ScandiBanker takaa parhaan lainapalvelun - Coolrahoittaa.fi

ScandiBanker takaa parhaan lainapalvelun - Coolrahoittaa.fi

ScandiBanker

 • Laina enintään 50 000 €
 • Eräpäivä: 1 - 15 vuotta
 • Vahvistus 24 h

Ilmainen laina
↑ mainonta ↑

ScandiBanker Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 500 € – 50 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
 • Ikä: 20 + vuotta
 • Vahvistus: 24 h

ScandiBanker takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
10 000 € 5 vuotta 3 465 € 13 465 €
ScandiBanker laskin

Esimerkki

Todellinen vuosikorko on 13,12 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 150 € ja esimerkkikorko 10,9 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 465 €, eli 216,93 €/kk. Todellinen vuosikorko 4,9-50%.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Uusien huonekkalujen hankkiminen
 • Lomamatka
 • Remontti
 • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

ScandiBanker myöntää nopeita ja joustavia luottoja aina 60 000 euroon saakka. Pienin mahdollinen lainasumma on 2000 euroa ja asiakas voi itse määritellä takaisinmaksuajan vuodesta aina 15 vuoteen. Lainasummasta riippuen sallitut takaisinmaksuajat vaihtelevat.

Lainan hakeminen tapahtuu yksinkertaisesti täyttämällä hakulomakkeen osoitteessa scandibanker.com. Lainasumman ja takaisinmaksuajan lisäksi hakijan tulee täyttää omat ja mahdollisen rinnakkaishakijan tiedot, jonka jälkeen ScandiBanker tarjoaa hakijalle useita lainatarjouksia Suomen ja Euroopan johtavilta rahoituslaitoksilta. Lainahakemuksen tekeminen ei sido luoton nostamiseen.

FAQ ScandiBanker

Kysymys Vastaus
Miksi ScandiBankerin ikäraja on matalampi kuin monella muulla luotontarjoajalla? ScandiBanker toimii Tanskan lainsäädännön alaisuudessa ja siksi luoton hakemiseen ja nostamiseen liittyvät säädökset eroavat Suomen vastaavista pykälistä.
Miksi hakemuslomake kysyy kuukausituloja? ScandiBankerin myöntämät lainat ovat summiltaan niin suuria, että huolellinen taustaselvitys on sekä luoton hakijan että myöntäjän eduksi.
Mitkä ovat luoton todelliset kulut ja korot? Luottotarjousten yhteydessä on aina eriteltynä kyseisen tarjouksen todelliset kulut ja korkorakenteet. ScandiBanker ei itse myönnä lainoja, vaan ainoastaan välittää eri rahoituslaitosten luottotarjouksia asiakkaalle. Asiakas päättää aina itse, minkä luottotarjouksen valitsee.

ScandiBanker kokemukset ja keskustelu

ScandiBanker kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with ScandiBanker info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"ScandiBankerin kautta sain paremman lainatarjouksen kuin omasta pankistani. Ja rahatkin oli tilillä nopeasti." (Iikka)
"Reilu luotto avoimin ehdoin. Löysin palvelun kautta täydellisen lainasopimuksen omaan tilanteeseeni." (Saara)

Onko ScandiBanker huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Salus Group Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja