Vivus tarjoaa ensimmäisen lainan ilman kuluja

Vivus tarjoaa ensimmäisen lainan ilman kuluja
Näyttökuva sivustosta:https://www.vivus.fi/, sivuston kirjoittaja:4finance Oy, kuvakaappausta käytetään laillisen lisenssin puolesta.

Vivus

 • Laina enintään 600 €
 • Eräpäivä: 4 kk
 • Vahvistus 15 minuutissa

Lisää Top5Credits
↑ mainos ↑

Vivus Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 10 € – 2 010 €
 • Eräpäivä: 3 – 61 päivää
 • Ikä: 20 + vuotta
 • Vahvistus: 15 minuutissa

Vivus takaisinmaksutaulukko

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
300 € 4 kk 19.74 € 319.74 €
500 € 4 kk 29.57 € 529.57 €
600 € 4 kk 34.47 € 634.47 €
Vivus laskin mainos

Esimerkki

*Asiakkaalle myönnetään laina 600 euron luottorajalla, vähimmäisnostovaatimus 300 euroa. Laina-aika 4 kk. Laina maksetaan neljässä erässä. Lainan vuosikorko on 20,00 %, minkä lisäksi lainasta veloitetaan 5 euron avausmaksu. Todellisen vuosikoron laskennassa käytetään oletuksena koko myönnettävää luottorajaa. Esimerkki tyypillisestä lainasta: nostettu luotto 600 €, laina-aika 4kk, takaisinmaksueriä 4 kpl, luottokorko ja -kustannukset 35,03 €, takaisinmaksettava summa 635,03 €, vuosikorko 20,00 %, todellinen vuosikorko 26,30 %. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 pv kuluessa.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Lomamatka
 • Remontti
 • Arjen yllättävät menot

Yksityiskohdat

Vivus.fi tarjoaa nopean ja turvallisen ratkaisun tilapäiseen rahapulaan. Vivuksen myöntämä luotto on kertaluotto, jonka ehdot vaihtelevat hieman riippuen siitä, onko kyseessä uusi asiakas vai jo aiemmin yrityksen kanssa asioinut henkilö. Ensimmäistä kertaa Vivus-lainaa hakeville asiakkaille myönnettävä luottoraja on 300 euroa. Jo olemassa oleville asiakkaille lainaa voidaan myöntää jopa 600 euroa. Asiakas voi nostaa luottoa luottorajan puitteissa ja laina-ajan sisällä niin vähän tai paljon kuin haluaa.

Parasta Vivus-lainassa on se, että ensimmäinen laina on täysin kuluton ja koroton. Asiakas todella siis maksaa takaisin ainoastaan lainaamansa summan. Lainan saamiseksi ei vaadita takaajia eikä vakuuksia. Lainahakemuksen jättäminen on helppoa ja nopeaa, ja prosessi on täysin sähköinen. Lainahakemuksen voi jättää ympäri vuorokauden, mutta niitä käsitellään aukioloaikojen puitteissa: arkisin kello 7:00 – 23:00, lauantaisin kello 10:00 – 18:00 ja sunnuntaisin kello 10:00 – 14:00. Hakemukset käsitellään nopeasti, ja lainasumma siirtyy asiakkaan tilille 15 minuutin kuluessa hyväksytystä lainahakemuksesta.

Vivuksen asiakaspalvelu palvelee suomeksi arkisin kello 9-17 välisenä aikana. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa sekä puhelimitse että sähköpostitse. Vivuksen verkkosivusto on selkeä, helppokäyttöinen ja täysin suomenkielinen.

Vivus on pikalainoja tarjoava yritys, jonka uudet asiakkaat voivat saada lainaa täysin ilman korkoja ja muita kuluja. Uusien asiakkaiden on mahdollista saada lainaa jopa 400 euroa, kun taas vanhat, asiakastilin omaavat asiakkaat voivat hakea lainaa jopa 2 010 euroon saakka. Vivus myöntää lainaa 20 vuotta täyttäneille oikeustoimikelpoisille Suomen kansalaisille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä, joilla on osoite Suomessa ja joilla on käytössään suomalainen pankkitili. Vivuksen asiakasarvostelut ovat pääosin positiivisia, ja yritystä kehutaan muun muassa hyvästä palvelusta, helposta käyttöliittymästä ja ensilainan korottomuudesta ja kuluttomuudesta. Moni arvostelija on yllättynyt huomatessaan, että ensimmäinen laina on toden teolla täysin kuluton. Palvelu on ollut olemassa jo vuosien ajan, ja se on kerännyt mainetta luotettavana lainantarjoajana suomalaisten keskuudessa. Negatiivisia arvosteluja on jätetty muun muassa siksi, että luottotietohäiriöitä omaava henkilö ei voi saada lainaa. Tämä on kuitenkin yleistä monissa muissakin lainapalveluissa.

Vivus usein kysyttyä

Kysymys Vastaus
Kuka voi hakea lainaa? Hakijan on oltava yli 20-vuotias Suomen kansalainen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja jolla on suomalainen pankkitili.
Mikä lainan maksuaika on? Uudet asiakkaat voivat saada laina-aikaa 4 kk.
Kuinka kauan lainan saamisessa kestää? Lainoja käsitellään käsittelyaikojen puitteissa, ja hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen rahojen saamisessa kestää vain noin 15 minuuttia.
Kuinka suuren lainan voin saada? Uusasiakkaille voidaan myöntää 300 € luottoraja, vanhat asiakkaat voivat saada jopa 600 €.
Voinko maksaa lainan takaisin erissä? Et voi. Vivuksen lainat ovat kertalyhenteisiä.
Voinko saada palvelua suomeksi? Voit. Vivuksen asiakaspalvelu palvelee Suomen kielellä sekä puhelimitse että sähköpostitse.

Vivus kokemukset ja keskustelu

Vivus kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Vivus info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Sain lainan nopeasti ja ystävällinen asiakaspalvelu auttoi minua uuden lainan hankinnassa. Suosittelen!" (Kaisa)
"Tarvitsin lainan hääkuluihin ja Vivus tarjosi minulle nopean ja turvallisen vaihtoehdon minuuteissa." (Mikael)

Onko Vivus huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys 4finance Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja

Laura Laura
Laura on suomalainen copywriter ja kääntäjä, jonka erikoisalaa ovat erityisesti erilaiset rahoitusmarkkinoiden aiheet. Lisätietoja...

Laina on tarkoitettu:

 • Vivus tarjoaa asiakkailleen ensimmäisen lainan täysin kuluttomasti ja korottomasti. Uusi asiakas voi hakea lainaa 10 € - 400 € luottorajalla.
 • Vanha asiakas voi saada suuremman lainan, 300 € - 600 €.
 • Asiakas voi valita lainan maksuajan joustavasti 4 kk.
 • Lainan hakuprosessi on helppo ja nopea, ja sen voi tehdä kokonaisuudessan verkossa.
 • Raha siirtyy asiakkaan ilmoittamalle tilille 15 minuutin kuluessa hakemuksen hyväksymisestä.
 • Vivus palvelee asiakkaitaan suomeksi arkisin kello 9-17 välisenä aikana sekä puhelimitse että sähköpostitse.

Lainaa ei ole tarkoitettu:

 • Lainaa ei voi maksaa takaisin erissä, vaan se on kertalyhenteinen.
 • Maksuhäiriömerkintöjä omaavat henkilöt eivät voi saada Vivus-lainaa.
 • Lainan ikäraja on 20 vuotta, eli vasta täysi-ikäistyneet eivät voi hakea lainaa.
 • Vivus-lainoja voi olla samanaikaisesti vain yksi henkilöä kohti, eli useamman lainan nostaminen kerralla ei onnistu.

mainos: Laina enintään 70 000 € - Top5Credits.fi  Lisätietoja