Vippi - Laina enintään 2 000 €

Vippi - Laina enintään 2 000 €

Vippi

 • Laina enintään 2 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 30 kk
 • Vahvistus 24 h

Ilmainen laina
↑ mainonta ↑

Vippi Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 100 € – 2 000 €
 • Eräpäivä: 1 – 30 kk
 • Ikä: 20 + vuotta
 • Vahvistus: 24 h

Vippi takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
100 € 1 kk 22.55 € 122.55 €
200 € 1 kk 40.76 € 240.76 €
2 000 € 1 kk 164.43 € 2 164.43 €
Vippi laskin

Esimerkki

Esimerkki luoton takaisinmaksusta: 1500 € nostolle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 56,23 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 1894 € mikäli asiakas nostaa kerralla 1500 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Uusien huonekkalujen hankkiminen
 • Lomamatka
 • Remontti
 • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Vippi.fi on joustava ja jatkuva laina, jota voit nostaa oman tarpeesi mukaan.  Laina on kaikkeen arjen pienempään tarpeeseen, ja miksei suurempiinkin yllätyksiin. Laina on yhden nopean ja yksinkertaisen lainahakemuksen takana, jonka täyttämisen voit aloittaa Vippi.fi-etusivulta. Älä enää odota, vaan hanki oma pienikokorkoinen lainasi jo tänään!

FAQ Vippi

Kysymys Vastaus
Pikavippiä ei voi nostaa yöllä, voinko kuitenkin käyttää Vippi.fi-tililuottoani koska vain? Yö ei ole paras aika pikavippinostoille, mutta mikäli rahalle kuitenkin on tarvetta yöllä, voit tehdä nostoja Vippi.fi-tililtäsi milloin vain. Lainapalvelumme palvelee asiakkaitamme joka päivä! Vipiltä voit nostaa pikavippiä heti tilille 24 h vuorokaudessa.
Miten tililuotto eroaa pikavippi-lainoista? Tililuotto on jatkuva luotto. Tämä tarkoittaa sitä, että toisin kuin pikavippi, tililuottoa ei siirretä välttämättä kokonaan kerralla heti tilillesi, vaan voit tehdä siltä pienempiä nostoja omalle pankkitilillesi aina tarpeesi mukaan. Jos esimerkiksi haet 2000 € tililuottoa, sinun ei tarvitse siirtää heti koko summaa, vaan voit valita rahanoston määräksi esimerkiksi 200 €. Tililuotollesi jää kuitenkin vielä 1800 € nostettavaa, jos tarve taas iskee.
Kuinka nopeasti rahanosto maksetaan tililleni? Voit valita haluatko lunastaa pikamaksun, jolloin nostosi maksetaan heti tilille tai voit lunastaa 6 h -maksun, jolloin nosto maksetaan 6 tunnin kuluessa. Näiden hinnat voit tarkistaa Hinnastosta. Jos sinulla ei ole kiire, voit valita maksuttoman vaihtoehdon, jolloin raha siirretään tilillesi 48 h kuluessa.

Vippi kokemukset ja keskustelu

Vippi kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Vippi info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Olin tyytyväinen. Kiitos." (Anonym)
"Eihän siinä mitään ongelmia tullut vaikka aluksi epäröin." (Aava)

Onko Vippi huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys Tact Finance Oyj todellakin tarjoaa näitä lainoja