Surimo - Laina enintään 4 000 €

Surimo - Laina enintään 4 000 €
Näyttökuva sivustosta:https://surimo.fi/, sivuston kirjoittaja:Surimo Finance Oy, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Surimo

 • Laina enintään 60 000 €
 • Eräpäivä: 1 - 20 vuotta
 • Vahvistus 15 minuutissa

Lisää Top5Credits
↑ mainos ↑

Surimo Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 100 € – 60 000 €
 • Eräpäivä: 1 - 20 vuotta
 • Ikä: 19 – 72 vuotta
 • Vahvistus: 15 minuutissa

Surimo takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
100 € 12 kk 8 € 108 €
300 € 12 kk 12 € 312 €
1 000 € 24 kk 56 € 1 056 €
Surimo laskin mainos

Esimerkki

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10 000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Uusien huonekkalujen hankkiminen
 • Lomamatka
 • Remontti
 • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Surimo Kertaluotto on nopea ja vaivaton lainavaihtoehto tilapäiseen rahantarpeeseen. Oli kyse sitten asunnon remontoinnista, etelänmatkasta tai vaikkapa auton ostosta, Surimo tarjoaa lainaa aina 4000€ asti. Lainan hakeminen on helppoa ja lainankäsittelyvaihe toimii nopeasti ja luotto on vakuudeton.

Surimo usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Miten Surimon lainapalvelu toimii? Surimon lainapalvelusta voi hakea lainaa verkkohakemuksella. Hakemuksen tekemiseen menee muutama minuutti ja saat lainatarjouksen heti hakemuksen päätteeksi ja samassa sähköpostissa on jatkomenettelyn ohjeet.
Kuka voi hakea lainaa? Lainaa voi hakea ja nostaa vakituisesti Suomessa asuva 19-72 vuotias henkilö, jolla on suomalainen pankkitili, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja joka suorittamamme luottokelpoisuusarvion mukaan kykenee hakemansa lainan takaisinmaksamiseen. Lisäksi lainaa hakevalla täytyy olla hyväksymämme suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset tunnistautumiseen.
Kuinka paljon voin hakea lainaa? Enintään 4000 euroa.

Surimo kokemukset ja keskustelu

Surimo kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Surimo info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Näyttävät tarjoavan lainaa myös opiskelijalle. Tykkään!" (Laila)
"Nopea ja vaivaton." (Pietu)

Onko Surimo huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Surimo Finance Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enintään 70 000 € - Top5Credits.fi  Lisätietoja