, haluamme myös itse varmistaa, että takaisnmaksukykysi on riittävä. Jos et käytä Instantoria, niin pyydämme sinua silloin vielä lähettämään kopion palkkakuitista tai tiliotteen viimeiseltä kolmelta kuukaudelta (yrittäjiltä pyydämme verotuspäätöstä ja eläkeläisiltä eläkepäätöksen lähettämistä.

Risicum kokemukset ja keskustelu

Risicum kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Risicum info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Alhaiset hinnat ja nopea palvelu." (Anonym)
"Sain juuri sitä mitä tilasin eikä tullut yllätyksiä tai piilokuluja." (Kia)

Onko Risicum huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys DFC Nordic Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja