SAV-Rahoitus - Autostarahaa 6 000 €

SAV-Rahoitus - Autostarahaa 6 000 €
Näyttökuva sivustosta:https://www.sav-rahoitus.fi, sivuston kirjoittaja:SAV-Rahoitus Oyj, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

SAV-Rahoitus

  • Laina enintään 6 000 €
  • Eräpäivä: 2 – 4 vuotta
  • Vahvistus 24 h

Lisää Top5Credits
↑ mainos ↑

SAV-Rahoitus Arvostelu

Yleiskatsaus

  • Määrä: 800 € – 6 000 €
  • Eräpäivä: 2 – 4 vuotta
  • Ikä: 18 + vuotta
  • Vahvistus: 24 h

SAV-Rahoitus takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
5 000 € 3 vuotta 1 024.35 € 6 024.35 €
SAV-Rahoitus laskin mainos

Esimerkki

Esimerkki: Lainasumma 5000 eur, takaisinmaksuaika 36 kk, korko 7.2 %, kuukausierä 154,84 eur, korot yhteensä 574,35, muut maksut 450,00 eur, maksettava yhteensä 6024,35 eur, todellinen vuosikorko 12.5%.

Mikä on lainan sopivuus?

  • Auton ostaminen

Yksityiskohdat

Elämän yllättäviin rahantarpeisiin voit nyt saada järkevää lainaa ajoneuvoasi vastaan. Voit saada omistamaasi autoa tai moottoripyörää vastaan korkeintaan 50 % ajoneuvon markkina-arvosta. Lainan korkoon vaikuttavat vakuudeksi tarjottavan ajoneuvon ikä, hakijan ikä ja bruttotulot sekä haetun lainan määrä suhteessa vakuuden arvoon.

SAV-Rahoitus usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Kuinka autoni arvo määräytyy? Käytämme arvon määrittämisessä yleistä markkinainformaatiota, johon kuuluu useita tietolähteitä.  Määräävinä tekijöinä ovat auton merkki, malli ja vuosimalli.  Joudumme arvioimaan autot näkemättä niitä ja tuntematta niiden historiaa, siksi joudumme käyttämään arvoissamme markkinahintojen alimpia arvoja.
Miten lainan korko määräytyy? Lainan korkoon vaikuttavat vakuudeksi tarjottavan ajoneuvon ikä, hakijan ikä ja bruttotulot sekä haetun lainan määrä suhteessa vakuuden arvoon.
Miten lainaa haetaan? Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa. Sinun tulee vain hakea lainaa, vahvistaa lainapäätös ja postittaa sopimus.

SAV-Rahoitus kokemukset ja keskustelu

SAV-Rahoitus kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with SAV-Rahoitus info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Aika nopea mitään turhia täyttöjä." (Anonym)
"Reilu kauppa lainan kanssa. Kiitos!" (Kati-Siina)

Onko SAV-Rahoitus huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys SAV-Rahoitus Oyj todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enintään 70 000 € - Top5Credits.fi  Lisätietoja