Vakuudetonlaina - Laina enint√§√§n 60 000 ‚ā¨

Vakuudetonlaina - Laina enint√§√§n 60 000 ‚ā¨
Näyttökuva sivustosta:https://www.vakuudetonlaina.com, sivuston kirjoittaja:Salus Group Oy, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Vakuudetonlaina

 • Laina enint√§√§n 60 000 ‚ā¨
 • Er√§p√§iv√§: 1 ‚Äď 15 vuotta
 • Vahvistus 2 min.

Lisää Top5Credits
‚ÜĎ mainos ‚ÜĎ

Vakuudetonlaina Arvostelu

Yleiskatsaus

 • M√§√§r√§: 2 000 ‚ā¨ ‚Äď 60 000 ‚ā¨
 • Er√§p√§iv√§: 1 ‚Äď 15 vuotta
 • Ik√§: 20 + vuotta
 • Vahvistus: 2 minuutissa

Vakuudetonlaina takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
10 000 ‚ā¨ 5 vuotta 2 900 ‚ā¨ 12 900 ‚ā¨
Vakuudetonlaina laskin mainos

Esimerkki

Luotonmy√∂nt√§j√§t tekev√§t lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella v√§lill√§ minimiss√§√§n 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden v√§lill√§. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 ‚ā¨ - 60.000 ‚ā¨ ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyv√§t muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Uusien huonekkalujen hankkiminen
 • Lomamatka
 • Opintojen rahoittaminen yms
 • Varata lomamatkoja
 • Rahoittaa harrastuksia
 • Hankkia joululahjoja

Yksityiskohdat

Olipa rahan tarve sitten iso tai pieni, Vakuudetonlaina.comin kautta saa helposti ja luotettavasti apua akuuttiin talousvajeeseen. Palvelu ei itse my√∂nn√§ luottoja, vaan kilpailuttaa lainatarjoukset 2 000 - 60 000 euroon. Kaikki Vakuudetonlaina.comin kilpailuttamat luottosopimukset ovat t√§ysin vakuudettomia, eik√§ pelkk√§ lainahakemus sido nostamaan luottoa. Vakuudetonlaina.comin kautta luottoa voivat hakea kaikki v√§hint√§√§n 20-vuotiaat, maksuh√§iri√∂tt√∂m√§t henkil√∂t, joiden bruttotulot ovat 1200 ‚ā¨ kuukaudessa tai enemm√§n.

Vakuudetonlaina usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Miksi en voi valita haluamaani laina-aikaa? Valittavissa oleva laina-ajan pituus vaihtelee lainasummittain. Jos summa on pieni, myös takaisinmaksuaika on lyhyt, sillä muutoin luoton kulut ja korot voisivat kasvaa kuukausilyhennystä suuremmaksi.
Mitä eroa Vakuudetonlaina.comin lainatarjouksilla on? Kaikki hakijan saamat lainatarjoukset ovat eri rahoitusyhtiöiltä ja pankeilta, eikä Vakuudetonlaina.com puutu asiakkaan ja luotonantajan välisiin sopimuksiin lainkaan. Lainasopimuksissa on erilaiset ehdot, joten luottosopimuksiin kannattaa tutustua huolellisesti, jotta pystyy valitsemaan parhaan vaihtoehdon.
Miksi luottohakemustani ei hyväksytty? Jos olet yli 20-vuotias, mutta kuukausitulosi eivät ole riittävät tai luottotiedoissasi on maksuhäiriömerkintä, Vakuudetonlaina.com ei voi valitettavasti käsitellä lainahakemusta.

Vakuudetonlaina kokemukset ja keskustelu

Vakuudetonlaina kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Vakuudetonlaina info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Sain valita useista lainatarjouksista itselleni parhaan mahdollisen. Lainan ehdotkin olivat selkeästi näkyvillä." (Minna)
"Nopean luottopäätöksen jälkeen rahat olivatkin pian jo tilillä." (Olli)

Onko Vakuudetonlaina huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Salus Group Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enint√§√§n 70 000 ‚ā¨ - Top5Credits.fi  Lis√§tietoja