Viikinkilaina - Laina enintään 2 000 €

Viikinkilaina - Laina enintään 2 000 €
Näyttökuva sivustosta:http://viikinkilaina.fi/, sivuston kirjoittaja:Top Finance Oy, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Viikinkilaina

 • Laina enintään 2 000 €
 • Eräpäivä: 3 – 37 kk
 • Vahvistus 24 h

Lisää Top5Credits
↑ mainos ↑

Viikinkilaina Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 100 – 2 000 €:
 • Eräpäivä: 3 – 37 kk:
 • Ikä: 21 + vuotta:
 • Vahvistus: 24 h

Viikinkilaina takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
2 000 € 12 kk 1 312.48 € 3 312.48 €
Viikinkilaina laskin mainos

Esimerkki

Viikinkilaina.fi on 2000 € jatkuva laina. Lainan nostopalkkio 15 %, nimelliskorko 90 %. Todellinen vuosikorko min. 170,66 %, max. 516,75 %. Lainan maksuaika: min. 3 kk ja max. 37 kk maksettaessa minimilyhennyksin. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 2 000 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 190,36 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3312,48 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2 000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Uusien huonekkalujen hankkiminen
 • Lomamatka
 • Remontti
 • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Kun tarvitset rahaa nopeasti, Viikinkilaina auttaa. Voit nostaa kulutusluottoa 100–2000 euroa koska vain – hakeminen on helppoa ja lainapäätöksen saa välittömästi. Luottosopimuksen tekeminen ei sido lainan nostamiseen, joten Viikinkilainan asiakkaat eivät koskaan maksa turhasta!

Kuka tahansa vähintään 21-vuotias Suomen kansalainen voi hakea Viikinkilainaa. Lainan saamisen edellytys on, että hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Ensimmäiselle nostolle asiakas saa 44 päivää korotonta maksuaikaa ja lainaa voi nostaa juuri silloin, kun tarve on. Viikinkilainan asiakassopimuksen tekeminen on maksutonta; kuluja kertyy vasta silloin, kun luottoa nostetaan.

Viikinkilaina usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Voinko lainaa hakea puhelimella? Voi, ja kun luottosopimus on tehty, rahaa voi nostaa tekstiviestitse missä vain, milloin vain. Viikinkilainan luottopalvelu on auki 24/7, joten saat rahat tilillesi vaikka keskellä yötä.
Mikä on luoton todellinen vuosikorko? Luoton kulut vaihtelevat lainasummittain, mutta esimerkiksi 2000 euron luoton todellinen vuosikorko on 190,36 %.
Haluan kysyä tarkemmin luottosopimuksesta. Voinko keskustella puhelimitse asiakaspalvelijan kanssa? Totta kai. Viikinkilainan asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse arkisin aamukahdeksasta iltayhdeksään ja lauantaisin kello 9–17. Tukea saa myös sähköpostitse.

Viikinkilaina kokemukset ja keskustelu

Viikinkilaina kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Viikinkilaina info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Nopea lainapäätös, ystävällinen palvelu ja hyvät lainaehdot. Suosittelen!" (Miia)
"Viikinkilaina sopii opiskelijabudjetille täydellisesti, eivätkä luoton kulutkaan päätä huimaa." (Teemu)

Onko Viikinkilaina huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Top Finance Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

mainos: Laina enintään 70 000 € - Top5Credits.fi  Lisätietoja