ScandiBanker takaa parhaan lainapalvelun

ScandiBanker takaa parhaan lainapalvelun
Näyttökuva sivustosta:http://scandibanker.com/fi/, sivuston kirjoittaja:Salus Group Oy, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

ScandiBanker

 • Laina enintään 60 000 €
 • Eräpäivä: 1 - 15 vuotta
 • Vahvistus 24 h

Lisää Top5Credits
↑ mainos ↑

ScandiBanker Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 2 000 € – 60 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 15 vuotta
 • Ikä: 20 + vuotta
 • Vahvistus: 24 h

ScandiBanker takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
10 000 € 5 vuotta 3 951 € 13 951 €
ScandiBanker laskin mainos

Esimerkki

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Uusien huonekkalujen hankkiminen
 • Lomamatka
 • Remontti
 • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

ScandiBanker myöntää nopeita ja joustavia luottoja aina 60 000 euroon saakka. Pienin mahdollinen lainasumma on 2000 euroa ja asiakas voi itse määritellä takaisinmaksuajan vuodesta aina 15 vuoteen. Lainasummasta riippuen sallitut takaisinmaksuajat vaihtelevat.

Lainan hakeminen tapahtuu yksinkertaisesti täyttämällä hakulomakkeen osoitteessa scandibanker.com. Lainasumman ja takaisinmaksuajan lisäksi hakijan tulee täyttää omat ja mahdollisen rinnakkaishakijan tiedot, jonka jälkeen ScandiBanker tarjoaa hakijalle useita lainatarjouksia Suomen ja Euroopan johtavilta rahoituslaitoksilta. Lainahakemuksen tekeminen ei sido luoton nostamiseen.

ScandiBanker usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Miksi ScandiBankerin ikäraja on matalampi kuin monella muulla luotontarjoajalla? ScandiBanker toimii Tanskan lainsäädännön alaisuudessa ja siksi luoton hakemiseen ja nostamiseen liittyvät säädökset eroavat Suomen vastaavista pykälistä.
Miksi hakemuslomake kysyy kuukausituloja? ScandiBankerin myöntämät lainat ovat summiltaan niin suuria, että huolellinen taustaselvitys on sekä luoton hakijan että myöntäjän eduksi.
Mitkä ovat luoton todelliset kulut ja korot? Luottotarjousten yhteydessä on aina eriteltynä kyseisen tarjouksen todelliset kulut ja korkorakenteet. ScandiBanker ei itse myönnä lainoja, vaan ainoastaan välittää eri rahoituslaitosten luottotarjouksia asiakkaalle. Asiakas päättää aina itse, minkä luottotarjouksen valitsee.

ScandiBanker kokemukset ja keskustelu

ScandiBanker kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with ScandiBanker info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"ScandiBankerin kautta sain paremman lainatarjouksen kuin omasta pankistani. Ja rahatkin oli tilillä nopeasti." (Iikka)
"Reilu luotto avoimin ehdoin. Löysin palvelun kautta täydellisen lainasopimuksen omaan tilanteeseeni." (Saara)

Onko ScandiBanker huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Salus Group Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enintään 70 000 € - Top5Credits.fi  Lisätietoja