Saldo - Laina enintään 10 000 €

Saldo - Laina enintään 10 000 €
Näyttökuva sivustosta:https://www.saldo.com, sivuston kirjoittaja:Tact Finance Oyj, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Saldo

 • Laina enintään 10 000 €
 • Eräpäivä: 3 – 85 kk
 • Vahvistus 15 minuutissa

Lisää Top5Credits
↑ mainos ↑

Saldo Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 100 € – 10 000 €
 • Eräpäivä: 3 – 85 kk
 • Ikä: 18 – 79 vuotta
 • Vahvistus: 15 minuutissa

Saldo takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
100 € 3 kk 47 € 147 €
500 € 12 kk 424 € 924 €
10 000 € 31 kk 2 369 € 12 369 €
Saldo laskin mainos

Esimerkki

Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 2295 euroa ja maksuerien lukumäärä 12. Avausmaksu lainalle 0 euroa. Laskelmassa on huomioitu lainanhoitokulu 0,1 % / päivässä, 73 euroa vuodessa.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Uusien huonekkalujen hankkiminen
 • Lomamatka
 • Remontti
 • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Kulutusluotto sopii hyvin sinulle, joka tarvitset kerralla hiukan suuremman summan käyttöösi. Sitä haetaankin yleensä suurempaan kertahankintaan ja vaikka remonttirahaksi ja se antaa mahdollisuuden tehdä isompia hankintoja ja jakaa takaisinmaksu kuukausierille ja pidemmälle maksuajalle. Näin yksi iso hankinta ei heilauta taloutta kerralla, vaan kulut voidaan jakaa osamaksulla useammalle kuukaudelle. Myös Kulutusluoton takaisinmaksu on joustavaa. Luottosopimuksen yhteydessä voit valita tarjotuista vaihtoehdoista sinulle sopivan kuukausierän.

Saldo usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Kuka voi saada kulutusluottoa? Kulutusluottoa voi saada 18 - 79 -vuotias Suomessa vakituisesti asuva henkilö, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti.
Milloin rahat siirtyvät tililleni? Rahat voidaan siirtää tilillesi lainapäätöksen yhteydessä muutamassa minuutissa. Voit myös ajastaa tilisiirron siten, että rahat ovat käytettävissäsi 6 h tai 48 h kuluttua lainapäätöksestä. Voit itse arvioida käyttötarpeesi mukaan, milloin haluat rahat tilillesi.
Miten takaisinmaksun kuukausierät määräytyvät? Kuukausieräsi määrä riippuu Kulutusluottosi määrästä ja siitä, miten pitkän takaisinmaksuajan haluat lainallesi. Lainanhakuprosessin yhteydessä voit valita kuukausieräsi määrän sinulle ehdotetuista vaihtoehdoista.

Saldo kokemukset ja keskustelu

Saldo kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Saldo info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


Onko Saldo huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Tact Finance Oyj todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enintään 70 000 € - Top5Credits.fi  Lisätietoja