Vivus tarjoaa ensimmäisen lainan ilman kuluja

Vivus tarjoaa ensimmäisen lainan ilman kuluja

Vivus

 • Laina enintään 2 010 €
 • Eräpäivä: 3 - 61 päivää
 • Vahvistus 15 minuutissa

Ilmainen laina

Vivus Arvostelu

Yleiskatsaus

 • Määrä: 10 € – 2 010 €
 • Eräpäivä: 3 – 61 päivää
 • Ikä: 20 + vuotta
 • Vahvistus: 15 minuutissa

Vivus takaisinmaksutaulukko

Lainat uusille asiakkaille ilman komissiota!

Määrä Eräpäivä Maksu Yhteensä
10 € 3 päivää 0 € 10 €
140 € 3 päivää 0 € 140 €
600 € 30 päivää 101 € 701 €
Vivus laskin

Esimerkki

10 € lainassa 3 päivää laina-ajalla korkokulut on 0 €, kokonaiskulut 10 €.

Mikä on lainan sopivuus?

 • Uusien huonekkalujen hankkiminen
 • Lomamatka
 • Remontti
 • Opintojen rahoittaminen yms

Yksityiskohdat

Tarjoamme nopean sekä turvallisen lainan tilapäiseen rahapulaan. Koroton pikavippi on täydellinen välittömään lainan tarpeeseen on kyseessä sitten arjen kulut tai lomamatka. Laina on yksinkertainen sekä lainahakemuksen käsittely nopeaa ja ympärivuorokautista. Ammattimainen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään, sekä tarvittaessa ohjaa sinua lainan tiedoissa.

FAQ Vivus

Kysymys Vastaus
Onko ensimmäinen lainani kuluton ja koroton? Vivus.fi tarjoaa uusille asiakkailleen ensimmäisen lainan ilman kuluja! Koroton pikavippi on edullinen laina, sillä maksat takaisin vain sen, minkä lainaat ilman muita kuluja. Pikalaina ilman korkoa on suuruudeltaan 10-400 euroa. Uutena asiakkaana sinun tulee rekisteröityä palveluumme. Rekisteröityminen ei vie paljon aikaa ja sen takia ilmainen pikavippimme on nopea, joustava ja helppo ratkaisu pikaiseen rahantarpeeseen. Jos etsit ensimmäistä pikavippiäsi ilman ylimääräisiä kuluja, tee lainahakemus (10-400€) nopeasti netissä, saat lainapäätöksen heti.
Voinko hakea useamman lainan samanaikaisesti? Sinulla on mahdollisuus hakea ainoastaan yksi laina kerrallaan. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus nostaa lisälainaa aina sinulle myönnettyyn enimmäislainamäärään saakka. Huomioithan, että lisälainan eräpäivä säilyy samana, kuin alkuperäisessä lainassasi.
Kuinka nopeasti laina siirtyy tililleni? Laina siirtyy ilmoittamallesi tilille automaattisesti 15 minuutin kuluessa hakemuksen hyväksymisestä. POP-pankin ja Ålandsbankenin tileille siirtymiseen menee 1-2 pankkipäivää. Maksupalvelumme on avoinna klo 7-23 välisenä aikana. Manuaaliset hakemukset käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina, kuitenkin 72 tunnin kuluessa hakemuksen lähettämisestä.

Vivus kokemukset ja keskustelu

Vivus kokemuksia

Kerro meille kokemuksistasi with Vivus info@coolrahoittaa.fi kanssa ja julkaisemme sen anonyymisto keskustelussamme


"Sain lainan nopeasti ja ystävällinen asiakaspalvelu auttoi minua uuden lainan hankinnassa. Suosittelen!" (Kaisa)
"Tarvitsin lainan hääkuluihin ja Vivus tarjosi minulle nopean ja turvallisen vaihtoehdon minuuteissa." (Mikael)

Onko Vivus huijaus?

Ei. Tuote on ehdottoman toimiva, eikä sinun tarvitse huolehtia, että mitään olisi piilossa. Yritys 4finance Oy todellakin tarjoaa näitä lainoja